Arkiv


 • Gunnar Henriksen leder Adelskalenderen

  Gunnar Henriksen leder Adelskalenderen

  Gunnar Henriksen leder Adelskalenderen, han har fullført Sørdalskarusellen 38 ganger.  Litrim deler ut utmerkelser for fullførte karuseller hver år for de som har fullført 5, 10, 15 etc. Her kan du finne ut hvem som skal ha gullmerke, sølvmerke og bronse.

  Les mer
 • Premieutdeling

  Premieutdeling

  Årets premieutdeling blir like spesiell som 2020 - sesongen til Sørdalskarusellen. Premieutdelingen vil foregå i Sport1 Lillehammer sine lokaler i Jernbanegata på Lillehammer. Samtidig blir det handledag med gode rabatter. Det bli

  Les mer
 • Elmer Mulleri Skalle og Mille Marie Storlien best av de med 10 løp!

  Elmer Mulleri Skalle og Mille Marie Storlien best av de med 10 løp!

  I alt 127 har fullført alle 10 løpene i Sørdalskarusellen 2020. Her finner du oversikt over hvem det er. Her er det også oversikt over de 20 beste med tid sammenlagt blant disse. Elmer Mulleri Skalle, Lillehammer IF og Mille Marie Storlien, Lillehammer Skiklub var best!

  Les mer
 • Rosa Sløyfe-løpet virtuelt på kjente stier i Lillehammer! Nå med nyhetsbrev!

  Rosa Sløyfe-løpet virtuelt på kjente stier i Lillehammer! Nå med nyhetsbrev!

  Rosa sløyfe-løpet går også virtuelt i perioden 4. - 10. oktober. Løpet er en del av Rosa Sløyfe-aksjonen som arrangeres over hele landet nå i oktober.

  Les mer
 • Her er uttrekningspremiene etter Elvaløpet! Sjekk om du har vunnet en av de tolv premiene!

  Her er uttrekningspremiene etter Elvaløpet! Sjekk om du har vunnet en av de tolv premiene!

  Litrim har foretatt trekning av i alt 12 uttrekningspremier. Sjekk om du er en av de heldige vinnerne. Her er vinnerne fra i fjor: Unge vinnere av fruktkurver i år Celine Storlien og John Raddum Skaug vant hver sin fruktkurv. Jon Håvard Brandvol vant flott pledd.

  Les mer
 • Deltakerrekord i Elvaløpet, Elmer Mulleri Skalle og Oda Bråten Richenberg best!

  Deltakerrekord i Elvaløpet, Elmer Mulleri Skalle og Oda Bråten Richenberg best!

  Den nye rekorden for Elvaløpet er på 229 deltaker. Elmer Mulleri Skalle var igjen best og Oda Bråten Richenberg er ubeseiret og tok sin femte seier i årets Sørdalskarusell.  Elvaløpet avsluttet Sørdalskarusellen 2020 med suksess!

  Les mer
 • Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Elvaløpet!

  Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Elvaløpet!

  Elvaløpet arrangeres i år virtuelt i perioden 16 - 20. september for 19. gang.  I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater.  

  Les mer
 • Elvaløpet 2020

  Elvaløpet 2020

  Også Elvaløpet blir virtuelt fra 16. - 20. september. I år har løpet start og mål sør for Håkonshall.  Løypa blir dermed litt kortere enn i fjor.  Elvaløpet avslutter Sørdalskarus

  Les mer
 • Espen Leonhardsen vant uttrekningspremie for Olympiaparkløpet - se de andre vinnerne her!

  Espen Leonhardsen vant uttrekningspremie for Olympiaparkløpet - se de andre vinnerne her!

  Litrim har foretatt trekningen av premiene til Olympiaparkløpet som er gitt av Olympiaparken og Egon på Lillehammer.    Her finner du navnet på de to andre. Bildet: Espen Leonhardsen, her sammen med sin far etter god innsats i Olympialpet.

  Les mer
 • Bilder fra Olympiaparkløpet 2020

  Bilder fra Olympiaparkløpet 2020

  Det ble en solid deltakerrekord da Olympialøpet ble avsluttet søndag kveld. 217 hadde da registrert sine tider. Den gamle rekorden fra i fjor var på 157. Kjartan Helland fra Moi IL løp inn til seier søndag kveld, mens Bente Størmer Steira løp tidligere i

  Les mer
 • Solid deltakerrekord for Olympiaparkløpet - Kjartan Helland og Bente Størmer Steira best!

  Solid deltakerrekord for Olympiaparkløpet - Kjartan Helland og Bente Størmer Steira best!

  Det ble en solid deltakerrekord da Olympialøpet ble avsluttet søndag kveld. 217 hadde da registrert sine tider. Den gamle rekorden fra i fjor var på 157. Kjartan Helland fra Moi IL og Bente Størmer Steira løp inn til bestetider!

  Les mer
 • Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Olympiaparkløpet!

  Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Olympiaparkløpet!

  Olympiaparkløpet 2020 blir også virtuelt i perioden fra 9. - 13. september. I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater.  Vær obs på aktiviteter i Lysgårdsbakkene og på Skistadion.

  Les mer
 • Hvem blir årets trimmer i 2020? - Kom med forslag!

  Hvem blir årets trimmer i 2020? - Kom med forslag!

  Familien Melbø fra Vingerom ved f.v. Ole Morten, Marit og barna Halvor, Ane og Johan Melbø ble årets trimmere i 2019 -  Hvem får prisen i år? Vi ønsker oss forslag fra deg med en kort begrunnelse for nettopp han eller hun skal få prisen. 

  Les mer
 • Olympiaparkløpet for 18. gang

  Olympiaparkløpet for 18. gang

  Også Olympiaparkløpet arrangeres virtuelt i perioden 9. - 13. september. .Starten går fra Kleivbakken på oversiden av Håkons Hall og mål blir på sletta i Lysgaardsbakken. Oppløpssiden er på muren til

  Les mer
 • Bilder fra Vegmuseumsløpet 2020

  Bilder fra Vegmuseumsløpet 2020

  Bilder er samlet fra Facebook, Instagram samt egne bilder.

  Les mer
 • Halvor Melbø vant uttrekningspremie for Vegmuseumsløpet - se de to andre her!

  Halvor Melbø vant uttrekningspremie for Vegmuseumsløpet - se de to andre her!

  Litrim har foretatt trekningen av premiene til Flømyrløpet som er gitt av Eidsiva Bredbånd. hvor Halvor Melbø er en av vinnerne.   Her finner du navnet på de to andre.

  Les mer
 • Vegmuseumsløpet med ny deltakerrekord, Oda Bråten Richenberg og Elmer Mulleri Skalle best!

  Vegmuseumsløpet med ny deltakerrekord, Oda Bråten Richenberg og Elmer Mulleri Skalle best!

  Oda Bråten Richenberg (bildet) og Emil Mulleri Skalle begge Lillehammer IF var best da Vegmuseumsløpet satte ny deltakerrekord. 245 fullførte løpet som ble avsluttet i den f

  Les mer
 • Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Vegmuseumsløpet!

  Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Vegmuseumsløpet!

  Vegmuseumsløpet arrangeres i år virtuelt i perioden 26. - 30. august.  I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater.  Norsk Vegmuseum er åpen 10:00 - 15:00, porten er åpen fra kl 8:00 - 20:00 under løpet.

  Les mer
 • Vegmuseumsløpet

  Vegmuseumsløpet

  Også Vegmuseumsløpet vil i år bli arrangert virtuelt.  Vegmuseumsløpet arrangeres som navnet sier, i den flotte parken til Norsk Vegmuseum ved Hunderfossen. Løypa er 3,4 km og er ganske kupert, men ikke hardere enn at

  Les mer
 • Resten av løpene i Sørdalskarusellen i år blir også virtuelle!

  Resten av løpene i Sørdalskarusellen i år blir også virtuelle!

  Koronnasituasjonen gjør at de tre siste løpene i årets Sørdalskarusell blir virtuelle.  Vegmuseumsløpet arrangeres 26. - 30. august, Olympiaparkløpet 9. - 13. september og Elvaløpet 16. - 20. september.

  Les mer
 • Bilder fra Flømyrløpet 2020

  Bilder fra Flømyrløpet 2020

  Det ble deltakerrekord også for Flømyrløpet - 216 fullførte løpet. Her er bilder fra løpet bygget på bilder på Facebook og Instagram og noen andre.

  Les mer
 • Ny deltakerrekord i Flømyrløpet - Mille Marie tok seieren på siste dag!

  Ny deltakerrekord i Flømyrløpet - Mille Marie tok seieren på siste dag!

  Den nye deltakerrekorden lyder på 216 deltakere, den gamle fra i fjor var 196. Mille Marie Storlien ble best blant kvinnene og økte dermed ledelsen sammenlagt. Kjartan Helland beholdt sin ledelse fra tirsdag og ble best blant gutta.

  Les mer
 • Jannike Berg Leonhardsen vant uttrekningspremie - se de to andre her!

  Jannike Berg Leonhardsen vant uttrekningspremie - se de to andre her!

  Litrim har foretatt trekningen av premiene til Flømyrløpet som er gitt av Fjellpulken a.s. hvor Jannike Berg Leonhardsen er en av vinnerne.  Her finner du navnet på de to andre.

