Birkebeinerløpet flyttes til 5. september 2020

Postet av Litrim den 3. Apr 2020

Pressemelding fra Birken: På grunn av koronasituasjonen er det besluttet at Birken løpefestival flyttes til 5. september, helgen etter Birkebeinerrittet.  Foto og tekst: Birken!

I den spesielle situasjonen vi alle er i, ønsker vi allerede nå å skape forutsigbarhet for Birkens deltagere ved å flytte løpsdatoen til 5. september. Samtidig er det naturlig for oss å legge løpefestivalen til helga etter rittet, det gir oss en god sammenhengende Birkenuke med to påfølgende arrangementshelger.

To helger med Birkenopplevelser
- Vi gleder oss til å skape fine Birkenopplevelser sammen med gode samarbeidspartnere disse to helgene. Vi har inngått partnerskapsavtaler med musikkfestivalen Lillehammer Live under rittet og Maihaugen frilufstmuseum til løpet. Sammen skal vi lage to flotte festivalhelger, sier Eirik Torbjørnsen, daglig leder i Birken.

Under Birken Løpefestival lørdag 5. september får alle deltagere muligheten til å løpe gjennom Maihaugen, ett av Norges flotteste friluftsmuseum, Les mer om samarbeidet med Maihaugen på birkebeiner.no

Hva skjer med din påmelding?
Alle påmeldte deltagere blir automatisk flyttet over til ny dato, se Birkens påmeldingsvilkår.

Godkjent trippel2020
Deltakere som var påmeldt til Birkebeinerrennet, TurBirken 54 eller SkøyteBirken og som fullfører Birkebeinerrittet og Birkebeinerløpet 2020 får trippelen godkjent og kan kalle seg årets Birkebeiner. Deltagere som klarer merket i løp og ritt, kan kalle seg årets SuperBirkebeiner, les mer om trippelen.


0 Kommentar

Kanthaugenløpet 24. juni kan bli årets første løp i Sørdalskarusellen 2020!

Postet av Litrim den 26. Mar 2020

Styret i Litrim har hatt videomøte for å diskutere årets sesong i lys av hva helsemyndighetene har bestemt og vil bestemme. Et scenario er at første løp i årets sesong blir Kanthaugenløpet 24. juni og at vi ender opp med en halv sesong med 5 løp.  Helse- og omsorgsminister Bent Høie har bestemt tiltak fram til og med 13. april i denne omgang. Hva situasjonen blir etter det er vanskelig å si og vi må vente og se.

Det som er helt sikkert er at Kringsjåløpet blir avlyst og antakelig det meste av vårsesongen. Aldri før har et løp i Sørdalskarusellen vært avlyst eller utsatt. Vi satser altså på en oppstart 24. juni. Vi skal ha nytt møte rett etter påske for å diskutere hva vi gjør videre. 

For dere som allerede har meldt dere på for hele sesongen, må vi vite noe mer før vi bestemmer en ordning for refusjon og hvor stor den skal være. Vi ber om forståelse for dette. I utgangspunktet ønsker vi å ha en så lang sesong som mulig, men det må være innenfor sikre rammer.

Som for de aller fleste av oss, så er det usikkerhet som råder. Vi gleder oss til å komme gjennom pandemien og at vi igjen kan oppføre oss normalt og det igjen er tid for Sørdalskarusellen. 
0 Kommentar

Påmeldingsportalen for Sørdalskarusellen 2020 åpner lørdag 15. februar!

Postet av Litrim den 12. Feb 2020

Det er drøyt to måneder til vi er i gang igjen og på lørdag 15. februar åpner påmeldingsportalen for Sørdalskarusellen 2020.  Hvem blir den første til å melde seg på i år?  Årets plakat er også ferdig - hvis du ønsker PDF-format kan du laste den ned her:

Kringsjåløpet er avlyst eller blir utsatt pgq koronaviruset.

Det lønner seg å melde seg tidlig til hele karusellen:

- Startkontingent for hele Sørdalskarusellen (10 løp) er:

   - 15.02-31.03 kr 725,-

   - 01.04 - 22.04 kl 13:00 kr 825,-

Startkontingent pr løp er kr 110,-. fram til kl 13.00 løpsdagen.

- Startkontingent løpsdagen fra kl 13.00 - 18.00 er kr 160,-.

- Familiepåmelding koster kr 235,- pr løp pr familie.

For enkelt-løp er det kun Kringsjåløpet som åpner 15. februar.De andre åpner dagen etter foregående løp i karusellen.

Terminlista finner du her!

Les mer om Sørdalskarusellen! 0 Kommentar

Påmeldingsportalen til Tour of Mjøsa 2020 er allerede åpnet

Postet av Litrim den 3. Feb 2020

Dag Kåshagen, leder av Tour of Mjøsa skriver til fjorårets deltakere: - Vi fortsetter suksessen Tour of Mjøsa og i år arrangeres løpene 21.-23. august 2020. Bildet: Ivrige Magne Lindviksmoen, Vinstra IL er allerede påmeldt.
I 2020 har vi satt et tak på 400 deltagere som løper hele «touren», altså i Moelv, Gjøvik, Hamar og Lillehammer. Dere får mulighet til å sikre dere en av disse plassene allerede, og det til en ekstra hyggelig pris. (Prologen er som i fjor frivillig, teller ikke i sammendraget og har egen påmelding kr 200,-)

 

Påmeldingen er allerede åpnet og vi tilbyr følgende priser for alle som melder seg på i løpet av februar.

I hele februar kan du melde deg på med følgende priser:
1. februar - 29. februar kr 750. Ungdom t.o.m. 19 år kr 500. Trim uten tid kr 500. Pris for enkeltløp kr190.


Andre påmelding: 1. mars - 31. mai kr 900. Ungdom kr 650. Trim uten tid kr 650. Pris for enkeltløp kr 240.
Tredje påmelding: 1. juni - 15. august kr 1000. Ungdom 750. Trim uten tid kr 750. Pris for enkeltløp kr 275.

 Påmeldingslinken finner du på hjemmesiden: https://www.tourofmjosa.com/

Det er samme opplegg og traseer som i fjor:


Prolog: Fredag 21. august Brumunddal kl 18:00
1. løp: Lørdag 22. august Moelv kl 11:00
2. løp: Lørdag 22. august Gjøvik kl 16:00
3. løp: Søndag 23. august Hamar kl 11:00
4. løp: Søndag 23. august Lillehammer kl 16:00


Prologen er frivillig og teller således ikke i sammendraget. Vinnerne i prologen får løpe med ledertrøye i første ordinære løp.

Fjorårsvinnerne Erik Udø Pedersen, Kristiansand løpeklubb og Julie Aspesletten var godt fornøyd med premieren til Tour of Mjøsa i fjor. 0 Kommentar

God Jul og Godt Nytt År!

Postet av Litrim den 22. Des 2019

God Jul og Godt Nytt År alle sammen og takk for et strålende Litrim-år! Vi har mye hyggelig å se tilbake på i året som nå snart renner ut. Terminlista for 2020 er klar og kan leses her.  22. april går Kringsjåløpet med start og mål ved Nordre Ål Skole.  Vi planlegger å åpne påmeldingsportalen 15. februar.  Tour of Mjøsa er planlagt den 21. - 23. August med avslutning med bakkeløpet opp langs Mesnaelva.

Men først er det klart for en god rolig julehøytid! Kos dere alle sammen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline