Bli med på spektakulære Mesnaelva opp

Postet av Litrim den 3. Jun 2008

Forholdene er lagt til rette for at det skal bli et vellykket Mesnaelva opp i morgen onsdag.  Kanskje det første blir det aller fineste.  Vi kan love finvær og spektakulær natur helt innpå løypetrasséen.  Vannføringen er så stor at Eidsiva har åpnet demningene og latt Mesna fosse fritt ned gjennom Lillehammer til Lågen.

Løypa er allerede merket - på VIP veien 415 moh passeres 3 km. Da er det bare 600 meter igjen og bare en skikkelig kneik gjenstår.  Denne delen av løypa er det noen hundre meter med asfalt ellers er det for det meste sti.

Det er spådd varmt også i morgen kl 19.00 tirsdag kveld var det ca 24 grader ved start og 20 grader på Kanten. Det er ganske tett skog så det er litt skygge underveis, men pass på å få i deg nok drikke i løpet av dagen og før start.  Mesnaelva vil nok avkjøle noe og over Collets bru ved Svarga vil det være lett dusj fra elva.

Starten er ved Europris på Strandtorget, vi frakter klær opp til Kanten kro, men transport ned igjen må ordnes privat. Turen ned igjen er i alle fall letter enn den opp.  Det er ikke garderober i tilknytning til løpet.  Det vil også være anledning til å få drikke ved start.

Mesnaelva opp er 4. løp i Sørdalskaruselln og det er derfor ikke premiering for dette enkeltløpet. Premieutdeling for Sørdalskarusellen går til høsten.

Vi oppfordrer alle som tar bilder om å sende dem til oss så skal vi gjøre vårt beste til å få lagt dem ut på nettet.  De kan sendes til Finn.Olsen@hil.no. Det bør være nok av motiver langs løypa.

Det ryktes at Espen Eide har testet løypa og løpt på 22 minutter - Kanskje vinnertiden blir ned mot 20 minutter?

Mesnaelva gir god avkjøling og på enkelte plasser kan du få en lett dusj fra elva.

Storfossen ved Collets bru - her får du virkelig fossen tett innpå. Det bare må oppleves.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.