Reprise i den fine vårkvelden i Hovemoen

Postet av Litrim den 27. Mai 2015





Gishe Abdi Wako, LIF og Hilde Fenne Voss SSL gjentok bedriften fra Strandtorgetløpet og ble beste mann og kvinne i Hovemoenløpet, begge på rekordtider. Vi velger likevel et annet ingressbilde med en skikkelig spurt der Even Høgnes Oppegaard ble klokket inn tiendelen foran Per Ola Flaten Bredvold. Innsats og tæl preget Hovemoenløpet i den fine kveldsola i Svarstadvika nede ved Lågen. I alt 212 fullførte Hovemoenløpet som også denne gang ble arrangert av HABIL.



Resultater fra Hovemoenløpet
Resultater PDF



Les Jørgen Skaugs artikkel på Kondis:Stor fart, flott løpsvær og god stemning under årets Hovemoenløp



Flere bilder på Facebook!



Et lite utvalg bilder fra start / målområdet:




Det var et stort startfelt som la ut fra start. Stranda i Svarstadvika var denne gangen startområde. Arrangøren flyttet til starten for å gi plass til det store startfeltet. Store steiner sperrer veien for et så stort startfelt.





I sin kommentar på Facebook gratulerer LIF-trener Reinard Kuhs, Gishe Abdi Wako med "et mycke bra lopp. Han knuste løprekordet med 24 sekunder" Rekordtiden til Gishe ble 14:46,4. Dette var 4 seire av 4 mulige. Mon tro om ikke Gishe tar sin 5 strake neste onsdag i Mesnaelva opp, der har var best også i fjor.






Hilde Fenne, Voss SSL løp inn til en meget sterk løyperekord på tiden 17:08,9, 50 sekunder foran Marit Østvang, Vingelen. Hun gjentok altså bedriften fra forrige gang. Som bildet viser tok hun seg skikkelig ut på oppløpet. Hilde er på rekruttlaget i skiskyting og er på samling neste onsdag så det blir nok ikke noe Mesnaelva opp for hennes del.






Torstein Rudihagen løp inn til sterke 19:21,9 og vant dermed M60-69 slik han har for vane. Lotta Weng, Nes Ski løp inn til 5. plass i Aktiv K16-35.







Ådne Smidesang ser ut til å vinne spurten på ungjentene Karoline Wardberg Høiby (148) og Sigrid Jøranli Sundgaard (215)




Det strømmet på med tette spurtoppgjør Sergio Rodrigo (113) foran Ragnhild Ildstad (101), Ida Elisabeth Bang (7) og Eivor Løkken (41)




Eldst og yngst, det sa i alle fall speaker da Åge Ludvigsen (74) t.v. og Birke Strand Rønnestad (9)gikk i mål.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.