Tradisjonell premieutdeling

Postet av Litrim den 6. Nov 2008

Det ble en tradisjonell premieutdeling på Busmoen i går kveld med utdeling av deltakerpremier, førstepremier, vandrepremier og mange uttrekningspremier. Det var en hyggelig ramme med tilbakeblikk på årets sesong.
Her er noen av de som vant sine klasser i Sørdalskarusellen og ble blant de beste i Familietrimmen.

Et velfyllt premiebord møtte årets mosjonister som har fullført årets Sørdalskarusell og / eller Familietrim. Jørn Breili delte ut deltakerpremier sammen med komplett resultatliste for sesongen.

Deretter ble de et tilbakeblikk på årets sesong hvor med en veldig god vårsesong for Sørdalskarusellen som kuliminerte med Mesnaelva opp, Lillehammers nye motbakkeløp fra Strandtorget og til Kanten Kro. 

Bekymringsmeldingen om Familietrimmen er reell, årets deltakerantall er det laveste noen gang og framtiden er derfor noe usikker. Familietrimmen er et unikt produkt som favner vidt hvor bestemor og bestefar kan konkurrere på lik linje med barnebarn eller topp idrettsfolk for den saks skyld. Litrim har et skrikende behov for folk som kan hjelpe til og også deltakere. 

Litrimbilen var også nevnt, den synger kanskje på siste vers og da er "klubbhuset" eller arrangementsbilen i fare. Likevel må optimismen seire og vi må se fram mot mange nye år for Litrim.

Se presentasjon som ble vist på premieutdelingen

Resultatliste for 2008

Årets førstepremier var slik vi har hatt de siste årene kopper med navn og bilde på av den enkelte klassevinner. De fem første i Familitrimmen får også kopper.

Og her klassevinnere i Sørdalskarusellen og de beste i Familietrimmen. Bak f.v. Jørn Breili, Alfred Unosen, Gunnar Henriksen og Steinar Husabø som også ble cupmester og fikk dermed et napp i vandrepokalen. Foran f.v. Eivind Nybakken, Kari-Anne Fredriksen, Tor Håkon Viken og Marte Nordlunde.

Som vanlig ble premieutdeling avsluttet med utdeling av uttrekningspremier hvor deltakerne fikk et lodd for hvert løp de hadde vært med i.  Bidragsytere på årets Familietrim var DnB NOR, Eidsiva, Sport 1 Lillehammer og Andreassen Blomster.  På bildet ser vi Gunnar Hendriksen nok en gang vinne en uttrekningspremie.  Det var ikke så rart, Gunnar var den som har vært med flest ganger i løpet av sommeren - 18 ganger stilte han på startstreken og fikk dermed 18 lodd. Ellers var det påfallende hvor mange uttrekningspremier som havnet på dette bordet.

Litrim takker for i år og ønsker velkommen tilbake i 2009 da karusellene arrangeres for 28. gang.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.