Her er løypebeskrivelse for SpareBank1 Kanthaugenløpet!

Postet av Litrim den 21. Jun 2020

Her finner du løypebeskrivelsen for SpareBank1 Kanthaugenløpet. Løypa er 5,67 km lang er ganske flat, men med et par kneiker på Lyshaugen. Birkebeiner Skistadion har åpnet campingplass og vi har derfor endret start og målområde til den lille gressletta utenfor Skistua-Kafé. 

Start og mål er markert med grønn og rød pil!

Her finner du Stravasegmentet: https://www.strava.com/segments/24535178 

Opplastningsfiler til GPS-klokke:

Kanthaugenloepet_2020.gpx             Kanthaugenloepet_2020.tcx

Husk å melde deg på - påmeldingsportalen finner du her!


Det var fint, varmt vær da Leif Røe og Jannike Berg Leonhardsen målte opp løypa! Her er de i start- og målområde! Foto: Helge Leonhardsen

Det skal være lett å finne fram. Foto: Leif Røe!
Start og målområdet! Montasje: Leif Røe!

Jørn Breili (bildet) og Ivar Hjelmseth (foto) har funnet en fin trasé idyllisk langs kanalen og Mesnaelva. 

Start og mål er altså utenfor Skistua - Kafé på Birkebeiner Skistadion. Derfra løper vi mot skistadion, tar lysløypa ut og løper rett over Birkebeinerveien og tar sti som er merket mot Kroken og løper igjen rett over Birekbeinervegen. Stien munner ut på brua over kanalen og i vi løper tar til venstre langs kanalen til badeplassen og mot dammen. Deretter tar vi skogsbilveien parallelt med kanalen og igjen over Birekbeinerveien og tar stien mot Kanten. Så går løype rett over Kantvegen og inn mot Lyshaugen hvor det blir litt asfalt og så opp asfaltbakken til høyre før du kommer inn på fine gresslagte OL-løyper.  Etter at vi har kommet ut av partiet med diverse skiskytterløyper går løypa tilbake til mål.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.