  Les mer
 • Kjartan Helland overtok ledelsen på Flømyrløpets dag 4

  Kjartan Helland overtok ledelsen på Flømyrløpets dag 4

  Etter en lengre pause er Kjartan Helland tilbake i Sørdalskarusellen med et fantastisk løp med tiden 19:19 i Flømyrløpet 29 sekunder foran Elmer Mulleri Skalle som løp dagen før. - Jeg var overrasket sjøl, det gikk unna, var Kjartans kommentar.

  Les mer
 • Andris Malasevskis nytt styremedlem i Litrim!

  Andris Malasevskis nytt styremedlem i Litrim!

  Litrim ønsker Andris Malasevskis velkommen inn i styret til Litrim og det skjer fra dags dato. Litrim er et akitivitetsutvalg under Innlandet bedriftsidrettskrets som selv utpeker sine styremedlemmer, men som skal godkjennes av kretsen.

  Les mer
 • Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Flømyrløpet

  Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Flømyrløpet

  Flømyrløpet arrangeres i år virtuelt i perioden 15. - 19 juni.   I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater.  Løypesponsor er Fjellpulken.  Start og mål er ved Skurvbrua.

  Les mer
 • Tour of Mjøsa avlyst!

  Tour of Mjøsa avlyst!

  Styret i Tour of Mjøsa har fattet følgende beslutning i dag:Tour of Mjøsa avlyses.Den siste utviklingen med høyere smittespredning gjør det nødvendig for oss å avlyse årets utgave av Tour of Mjøsa.

  Les mer
 • Bli med blant Litrims gode hjelpere?

  Bli med blant Litrims gode hjelpere?

  Vi har hatt en veldig merkelig sesong hvor alle løpene har vært arrangert virtuelt. Koroana-pandemien har ført til mindre behov for frivillige. Selv om det drar ut og mange venter på neste runde, håper vi på at det går over.

  Les mer
 • Flømyrløpet - virtuelt

  Flømyrløpet - virtuelt

  Også Flømyrløpet blir arrangert virtuelt. Merk at løpet arrangeres fra lørdag 15. - 19. august kl 19:00. Flømyrløpet som er et 5,3 km realt skogsløp, innleder høstsesongen. Start og mål e

  Les mer
 • Mille Marie Storlien og Elmer Mulleri Skalle best sammenlagt

  Mille Marie Storlien og Elmer Mulleri Skalle best sammenlagt

  Mille Marie Storlien, Lillehammer Skiklub og Elmer Mulleri Skalle, Lillehammer IF er best av de 150 som har løpt alle 6 løpene i år.  Den som troner øverst på listen etter 10 løp blir premiert på den store premieutdelingen i høst. 

  Les mer
 • Deltakerrekord for SpareBank1 Kanthaugenløpet

  Deltakerrekord for SpareBank1 Kanthaugenløpet

  272 lyder den nye deltakerrekorden for SpareBank1 Kanthaugenløpet på. I alt 150 deltakere har vært med i 6 av 6 løp noe som er en solid forbedring fra i fjor. På samme tid i fjor var tallet 66.

  Les mer
 • Trekning av premier for SpareBank1 Kanthaugenløpet

  Trekning av premier for SpareBank1 Kanthaugenløpet

  Viktoria Nyfløt, Oline Voreland og Truls Bjelke viser her fram premiene som skal deles ut. Her finner du navnene på de som får uttrekningspremier. Beste mann Elmer Mulleri Skalle og beste kvinne Oda Bråten Richenberg, begge LIF får sine bestemannspremier.

  Les mer
 • Bilder fra SpareBank1 Kanthaugenløpet

  Bilder fra SpareBank1 Kanthaugenløpet

  Varm start på SpareBank1 Kanthaugenløpet - med bra deltakelse og flott innsats. Mange benyttet nok badevannene rundt omkring for å kjøle seg ned etter løpet. Oddvin Offigstad og Mille Marie Storlien med best tid registrert første dag.

  Les mer
 • Påmelding, tidtaking, registrering og resultater SpareBank1 Kanthaugenløpet

  Påmelding, tidtaking, registrering og resultater SpareBank1 Kanthaugenløpet

  SpareBank1 Kanthaugenløpet arrangeres i år virtuelt i perioden 24. - 28 juni.   I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater.  Løypesponsor er SpareBank1 Gudbrandsdal.  

  Les mer
 • Her er løypebeskrivelse for SpareBank1 Kanthaugenløpet!

  Her er løypebeskrivelse for SpareBank1 Kanthaugenløpet!

  Her finner du løypebeskrivelsen for SpareBank1 Kanthaugenløpet. Løypa er 5,67 km lang er ganske flat, men med et par kneiker på Lyshaugen. Birkebeiner Skistadion har åpnet campingplass og vi har derfor endret start og målområde.

  Les mer
 • SpareBank1 Kanthaugenløpet

  SpareBank1 Kanthaugenløpet

  Kanthaugenløpet blir også virtuelt og arrangeres i perioden 24. - 28. juni.  De usikre reglene for arrangementer gjør at det er eneste løsning.  Løpet har forandret navn til SpareBank1 Kanthaugenløpet som

  Les mer
 • Trekning av premier for Mesnaelva Opp!

  Trekning av premier for Mesnaelva Opp!

  Geir Haugen er en av vinnerne av uttrekningspremie fra Lillehammer Tannhelse.  Vinnere av de andre uttrekningspremiene og premie til raskeste kvinne og raskeste mann finner du her. Det har ogs&ar

  Les mer
 • Sørdalskarusellen halvveis - Mesnaelva Opp virtuelt med 312 deltakere!

  Sørdalskarusellen halvveis - Mesnaelva Opp virtuelt med 312 deltakere!

  Sørdalskarusellen er halvveis, 5.løp Mesnaelva virtuelt ble avsluttet i går med god deltakelse. 311 har registrert sitt resultat i motbakkeløpet i løpet av de 5 siste dagene. 

  Les mer
 • Bilder fra Mesnaelva opp 2020

  Bilder fra Mesnaelva opp 2020

  Her er bilder som er publisert på Facebook og Instagram og noen bilder som jeg har tatt fra Mesnaelva opp. Beklager at jeg ikke har fått med meg navn på alle fotografene. Tar gjerne kommentarer på det. Coverbildet: Anne og Bente Størmer Steira sammen med

  Les mer
 • Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Mesnaelva Opp!

  Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Mesnaelva Opp!

  Mesnaelva opp arrangeres i år virtuelt i perioden 3. - 7. mai.   I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater.  Løypesponsor er Lillehammer Tannhelse  Start er sør for bygningsmassen til Strandtorget.

  Les mer
 • Mesnaelva Opp Virtuelt

  Mesnaelva Opp Virtuelt

  5. løp i Sørdalskarusellen er Mesnaelva opp som arrangeres for 13. gang.  Som de fire første løpene arrangeres også Mesnaelva opp som virtuelt løp denne gang i perioden onsdag 3. - søndag 7. juni.  

  Les mer
 • Bilder fra Hovemoenløpet 2020

  Bilder fra Hovemoenløpet 2020

  Har samlet en del bilder fra Hovemoenløpet. Mangler kanskje noen og noen av bildene savner jeg navn på. Vil sette pris på å få hjelp til å finne de riktige navnene. På forhånd takk for hjelpen.

  Les mer
 • Her er premiebordet for Hovemoenløpet!

  Her er premiebordet for Hovemoenløpet!

  Vi har trukket ut fire uttrekningspremier for Hovemoenløpet alle gitt av Trofé. Premiene skal hentes hos Trofé i Gudbrandsdalsveien 196, 2619 Lillehammer. Det deles også ut premie til beste dame og beste herre! Gratulerer alle sammen!

  Les mer
 • Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Hovemoenløpet

  Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Hovemoenløpet

  255Hovemoenløpet arrangeres i år virtuelt på Hovemoenløpet i perioden 27. - 31. mai. Mer at Hovemoenløpet avsluttes 1. pinsdag.  I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater.  Løypespo

  Les mer
 • Her litt om løypa til Hovemoenløpet 2020

  Her litt om løypa til Hovemoenløpet 2020

  Hovemoenløpet har start og mål på Svarstadsletta der Fuglekikkertårnet litter. Løypa er 5,2 km lang og går i Hovemoen som navnet tilsier. Målet er lagt til selve Fuglekikkertårnet slik Leif Røe og Jannike Berg Leonhardsen viser her.

  Les mer
 • Hovemoenløpet virtuelt

  Hovemoenløpet virtuelt

  Slik får du ikke se startfeltet i årets Hovemoenløp, men her er startpunktet  ikke langt fra Fuglekikkertårnet. Hovemoenløpet er 4. løp i Sørdalskarusellen og arrangeres i år for 38. gang denne gang

  Les mer
 • Øystein Ulekleiv og Oda Bråten Richenberg best i Strandtorgetløpet

  Øystein Ulekleiv og Oda Bråten Richenberg best i Strandtorgetløpet

  Virtuelle løp kan også være sosialt. Flere grupper er observert i start og målområdet, slik også denne gjengen var det. Øverst på "pallen" troner Øystein Ulkekleiv, Dombås IL  dagen vinner omkranset av gode kamerater.

  Les mer
 • 5 vinnere av uttrekningspremier i Strandtorgetløpet

  5 vinnere av uttrekningspremier i Strandtorgetløpet

  Hans Olav Kjøs ble en av vinnerne av uttrekningspremiene fra Strandtorgetløpet. I alt ble fem premier trukket ut og her er vinnerne: 

  Les mer
 • Siste dag for Strandtorgetløpet 2020

  Siste dag for Strandtorgetløpet 2020

  I dag er det siste dag for Strandtorgetløpet - 300 har fullført løpet av de i alt 344 som har meldt seg på. Det er mulighet for å melde seg på og løpe i hele dag. Strandtorget er løpssponsor, her ved senterleder Erik Skjellerud.

  Les mer
 • Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Strandtorgetløpet 2020

  Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Strandtorgetløpet 2020

  Strandtorgetløpet arrangeres i år virtuelt på Standpromenaden i perioden 13. - 18. mai. I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater.  Start og mål er ved gresssletta sør for Strandtorget.

  Les mer
 • Strandtorgetløpet 2020 - løypebeskrivelser!

  Strandtorgetløpet 2020 - løypebeskrivelser!

  Her finner du informasjon om lang og kort løype med flere kart og beskrivelser. Start og mål er på sletta sør for Strandtorget hvor start er markert med en stor stein hvor det selvfølgelig også står merker. 

  Les mer
 • Strandtorgetløpet virtuelt

  Strandtorgetløpet virtuelt

  I år kan du løpe Strandtorgetløpet på selveste 17. mai - kanskje et fint alternativ i år som det ikke blir noe 17. mai tog. Starten går på sletta sør for Strandtorget like ved volleyballbanen.Bildet er he

  Les mer
 • Trekning av premier for Maihaugenløpet - flotte blomster fra Hageland!

  Trekning av premier for Maihaugenløpet - flotte blomster fra Hageland!

  Arnt Erik Andreassen har favnen full med blomster som er trukket ut blant deltakerne i Maihaugenløpet. Det er 10 heldige vinnere - se hvem de er her. Premiene kan hentes i lokalene til Hageland, Andreassen blomster i Gartnerhagen 2, Lillehammer

  Les mer
 • 382 fullførte Maihaugenløpet virtuelt på Lillehammer

  382 fullførte Maihaugenløpet virtuelt på Lillehammer

  Mer enn 400 var påmeldt og av disse var det 382 som fullførte Maihaugenløpet 2020. Løpet ble gjennomført som virtuelt løp fra onsdag 6. - 10. mai. Deltakere i alle aldre var representert. Gamlekara var tidlig ute og løp allerede på onsdag.

  Les mer
 • Bilder fra Maihaugenløpet 2020

  Bilder fra Maihaugenløpet 2020

  Håper dere er flinke til å sende inn bilder som vi kan legge ut her.

  Les mer
 • Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Maihaugenløpet 2020.

  Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Maihaugenløpet 2020.

  Maihaugenløpet arrangeres virtuelt på Maihaugen i perioden 6. - 10. mai. I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater. &n

  Les mer
 • Maihaugenløpet 2020

  Maihaugenløpet 2020

  Også Maihaugenløpet arrangeres som et virtuelt løp og må løpes i perioden 6.  - 10. mai.  Løypa blir merket tirsdag 5. mai slik den er klar til onsdag 6. mai. Løpet går på Maihaugen som

  Les mer
 • Her er de heldige vinnerne av uttrekningspremiene.

  Her er de heldige vinnerne av uttrekningspremiene.

  Ola Klashaugen, Truls Gulling, Øystein Lauen og Sondre Svamo er de heldige vinnerne av uttreikningspremiene til Kringsjåløpet. Premiene er gitt av Sport1 Lillehammer.Premiene kan hentes i Sport1 Lillehammer sine lokaler i Kirkegata.Gratulerer!

  Les mer
 • Oda Bråten Richenberg og Petter Johansen best i Kringsjåløpet

  Oda Bråten Richenberg og Petter Johansen best i Kringsjåløpet

  14 år gamle Oda Bråten Richenberg og Petter Johansen, begge LIF løp inn til seire i Kringsjåløpet. Oda hadde med seg sin trener Rex Hincliffe  (bildet) som hare. Her finner du alle resultatene fra det første virtuelle løpet i Sørdalskaruselle

  Les mer
 • Kringsjåløpet 2020 Virtuelt

  Kringsjåløpet 2020 Virtuelt

  343 påmeldt, 322 registrert fullført. Her et utvalg bilder fra 5 dager med Krinsjåløp. Send gjerne inn flere!

  Les mer
 • Rutiner for Kringsjåløpet 2020 - virtuelt løp!

  Rutiner for Kringsjåløpet 2020 - virtuelt løp!

  Det blir et litt annet Kringsjåløp i år. Pga koronapandemien blir løpet arrangert som et virtuelt løp. Du melder deg på, løper og du registrerer tiden din selv. Vi stoler på deg. Løypeplakatene er laget og klare til utsetting.

  Les mer
 • Handledager på Sport1 Lillehammer

  Handledager på Sport1 Lillehammer

  Handledager på Sport1 Lillehammer på butikken i Kirkegata 55 for alle som liker å løpe Sørdalskarusellen.20% på Hoka - godt utvalg25% på andre løpesko 20% på  løpetøy.

  Les mer
 • Klart for Kringsjåløpet som virtuelt løp, første løp i Sørdalskarusellen 2020.

  Klart for Kringsjåløpet som virtuelt løp, første løp i Sørdalskarusellen 2020.

  Da er det klart, første løp i Sørdalskarusellen 2020! Kringsjåløpet blir arrangert som et virtuelt løp fra onsdag 22. - søndag 26. april. Start er i Gamle Kringsjåvei på samme plass som i fjor.  

  Les mer
 • Resultat spørreundersøkelse - Stort ønske om virtuelle løp.

  Resultat spørreundersøkelse - Stort ønske om virtuelle løp.

  Takk til alle som var med i spørreundersøkelsen vår. Dette er gode innspill for beslutning om virtuelle løp. Et stort flertall av de som har svart, ønsker å være med i virtuelle løp og vi arbeider nå for å få det til.

  Les mer
 • Bli med på spørreundersøkelse: Sørdalskarusellen med virtuelle løp?

  Bli med på spørreundersøkelse: Sørdalskarusellen med virtuelle løp?

  Spørsmålet Litrim-styret stiller er om du vil være med på virtuelle løp i forbindelse med Sørdalskarusellen. Slik tenker vi å arrangere løpene: Vi merker løypa, du registrerer deg som vanlig i påmeldingsportalen, du tar selv tiden.

  Les mer
 • Birkebeinerløpet flyttes til 5. september 2020

  Birkebeinerløpet flyttes til 5. september 2020

  Pressemelding fra Birken: På grunn av koronasituasjonen er det besluttet at Birken løpefestival flyttes til 5. september, helgen etter Birkebeinerrittet.  Foto og tekst: Birken!

  Les mer
 • Kanthaugenløpet 24. juni kan bli årets første løp i Sørdalskarusellen 2020!

  Kanthaugenløpet 24. juni kan bli årets første løp i Sørdalskarusellen 2020!

  Styret i Litrim har hatt videomøte for å diskutere årets sesong i lys av hva helsemyndighetene har bestemt og vil bestemme. Et scenario er at første løp i årets sesong blir Kanthaugenløpet 24. juni og at vi ender opp med en halv sesong med 5 løp.

  Les mer
 • Idrettsforbundet: - All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning. Kringsjåløpet utsettes eller avlyses.

  Idrettsforbundet: - All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning. Kringsjåløpet utsettes eller avlyses.

  På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. 

  Les mer
 • Påmeldingsportalen for Sørdalskarusellen 2020 åpner lørdag 15. februar!

  Påmeldingsportalen for Sørdalskarusellen 2020 åpner lørdag 15. februar!

  Det er drøyt to måneder til vi er i gang igjen og på lørdag 15. februar åpner påmeldingsportalen for Sørdalskarusellen 2020.  Hvem blir den første til å melde seg på i år?  Årets plakat er også ferdig

  Les mer
 • Påmeldingsportalen til Tour of Mjøsa 2020 er allerede åpnet

  Påmeldingsportalen til Tour of Mjøsa 2020 er allerede åpnet

  Dag Kåshagen, leder av Tour of Mjøsa skriver til fjorårets deltakere: - Vi fortsetter suksessen Tour of Mjøsa og i år arrangeres løpene 21.-23. august 2020. Bildet: Ivrige Magne Lindviksmoen, Vinstra IL er allerede påmeldt.

  Les mer
 • Terminlista for Sørdalskarusellen 2020

  Terminlista for Sørdalskarusellen 2020

  Sørdalskarusellen starter opp onsdag 22. april med Kringsjåløpet. Den nye Nordre Ål Skole står klar til å ta i mot et stort deltakerantall og det skal bli spennende å se hvordan den nye skolen vi fungere for oss.

  Les mer
 • Minneord om Edgar Hansen

  Minneord om Edgar Hansen

  Edgar Hansen døde 27. oktober i Spania. Han var ute på sykkeltur da han falt død om. Det skal være Urneseremoni fra Tune kapell (Sarpsborg) mandag 18. november kl 13:00.Edgar Hansen var leder for Litrim på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet.

  Les mer
 • Familien Melbø årets trimmere på premieutdelingen for Sørdalskarusellen.

  Familien Melbø årets trimmere på premieutdelingen for Sørdalskarusellen.

  Ole Morten, Marit med barna Halvor, Ane og Johan Melbø ble årets trimmere - prisen gikk til hele familien Melbø.  Trofé a.s. har innstiftet prisen som ble delt ut av Morten Thorsrud. Geir Steig ble totalvinner for all 10 løpene.

  Les mer
 • Premieutdeling for Sørdalskarusellen 2019

  Premieutdeling for Sørdalskarusellen 2019

  Slik så premiebordet ut i fjor!Onsdag 6. november er det klart for premieutdeling i Håkons Hall  for Sørdalskarusellen 2019 med utdelinging av deltakerpremier, premier til klassevinnere og premier til all som fullførte alle

  Les mer
 • Fantastisk sesong - rekordenes år i Sørdalskarusellen

  Fantastisk sesong - rekordenes år i Sørdalskarusellen

  Tallene viser med all tydelighet at 2019-sesongen har vært en fantastisk sesong. Med deltakerrekord i ni av ti løp og med deltakerantall som har et snitt på 286 pr løp viser dette at oppslutningen aldri har vært så stor.

  Les mer
 • Mange vinnere da Elvaløpet avsluttet Sørdalskarusellen 2019

  Mange vinnere da Elvaløpet avsluttet Sørdalskarusellen 2019

  For første gang i Sørdalskarusellens historie har en og samme person vunnet alle 10 løpene i Sørdalskarusellen. Geir Steig sa det først for moro, så ble det al

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Elvaløpet, 11. september 2019 kl 18:30

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Elvaløpet, 11. september 2019 kl 18:30

  Alt er klart for Elvaløpet - siste løpet i Sørdalskarusellen 2019 med start og mål mellom Håkons Hall og Kristins Hall. Vi ønsker velkommen til Elvaløpet 2019 hvor Tele BIL er arrangør i samarbeid med Litrim. 

  Les mer
 • Blir det 10 deltakerrekorder i Sørdalskarusellen i år?

  Blir det 10 deltakerrekorder i Sørdalskarusellen i år?

  Vet ikke hva Gunnar, Svein og Åge diskuterte i målområdet i Elvaløpet i fjor, men kan det ha vært Sørdalskarusellen videre utvikling? Blir det 10 deltakerrekorder i år? Klarer Geir Steig å ta sin 10. seier?

  Les mer
 • Elvaløpet 2019 avslutter den 38. sesongen

  Elvaløpet 2019 avslutter den 38. sesongen

  Elvaløpet har start og målområdet til mellom hallene.  Løypa blir den samme som i fjor ca 3,3 km.  Elvaløpet avslutter Sørdalskarusellen 2018 og i dag skal det gjøres opp status for sesongen. L&osla

  Les mer
 • Olympiaparkløpet med ny deltakerrekord i regnværet - Geir Steig med sin 9. seier!

  Olympiaparkløpet med ny deltakerrekord i regnværet - Geir Steig med sin 9. seier!

  Gråvær og regn forhindret ikke deltakerne i å strømme til Olympiaparken og det tøffeste løpet i Sørdalskarusellen Olympiapparkløpet. 10 km med jevn stigning de 5 første kilometerene er en skikkelig kraftprøve.

  Les mer
 • Vinnerne i kveldens uttrekning i Olympiaparkløpet:

  Vinnerne i kveldens uttrekning i Olympiaparkløpet:

  Været kunne ikke hindre at utrolig mange dukket opp til Olympialøpet i kveld - 158 er den nye rekorden.  Regnet fikk flere utslag. Uttrekningsseremonien ble gjort her på nett og ikke etter målgang. Flere bilder må vente til kameraet tørker opp. 

  Les mer
 • Resultat- og påmeldingsinformasjon Olympiaparkløpet

  Resultat- og påmeldingsinformasjon Olympiaparkløpet

  Alt er klart for Olympiaparkløpet  2019 - løp nr 9 i Sørdalskarusellen med start på baksiden av  Håkons Hall og mål på muren i hoppbakken.Vi ønsker velkommen til Olympiaparken til harde tak i en tøff løype.

  Les mer
 • Olympiaparkløpet for 17. gang

  Olympiaparkløpet for 17. gang

  Olympiaparkløpet er høsten store utfordring på 9750 m med stigning på ca 300 meter på 4 km. Traséen passerer 4 olympiaanlegg og vi kan love en fin løype. Det blir egen løype for de aller minste. Starten

  Les mer
 • Tina Træthaug og Geir Steig leder sammenlagt!

  Tina Træthaug og Geir Steig leder sammenlagt!

  Tina Træthaug, Søre Ål IL leder blant de kvinnene som har fullført alle løpetene.  Ungjenta løper i klasse 16-19 år og ligger godt an til å vinne den gjeve prisen som deles ut på premieutdelingen. Med 8 seire er Geir Steig klart i tet.

  Les mer
 • Vegmuseumsløpet med ny deltakerrekord og Geir Steig vinner og vinner!

  Vegmuseumsløpet med ny deltakerrekord og Geir Steig vinner og vinner!

  Dårlig værmelding som slo til forhindret ikke god deltakelse og Geir Steig fortsetter å vinne løp i Sørdalskarusellen. I dag var han veldig tent og allerede etter noen meter var han først, en ledelse han holdt helt til mål.

  Les mer
 • Resultat- og påmeldingsinformasjon Vegmuseumsløpet 2019!

  Resultat- og påmeldingsinformasjon Vegmuseumsløpet 2019!

  Alt Alt er klart for Vegmuseumsløpet - løp nr 8 i Sørdalskarusellen med start og mål i Norsk Vegmuseum på Hunderfossen. Vi ønsker velkommen til Norsk Vegmuseum og til en fin løype i den idylliske parken.Vegvesenet BIL er arrangør i  sam

  Les mer
 • Hvem blir årets trimmer i 2019? - Kom med forslag!

  Hvem blir årets trimmer i 2019? - Kom med forslag!

  Juni Stavne fikk prisen for årets trimmer i Sørdalskarusellen 2018. Hvem får prisen i år?Vi ønsker oss forslag fra deg med en kort begrunnelse for nettopp han eller hun skal få prisen. Prisen er innstiftet av Trofé a.s.

  Les mer
 • Vegmuseumsløpet, 8. løp i Sørdalskarusellen 28. august.

  Vegmuseumsløpet, 8. løp i Sørdalskarusellen 28. august.

  Vegmuseumsløpet arrangeres som navnet sier, i den flotte parken til Norsk Vegmuseum ved Hunderfossen. Løypa er 3,4 km og er ganske kupert, men ikke hardere enn at den skulle passe bra for alle. Løpet arrangeres av Vegvesenet BIL. Bildet fra i fjor viser spurtroppgjøret me

  Les mer
 • Deltakerrekord også i Flømyrløpet - 196 fullførte skogsløpet.

  Deltakerrekord også i Flømyrløpet - 196 fullførte skogsløpet.

  Det var et stort felt som la ut på den 5,3 km lange skogsløypa fra Skurvbrua i kveld. 196 i tallet er igjen ny rekord, den forrige var på 171. Geir Steig (67) Luster IL tok 7 av 7 m

  Les mer
 • Resultat- og påmeldingsinformasjon Flømyrløpet!

  Resultat- og påmeldingsinformasjon Flømyrløpet!

  Første løp i Sørdalskarusellen etter ferien er Kanthaugenløpet i mporgen onsdag kveld 21. august med start og mål på parkeringsplassen ved Skurvbrua ca 6 km opp for Lillehammer. Arrangør er tradisjonen tro DNB BIL i samarbeid med Litrim.

  Les mer
 • Glade vinnere av Tour of Mjøsa - et vellykket arrangement!

  Glade vinnere av Tour of Mjøsa - et vellykket arrangement!

  Så glad ble Julie Aspesletten, Spirit Stavanger Friidrettsklubb da hun vant Tour of Mjøsa. Erik Udø Pedersen, Kristiansan Løpe klubb ble best av mennene og sammen ble Julie

  Les mer
 • Spenningen fortsatte på Gjøvik, selv om det nesten blåste bort.

  Spenningen fortsatte på Gjøvik, selv om det nesten blåste bort.

  Erik Udø Pedersen, Kristiansand Løpeklubb styrket sin ledelse sammenlagt. Her løper han inn i mål i gul ledertrøye og er nå nesten 30 sekunder foran Vegard Ølstad Dalberg, Ren-Eng FIK Friidrett i mål. Årets vinner av Sentrumsløpet lig

  Les mer
 • Spennede om ledelsen i kvinneklassen etter føste etappe i Tour of Mjøsa

  Spennede om ledelsen i kvinneklassen etter føste etappe i Tour of Mjøsa

  Polske Ania Zielinkiwicz som representerer Lillehammer IF slo til og var sekundet foran Julie Aspesletten, Lillehammerjenta som representerer Spirit Stavanger Friidrett.  Ledertrøya gikk derfor til Ania.Regnet så ikke ut til å prege arrangementet nevneverdig. Deltakerne var f

  Les mer
 • Flott innledning på Tour of Mjøsa - god stemning og imponerende tider!

  Flott innledning på Tour of Mjøsa - god stemning og imponerende tider!

  Her er gjengen som vant trøyene - de gule ledertrøyene ble vunnet av Elmer Skalle, Elektriker'n Lillehammer  med imponerende 1:34 på 18 etasjer og 394 trapper. og Anne Bjørberg Jenssen, Hosle med like imponerende 2:20. Ungdomstrøyen ble innehas av Åsh

  Les mer
 • Resultat- og påmeldingsinformasjon Tour of Mjøsa!

  Resultat- og påmeldingsinformasjon Tour of Mjøsa!

  Tour of Mjøsa starter i ettermiddag - kl 18:00 er det klart for Moelven Trappeløp, prologen på 394 trappetrinn og 18 etasjer. Her finner du lett reslultatene så fort du er i mål. Du kan melde deg på hele touren og trappeløpet fram til kl 15:00. Arthur Buc

  Les mer
 • Program for Tour of Mjøsa på Lillehammer - Maiken stiller!

  Program for Tour of Mjøsa på Lillehammer - Maiken stiller!

  Maiken Caspersen Falla er påmeldt for Langrennslandslaget SpareBank1 Østlandet og er tilgjengelig for autografer og selfies på Kanten Kro etter løpet. Her finner du programmet for søndagens evenement.  Fram til i morgen kl 15:00 kan du fremdeles melde deg på.

  Les mer
 • Lillehammer Røde Kors Hjelpekorps er med på Tour of Mjøsa og Sørdalskarusellen.

  Lillehammer Røde Kors Hjelpekorps er med på Tour of Mjøsa og Sørdalskarusellen.

  Litrim har inngått en avtale med Røde Kors Hjelpekorps om Tour og Mjøsa og Sørdalskarusellen. I fjor hadde vi en ordning med innleid hjertestarter. Nå får vi en mer en utvidet tjeneste for våre deltakere. Dette er et viktig bidrag for å skape tryggh

  Les mer
 • Tour of Mjøsa - 4. etappe motbakkeløpet er merket

  Tour of Mjøsa - 4. etappe motbakkeløpet er merket

  Fredag var Ivar Hjelmseth og Jørn Breili ute og merket løypa til motbakkeløpet 4. etappe i Tour of Mjøsa.Det er også lagt inn et segment i Strava med navn Tour of Mjøsa4. Etappe - motbakkeløp. Segmentet tar utgangspunkt i at start er ved parken der mos

  Les mer
 • Påmeldingsfristene er klare!

  Påmeldingsfristene er klare!

  Det nærmer seg årets store nyhet på løpsfronten og nå er siste frist for påmelding fastsatt. For deltagelse i hele Tour of Mjøsa ( alle fire løpene) fredag 16.august kl 15.00.

  Les mer
 • Minneord Harald Grandalen

  Minneord Harald Grandalen

  Harald Grandalen døde 22. juli 2019 etter lang tids sykeleie. Harald var med i Litrim-styret i forrige storhetsperiode for Litrim og gjorde da en fantastisk jobb. Litrim har skrevet minneord som har vært publisert i GD. Bildet viser Harald i en typisk posisjon fra et av våre

  Les mer
 • Det nærmer seg Tour of Mjøsa - 16 - 18. august

  Det nærmer seg Tour of Mjøsa - 16 - 18. august

  Litrim er delarrangør av Tour of Mjøsa og er ansvarlig for motbakkeløpet fra Strandtorget til toppen av hoppbakken (Kanten kro) i praksis blir dette en forlengelse av Mesnaelva opp! Dessuten sitter Jannike Berg Leonhardsen og Finn Olsen i hovedkomiteen.Bildet: Ine Lø

  Les mer
 • Flømyrløpet 21. august

  Flømyrløpet 21. august

  Flømyrløpet som er et 5,3 km realt skogsløp, innleder høstsesongen med DnB BIL som arrangør. Start og mål er ved Skurvbrua i Nordsetervein ca 6 km opp for Lillehammer mot Nordseter. Løpet ble arrangert første gang i 2001.

  Les mer
 • 261 løp Kanthaugenløpet - ennå en deltakerrekord!

  261 løp Kanthaugenløpet - ennå en deltakerrekord!

  308 var påmeldt til Kanthaugenløpet - 260 fullførte - Den tidligere deltakerrekorden var på 193, altså en økning på nesten 35% i forhold til den tidligere rekorden. Det var en fantastisk fin kveld for løping - fin temperatur og det hadde tør

  Les mer
 • Resultat- og påmeldingsinformasjon Kanthaugenløpet 2019

  Resultat- og påmeldingsinformasjon Kanthaugenløpet 2019

  Siste løp før ferien Kanthaugenløpet onsdag kveld 26. juni med start og mål på Birkebeineren skistadion uten for det gamle målhuset.

  Les mer
 • Kanthaugenløpet 26. juni siste løp i Sørdalskarusellen før sommerferien!

  Kanthaugenløpet 26. juni siste løp i Sørdalskarusellen før sommerferien!

  Kanthaugenløpet avslutter vårsesongen for Sørdalskarusellen. Det er 36. gang løpet arrangeres og denne gang er det Litrim selv som står som arrangør etter at Po

  Les mer
 • Løypa til Kanthaugen har fått sin endelig form - 5,8 km!

  Løypa til Kanthaugen har fått sin endelig form - 5,8 km!

  Her er løypekartet til Kanthaugenløpet slik vi håper den skal være i mange år. Anleggsarbeidet til Eidsiva Energi er sluttført med godt resultat. Vi ønsker å utnytte kanalområdet mest mulig og har lagt løypa langs kanalen.

  Les mer
 • Bilder fra Birkebeinerløpet 2019

  Bilder fra Birkebeinerløpet 2019

  Varmt og vått Birkebeinerløp som ble gjennomført på en god måte av dyktige arrangører.

  Les mer
 • Sammenlagtresultatene etter 5 løp er klare!

  Sammenlagtresultatene etter 5 løp er klare!

  Fjorårsvinner blant de som fullførte alle 10, Bente Størmer Steira er i tet også i år og ligger godt an til å gjenta bedriften fra i fjor. Med 5 seire av 5 mulig leder Geir Steig blant gutta. I alt er det 79 som har vært med på alle 5 løpene.

  Les mer
 • Adelskalender for menn og kvinner og noen personlige rekorder i Mesnaelva opp

  Adelskalender for menn og kvinner og noen personlige rekorder i Mesnaelva opp

  Vi er ikke riktig ferdig med Mesnaelva opp ennå.  Løypa er den samme i dag som ved starten i 2008 og vi har derfor satt opp liste over de 10 beste tidene for menn og kvinner. Geir Steig, Luster IL satte ny fantastisk rekord på tiden 18:28,9.

  Les mer
 • Til alle gode hjelpere i Sørdalskarusellen! Tusen takk!

  Til alle gode hjelpere i Sørdalskarusellen! Tusen takk!

  Det er et stort arbeid bak Litrims løp i Sørdalskarusellen. Litrim samarbeider med flere bedriftsidrettslag om arrangementene, men fire av løpene er vi avhengig av gode hjelper som stiller opp gang etter gang. Her ser vi gjengen ved startnummerutdelingen på Strandtorget.

  Les mer
 • Steig og Simpson-Larsen best i Mesnaelva opp

  Steig og Simpson-Larsen best i Mesnaelva opp

  Geir Steig, Luster IL og Karoline Simpson-Larsen, Vargar IL løp motbakkene langs Mesnaelva raskest. 330 deltakere fullførte i fin stil og sørget for en snau deltakerrekord, 3 mer enn den forrige fra i fjor.Rekord satt også Geir Steig med tiden 18:28,9.

  Les mer
 • Resultat- og påmeldingsinformasjon Mesnaelva Opp 2019

  Resultat- og påmeldingsinformasjon Mesnaelva Opp 2019

  Da er det klart for Mesnaelva Opp 2018. Tror kanskje ikke det blir varmerekord i år, men pass på å drikke før start.  Det er altså klart for det 5. løpet i Sørdalskarusellen 2018 - Hovemoenløpet arrangeres for 12. gang. Start syd for Europris

  Les mer
 • 25% rabatt på Oslo Maraton for deg som er med på Litrims arrangementer

  25% rabatt på Oslo Maraton for deg som er med på Litrims arrangementer

  Som deltaker på Sørdalskaruseller får du 25% rabatt på BMW Oslo Maraton. Tilbudet har kommet i stand gjennom Litrims samarbeid med Trofe som er sponsor til Oslo Maraton. Rabattkode er TROFE25 - påmelding www.oslomaraton.no .

  Les mer
 • Lillehammer Tannhelse, Gulling & Sæthre er løpssponsor for Mesnaelva opp!

  Lillehammer Tannhelse, Gulling & Sæthre er løpssponsor for Mesnaelva opp!

  Lillehammer Tannhelse, Gulling & Sæthre er løpssponsor for Mesnaelva opp og i tillegg en av hovedsponsorene for Litrim. Nå tilbyr Lillehammer Tannhelse tannregulering, hvor kjeveortoped Malin Schultz er kontaktperson.

  Les mer
 • Mesnaelva opp - neste løp - 5. løp i Sørdalskarusellen

  Mesnaelva opp - neste løp - 5. løp i Sørdalskarusellen

  Onsdag 5. juni er det klart for Mesnaelva opp for 12. gang. Dette er Sørdalskarusellens styrkeprøve og motbakkeløp. Løypa er drøyt 4 km og har en høydeforskjell på 360 meter. Start er på Strandtorget - rett syd for bygningskomplekset og mål

  Les mer
 • Ennå flere rekorder, denne gangen i Hovemoenløpet

  Ennå flere rekorder, denne gangen i Hovemoenløpet

  Litrim hadde besøk av generalsekretæren i Norges Bedriftsidrettsforbund Svenn Erik Bolle og da var det naturlig at han overrakte premie til beste kvinne og mann. Maiken Caspersen Falla var tilbake også denne onsdagen og satte like godt rekord for løpet med 20:05,2.

  Les mer
 • Resultat / Påmeldingsinformasjon Hovemoenløpet 2019

  Resultat / Påmeldingsinformasjon Hovemoenløpet 2019

  Det er klart for det 4. løpet i Sørdalskarusellen 2019 - Hovemoenløpet arrangeres for 37. gang.  Start og mål er flyttet tilbake til den fine sletta ved Fuglekikkertårnet etter at anleggsarbeidet med vannverket er ferdig.

  Les mer
 • Hovemoenløpet 2019 - onsdag 22. mai

  Hovemoenløpet 2019 - onsdag 22. mai

  Start og mål er flyttet tilbake til den fine sletta ved Fuglekikkertårnet etter at anleggsarbeidet med vannverket er ferdig.Hovemoenløpet er 4. løp i Sørdalskarusellen og arrangeres i år for 37. gang av Habil, Hovedarsenalet i Hovemoen i samarbeid med Litrim.

  Les mer
 • Strandtorgetløpet viste seg fra sin beste side i kveld!

  Strandtorgetløpet viste seg fra sin beste side i kveld!

  Strandtorgetløpet viste seg fra sin beste side i kveld. Fint løpevær og mye folk - nok en deltakerrekord ble notert. 372 var påmeldt og av dem 340 som fullførte. Den gamle rekorden var på 294.

  Les mer
 • Resultat / Påmeldingsinformasjon Strandtorgetløpet 2019

  Resultat / Påmeldingsinformasjon Strandtorgetløpet 2019

  Det er klart for det 3. løpet i Sørdalskarusellen 2019 - Strandtorgetløpet arrangeres for 14. gang. Start og målområde er på sletta mellom Strandtorget og Lågen slik det var for tre år siden.  Her kan startnummer hentes fra ca kl 17:30.

  Les mer
 • Strandtorgetløpet 2019 - 15. mai kl 19:00

  Strandtorgetløpet 2019 - 15. mai kl 19:00

  Strandtorgetløpet er tilbake på sletta utenfor Strandtorget. Anleggsarbeidet lenger sør er ikke ferdig så da tar vi opp igjen start og målområdet fra 2016 slik bildet viser. Strandtorgetløpet er tredje løp i Sørdalskarusellen 2019.

  Les mer
 • Bilder fra Maihaugenløpet 2019

  Bilder fra Maihaugenløpet 2019

  412 deltakere fullførte løpet - deltakerrekord med gode løpsforhold. Vi hadde flaks med været, regnet kom natt til torsdag. Viser også til bilder på Facebook. Her er det ennå flere bilder.

  Les mer
 • Rekordkveld for Maihaugenløpet - folksomt og god stemning!

  Rekordkveld for Maihaugenløpet - folksomt og god stemning!

  Hanne Mjøen Maridal og Geir Steig gjentok begge fjorårsbedriften og seieren på Kringsjåløpet for fjorten dager siden. Det ble seier til begge på meget gode tider 8:16,8 og 7:02,4 og godt under fjorårstidene. Dessuten ble det deltakerrekord for Maihaugenløpet. Oppdatert!

  Les mer
 • Resultat / påmeldingsinformasjon Maihaugenløpet 2019

  Resultat / påmeldingsinformasjon Maihaugenløpet 2019

  Alt er klart for Maihaugenløpet 2019 - her finner du det som skal til for å finne resultatene etter at du har gått i mål og før det informasjon om hvordan du melder deg på. Det er bra med påmeldinger, men vi mistenker at mange sitter på gjerde ennå. Meld dere på nå!

  Les mer
 • Klart for Maihaugenløpet - meld deg på nå!

  Klart for Maihaugenløpet - meld deg på nå!

  Ikke vent med å melde deg på til Maihaugenløpet. I alt er det ca 590 startnummer. På Kringsjå var det 455 som var påmeldt noe som var helt enormt. Vi tror ikke vi vokser inn i himmelen, men hvis det tar helt av kan det bli for lite startnummer.   

  Les mer
 • Hovemorunden - ryddet og klar til trening, mosjon og tur.

  Hovemorunden - ryddet og klar til trening, mosjon og tur.

  Pass på, nå er det fint i Hovemoen og eneste skogsområdet nær Lillehammer med mo og gode stier å løpe på. Hovemorunden er klargjort for sommeren. Det er nå vi har Hovemoen til fritidsaktiviteter. Næringsvirksomheten utvider stadig sine områder og snart kommer motorvegen rett gjennom Hovemoen. &n

  Les mer
 • Ny fantastisk deltakerrekord i Sørdalskarusellen og Kringsjåløpet.

  Ny fantastisk deltakerrekord i Sørdalskarusellen og Kringsjåløpet.

  Det var utrolig mye folk på Kringsjå skole og Gamle Kringsjåvei i kveld. Utrolige 427 deltakere fullførte kveldens løp noe som er ny deltaker rekord for noe løp i Sørdalskarusellen. Den gamle rekorden fra i fjor var på 377 deltakere, også det i Kringsjåløpet. ---Oppdatert!---

  Les mer
 • Resultat / påmeldingsinformasjon Kringsjåløpet 2019

  Resultat / påmeldingsinformasjon Kringsjåløpet 2019

  Alt er klart Kringsjåløpet 2019 - her finner du det som skal til for å finne resultatene etter at du har gått i mål og før det informasjon om hvordan du melder deg på. Viktig: Det er ikke parkeringsmuligheter like ved Kringsjåskole. Avsett litt ekstra tid, ta sykkel eller føttene fatt.  B

  Les mer
 • Gunnar Henriksen topper adelskalenderen for Sørdalskarusellen

  Gunnar Henriksen topper adelskalenderen for Sørdalskarusellen

  Bare det første året, i 1982 sto Gunnar Henriksen over Sørdalskarusellen - hvert år siden har han fullført Sørdalskarusellen. Han er påmeldt også i år og sikter mot å fullføre sin 37 Sørdalskarusell. Gunnar har for vane å delta i alle 10 løp hvert år, noe han har gjort siden 2009 da vi begynte å

  Les mer
 • God Påske - husk å melde deg på Sørdalskarusellen

  God Påske - husk å melde deg på Sørdalskarusellen

  Litrim ønsker alle sine følgere en riktig god påske. Husk at andre virkedag etter påske starter sommersesongen - da blir det folksomt på Kringsjå skole. Bruk påskedagene godt og husk å melde deg på hele Sørdalskarusellen / Kringsjåløpet. Påmeldingsportalen finner du her!

  Les mer
 • Handledager hos Sport1 Lillehammer 23. - 24. april

  Handledager hos Sport1 Lillehammer 23. - 24. april

  Litrim har inngått ny avtale med Sport1 Lillehammer og i den forbindelse arrangerer vi handledager for Sørdalskarusellens deltakere rett etter påske 23. og 24. april i Kirkegata hvor du får 25% rabatt på sko og 20% rabatt på øvrige produkter. Meld deg

  Les mer
 • Kringsjåløpet 24. april kl 19:00 - Meld deg på!

  Kringsjåløpet 24. april kl 19:00 - Meld deg på!

  Kringsjåløpet er første løp i Sørdalskarusellen er 2,78 km langt og har start og mål ved Kringsjå skole. Utbyggingen av Nordre Ål Skole er i avslutningsfasen og ferdigstilles 1. august, slik at 36. utgaven av Kringsjåløpet vil ogs&arin

  Les mer
 • Det blir endringene i løypene også i år!

  Det blir endringene i løypene også i år!

  Nordre Ål Skole begynner å ta form selv om det fortsatt er et anleggsområde. Her blir det bare små justeringer av løypa. Her gir vi deg en liten oversikt over status for løypene. Størst endring blir det på Strandtorgetløpet.Kringsjål&os

  Les mer
 • Da ses vi onsdag etter påske! / Huske å melde deg på hele karusellen innen søndag.

  Da ses vi onsdag etter påske! / Huske å melde deg på hele karusellen innen søndag.

  Da ses vi etter påske, sier Eirik Torbjørnsen, Hanne Mjøen Maridal og Per Martin Johansen i filmen som skal promotere Sørdalskarusellen 2019. Alle tre blir å finne på startstreken i Kringsjåløpet 24. april. Sonia Øverbekk og Gyda Nordhagen h

  Les mer
 • En måned igjen til Kringsjåløpet - hvorfor bør du være med?

  En måned igjen til Kringsjåløpet - hvorfor bør du være med?

  En måned igjen til Kringsjåløpet og bare noen dager til første frist for påmelding går ut. Vi har spurt noen ivrige deltakere om hvorfor de deltar i Sørdalskarusellen, om favorittløp, om årets mål og om de har synspunkter på arran

  Les mer
 • Vel gjennomført Birkebeinerrenn 2019

  Vel gjennomført Birkebeinerrenn 2019

  Det ble en fantastisk dag over fjellet for de 8442 som gjennomførte lørdagens Birkebeinerrenn. Foto: Geir Olsen/BirkenBirkebeinerrennet 2019 er over og arrangørene kan se tilbake på to flotte helger hvor det meste har vært på stell. Mange blide deltakere var &a

  Les mer
 • Bildegalleri fra Birken 2019

  Bildegalleri fra Birken 2019

  Det blir mye kommentarer om merker i denne bildeserien. Uansett så er det imponerende innsats av alle 8442 som gikk over fjellet. Fine forhold og de fleste hadde fine spor.

  Les mer
 • Velfortjent Birkebeinerheder til Åge Ludvigsen

  Velfortjent Birkebeinerheder til Åge Ludvigsen

  Åge Ludvigsen fikk overrakt Birkens Hederspris på Skikafeen i formiddag. Nytilsatt daglig leder av Birken Eirik Torbjørnsen hadde med seg en overraskelse i møtet med skientusiastene. Blomster og diplom ble overrakt under møtet til stor applaus.

  Les mer
 • Digitalt påmeldingsbevis til de som melder seg på innen utgangen av februar!

  Digitalt påmeldingsbevis til de som melder seg på innen utgangen av februar!

  Edvard Fossum Olstad var den første til å melde seg på til Sørdalskarusellen 2019. Han har alt fått sitt påmeldingsbevis og vi har fått lov til å bruke det på sidene våre.  Foto av Edvard er tatt av Jørgen Skaug under Olympiap

  Les mer
 • Påmeldingsportalen for Sørdalskarusellen åpner fredag 15. februar kl 09:00.

  Påmeldingsportalen for Sørdalskarusellen åpner fredag 15. februar kl 09:00.

  Fredag morgen klokka 9:00 åpner vi påmeldingsportalen for Sørdalskarusellen 2019. Bli den første som melder seg på!  Har du ambisjon om å fullføre alle ti vil det lønne seg å melde seg på nå. Du sparer litt - de ti før

  Les mer
 • Erling Jevne med godt minne fra Sørdalskarusellen!

  Erling Jevne med godt minne fra Sørdalskarusellen!

  Erling var på besøk på Skikafeen på Stasjonen forleden hvor han fortalte om sin glimrende karriere. Han kom også inn på sine erfaringer med Sørdalskarusellen som han brukte aktivt i sitt treningsopplegg. Her forteller han om 5000 meteren i 1990 som avslutt

  Les mer
 • Årets plakat er ferdig - påmelding til Sørdalskarusellen starter 15. februar

  Årets plakat er ferdig - påmelding til Sørdalskarusellen starter 15. februar

  Slik ser årets plakat ut. Den er ikke ferdig trykket, men du kan laste den ned i originalstørrelse her! 15 februar er planlagt dato for påmelding til Sørdalskarusellen 2019. Litrimstyret har bestemt at det blir samme priser i 2019 som i fjor.I år er det 38. gang karus

  Les mer
 • Seks innenfor sekundet i spurten på Romjulsrennet på Sjusjøen

  Seks innenfor sekundet i spurten på Romjulsrennet på Sjusjøen

  Romjulssprinten ble en jevn affære blant gutta - Sluttiden på disse gutta var alle 57:06 med Vetle Thyli, Raugfoss IL Team Kaffebryggeriet som hårfin vinner. Resultatlisten forteller ikke hvordan tiendedelene fordelte seg mellom Thyli på førsteplass og Øystein P

  Les mer
 • God Jul og Godt Nytt År!

  God Jul og Godt Nytt År!

  Litrim ønsker deltakere, samarbeidspartnere, frivillig og alle ellers som er interessert i mosjonsidrett en riktig god jul og et godt nytt år!Håper vi får se mange av dere på startstreken 24. april da den 38. sesongen av Sørdalskarusellen går av stabe

  Les mer
 • Kondis med 210 turrenn i sin terminliste!

  Kondis med 210 turrenn i sin terminliste!

  I bladet Kondis nr 8 finner du terminlista for turrennsesongen 2018/ 2019 som eget bilag (Kondis nr 9). For Hedmark Oppland starter turrennsesongen på Sjusjøen med Romjulsrennet som bruke å ha god oppslutning for så å gå slag i slag utover vinteren med Skeikampen

  Les mer
 • Det er klart for Tour of Mjøsa

  Det er klart for Tour of Mjøsa

  I august 2019 blir det løpefest I Lillehammer og fire andre Mjøsbyer. 16.-18. august går nemlig startskuddet for nyvinningen Tour of Mjøsa. I dag var det pressemøte ved Mjøstårnet med arrangører og presse tilstede.Bildet: Litrim er en av arrang&o

  Les mer
 • Eirik Torbjørnsen blir ny daglig leder i Birken

  Eirik Torbjørnsen blir ny daglig leder i Birken

  Eirik Torbjørnsen er ansatt som daglig leder i Birken AS og starter i sin nye stilling 1. januar 2019. Dette melder Birken på sine nettsider- Eirik Torbjørnsen fullførte Sørdalskarusellen i fin stil i sommer . På bildet ser vi han på oppløpet i Ve

  Les mer
 • Her er terminlista for Sørdalskarusellen 2019

  Her er terminlista for Sørdalskarusellen 2019

  Sørdalskarusellen starter opp onsdag etter påske 24. april med Kringsjåløpet. Den nye Nordre Ål Skole skal stå ferdig til skolestart i august, så får vi se hvordan det ser ut der i april. Bildet er hentet fra Maihaugenløpet i fjor hvor Birk St

  Les mer
 • Premiedryss i Sørdalskarusellen

  Premiedryss i Sørdalskarusellen

  Oddrun Hovsengen har fullført Sørdalskarusellen 35 ganger, og fikk sin velfortjente statuett for det under premieutdelingen etter årets karusell i Håkons Hall onsdag kveld - den 37. Sørdalskarusellen i rekken.

  Les mer
 • Årets premieutdeling er i Håkons Hall 7. november kl 19:00

  Årets premieutdeling er i Håkons Hall 7. november kl 19:00

  Onsdag 7. november er det klart for premieutdeling i Håkons Hall  for Sørdalskarusellen 2018 med utdelinging av deltakerpremier, premier til klassevinnere og premier til all som fullførte alle 10 de som er best av de ti. I år blir det også utmerkelser til de som

  Les mer
 • Oppsummering av en fantastisk sesong!

  Oppsummering av en fantastisk sesong!

  Det er ennå en stund til premieutdelingen for Sørdalskarusellen. Den går av stabelen i Håkons Hall onsdag 7. november 2018 kl 19:00.Vi har forsøkt å lage et sammendrag av årets sesong - det blir mye tall, men også noen bilder. Kanskje er dette en art

  Les mer
 • Fine forhold for Fjellpulkmila på Stampesletta

  Fine forhold for Fjellpulkmila på Stampesletta

  Lillehammer IF arrangerte Fjellpulkmila på Stampa i ettermiddag. August Flø fra Fredrikstad IL ble best av de som startet i aktiv klasse mens Lillehammer IFs egen Ania Zielinkiewicz var eneste kvinne i aktiv klasse.I mosjonsklassen ble det litt klabb og babb med rundehenvisningen hvor C

  Les mer
 • Fantastisk avslutning på en eventyrlig sesong. 42 fullførte alle!

  Fantastisk avslutning på en eventyrlig sesong. 42 fullførte alle!

  42 i tallet - blide glade deltakere som har vært med på alle 10. Etter fintelling er det klart at det er 42 og ikke 39, se navnene nedenfor. 148 har fullført sesongen. (Artikkelen er oppdatert)

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Elvaløpet, 12. september 2018 kl 18:30

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Elvaløpet, 12. september 2018 kl 18:30

  Alt er klart for Elvaløpet  2018 - siste løpet i Sørdalskarusellen 2018 med start og mål mellom Håkons Hall og Kristins Hall. Elvaløpet er en del av Sportsuka Lillehammer i 2018.Vi ønsker velkommen til Elvaløpet 2016 hvor Tele BIL er arrang&

  Les mer
 • Sjekk om du er blant de 37 som har fem løp og må delta i Elvaløpet for å fullføre karusellen.

  Sjekk om du er blant de 37 som har fem løp og må delta i Elvaløpet for å fullføre karusellen.

  130 som har fullført årets karusell så langt. Ytterligere 37 deltakere har muligheten ti å fullføre da de har fullført 5 løp så langt. Tuva Bondesen på bildet er en av disse (foto Jørgen Skaug). Flere tall og bilder lenger ned i artikkelen!

  Les mer
 • God stemning i målområdet på Olympiaparkløpet.

  God stemning i målområdet på Olympiaparkløpet.

  Hans Adolfsson har gitt oss fine miljøbilder fra målområdet på onsdag. Alltid hyggelig stemning!

  Les mer
 • Elvaløpet 2018 avslutter Sørdalskarusellen 12. september

  Elvaløpet 2018 avslutter Sørdalskarusellen 12. september

  Elvaløpet har start og målområdet til mellom hallene.  Løypa blir den samme som i fjor ca 3,2 km.  Elvaløpet avslutter Sørdalskarusellen 2018 og i dag skal det gjøres opp status for sesongen. Løpet ble første gang arrangert i 200

  Les mer
 • Geir Steigs store kveld i Olympiaparken!

  Geir Steigs store kveld i Olympiaparken!

  Det ble Geir Steigs kveld i kveld med en fantastisk ny rekord for Olympiaparkløpet med 34:33,2. Gishe Abdi Wako satte den gamle helt tilbake i 2010 og var på sterke 35:08,2. Geir tillegger treningssamarbeidet med Pet Christian Lysaker Torgersrud stor ære for framgangen. Systematik

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Olympiaparkløpet onsdag 5. september kl 18:30.

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Olympiaparkløpet onsdag 5. september kl 18:30.

  Alt er klart for Olympiaparkløpet  2017 - løp nr 9 i Sørdalskarusellen med start på baksiden av  Håkons Hall og mål på muren i hoppbakken.Vi ønsker velkommen til Olympiaparken til harde tak i en tøff løype.  Litrim er s

  Les mer
 • Kart over traséen til yngste klasse i Olympiaparkløpet

  Kart over traséen til yngste klasse i Olympiaparkløpet

  Her er kartet over løypa til yngste klasse i Olympiapark løpet. Start er som for den lange løypa på oversiden av Håkons Hall. Deretter følger den veien over veien på oversiden av Kleivbakken og går over i den gamle lysløypa og krysser Mesnae

  Les mer
 • Høstsesongen som forventet, status så langt

  Høstsesongen som forventet, status så langt

  Vegmuseumsløpet var det første løpet som ikke klarte å sette ny deltakerrekord. 188 deltakere er det nest beste som løpet har hatt.  Bildet: Her er det Morten Thorsrud og Chrster Opsann(141) som leder an foran Oscar Smogelig Opsann(11), Vegar Jensen (111), Frit

  Les mer
 • Hvem blir årets trimmer i Sørdalskarusellen 2018

  Hvem blir årets trimmer i Sørdalskarusellen 2018

  Jan Mikael Enger fikk prisen for årets nykommer i 2017. I år utvider vi prisen til "Årets trimmer". Vi vil gjerne ha forslag fra deg med en kort begrunnelse for nettopp han eller hun skal få prisen. Prisen er innstiftet av Trofé a.s. og i juryen sitter Moren

  Les mer
 • Olympiaparkløpet 5. september kl 18:30 for 16. gang

  Olympiaparkløpet 5. september kl 18:30 for 16. gang

  Olympiaparkløpet er høsten store utfordring på 9750 m med stigning på ca 300 meter på 4 km. Traséen passerer 4 olympiaanlegg og vi kan love en fin løype. Starten går fra oversiden av Håkons Hall og mål blir på sletta i Lysgaardsba

  Les mer
 • Glemte skoene hjemme - Oliver vant likevel klassen sin!

  Glemte skoene hjemme - Oliver vant likevel klassen sin!

  Oliver Plassen-Brandvol var fortvilet over å ha glemt igjen skoene hjemme. Dette var hans sjette løp for sesongen og i dag skulle han fullføre karusellen. Hva skulle han gjøre? Far Plassen-Branvol henvendte seg til speaker Jørn Breili og fikk han til å sp&osla

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Vegmuseumsløpet 29. august kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Vegmuseumsløpet 29. august kl 19.00

  Alt er klart for Vegmuseumsløpet 2018 - løp nr 8 i Sørdalskarusellen med start og mål i Norsk Vegmuseum på Hunderfossen.Vi ønsker velkommen til Norsk Vegmuseum og til en fin løype i den idylliske parken. Ny bygg er under oppføring slik at det bli

  Les mer
 • Vegmuseumsløpet for 26. gang på onsdag

  Vegmuseumsløpet for 26. gang på onsdag

  Vegmuseumsløpet arrangeres som navnet sier, i den flotte parken til Norsk Vegmuseum ved Hunderfossen. Løypa er 3,5 km og er ganske kupert, men ikke hardere enn at den skulle passe bra for alle. Løpet arrangeres av Vegvesenet BIL. Bildet fra i fjor viser Tina Træthaug (2) f

  Les mer
 • Nytt start og målområde i Vegmuseumsløpet.

  Nytt start og målområde i Vegmuseumsløpet.

  Her kommer oppløpet i Vegmuseumsløpet på onsdag. Det forteller Vegvesenets leder for løpet Leiv R. Østerhagen som var på befaring på tirsdag sammen med Litrims Jørn Breili og Ivar Hjelmseth. Oppløpet blir mot inngangspartiet til Vegmuseet.

  Les mer
 • Deltakerrekord i plaskregn med Geir Steig og Tonje Skjeldstadås som vinnere

  Deltakerrekord i plaskregn med Geir Steig og Tonje Skjeldstadås som vinnere

  De ble våte ovenfra, nedenfra og sikkert innenfra Geir Steig og Tonje Skjelstadås i løpet av Flømyrløpet i kveld. Heldigvis ga regnet seg i det de krysset mållinjen. Flømyrløpet er kjent for å være bløtt da traséen g&arin

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Flømyrløpet 22. august kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Flømyrløpet 22. august kl 19.00

  Slik ser GD ut på side 17 i dag.  Avisa forteller at i morgen 22. august er det klart for Flømyrløpet med DNB BIL som arrangør. Det er altså høstpremiere for Sørdalskarusellen. Nå går det slag i slag med løp fire onsdager på

  Les mer
 • En liten justering av løypa til Flømyrløpet.

  En liten justering av løypa til Flømyrløpet.

  Det er gjort en liten justering av løypa til Flømyrløpet. Framkomligheten rett nedenfor skytebanen er redusert fordi stien vokser igjen. Vi har derfor valgt å funnet en sti som kan brukes. Distansen blir omtrent den samme.Løypebeskrivelse: 5,3 km krevende skogs

  Les mer
 • -- gjør meg glad, kroppen og hodet digger å passere målstreken!

  -- gjør meg glad, kroppen og hodet digger å passere målstreken!

  Rett før ferien la Eivor Løkken ut sine refleksjoner om sin hobby på Facebook. Litrim har fått lov til å gjengi hva hun skrev og så har vi tillat å ta med noen kommentarer.  Her er hva Eivor skrev med referanse til bildet over:På vei til må

  Les mer
 • Flømyrløpet innleder høstsesongen 22. august

  Flømyrløpet innleder høstsesongen 22. august

  Flømyrløpet som er et 5,3 km realt skogsløp, innleder høstsesongen med DnB BIL som arrangør. Start og mål er ved Skurvbrua i Nordsetervein ca 6 km opp for Lillehammer mot Nordseter. Løpet ble arrangert første gang i 2001 og er for dem som ikke er redd for å bli bløt på beina. Løypa har samme trasé s

  Les mer
 • Kanthaugen satte punktum før sommerferien med deltakerrekord nummer 6.

  Kanthaugen satte punktum før sommerferien med deltakerrekord nummer 6.

  Et stort felt la ut fra Birkebeineren skistadion på den 4,6 km lange løypa i kveld. Startfeltet talte 193 deltakere noe som er ny rekord for Kanthaugenløpet. Den gamle var fra i fjor med 181.Bildet: Andreas Hemma (235), Marie Berger (16) som også vant uttrekningspremie, Åse Marita Høitomt

  Les mer
 • Resultat- og påmeldingsinformasjon Kanthaugenløpet 2018

  Resultat- og påmeldingsinformasjon Kanthaugenløpet 2018

  Siste løp før ferien Kanthaugenløpet går i kveld med start og mål på Birkebeineren skistadion uten for det gamle målhuset.Resultater kommer her så snart du er i mål. Resultatenene fra i fjor Til deg som ikke har meldt deg på ennå: Påmeldingsportalen finner du her! Påmelding fram til kl 18.00 lø

  Les mer
 • Kanthaugenløpet - litt forkortet utgave på 4,6 km

  Kanthaugenløpet - litt forkortet utgave på 4,6 km

  Her er den nye løypa som har fått noen flere justeringer enn først tenkt. Dette er gjort for at vi skal få mer terreng og mindre asfalt. Vi bruker de ikke asfaltert skiskytterløypene i større grad enn tidligere og dermed blir løypa litt mer kupert og litt kortere. Her kan melde deg på løpet!Du

  Les mer
 • Fantastisk vårsesong med en økning på 19 prosent i deltakerantall!

  Fantastisk vårsesong med en økning på 19 prosent i deltakerantall!

  Sørdalskarusellen er halvveis og vi kan se tilbake til en vårsesong som mangler sidestykke i karusellens 37 års lange liv. Etter 5 løp har vi registrert en økning på 19% og samtlige løp kan registrere nye deltakerrekorder. Kringsjåløpet har flest deltaker i og med at 377 deltakere fullførte. I alt e

  Les mer
 • Birken i Bilder

  Birken i Bilder

  Et utdrag av lokale utøvere i Birken, Ida Børset Westad og Kjartan Helland vant UltraBirken. Moro at ivrige deltakere i Sørdalskarusellen gjør det godt i Birkebeinerløpet. Nå med bilder også fra UngdomsBirken!

  Les mer
 • Internasjonalt besøk på Mesnaelva Opp

  Internasjonalt besøk på Mesnaelva Opp

  Amerikanske Michael Myers, ivrig deltakere i Sørdalskarusellen hadde besøk fra familien sin på onsdag og valgte å ta dem med på Mesnaelva opp. Her er alle samlet foran Litrims målbue.  Familien er virkelig internasjonal, bosatt som de er over det meste av kloden dvs  i Minnesota, Alas

  Les mer
 • Kanthaugenløpet for 35. gang på onsdag 20. juni

  Kanthaugenløpet for 35. gang på onsdag 20. juni

  Kanthaugenløpet avslutter vårsesongen for Sørdalskarusellen. Det er 35. gang løpet arrangeres og som vanlig er det Posten som er arrangør i samarbeid med Litrim. Også for Kanthaugenløpet må vi gjøre visse justeringer av løypa. Dette skyldes Eidsivas anleggsvirksomhet rundt kanalen og bygging av

  Les mer
 • Deltakerrekord i tidenes varmeste Mesnaelva opp!

  Deltakerrekord i tidenes varmeste Mesnaelva opp!

  High five sa disse gutta som fullførte Mesnaelva opp. I dag var det en prestasjon bare å fullføre. Det ble målt nærmer 30 grader i startområde og selv om Mesnaelva kjølte litt i skogen, var det en varm opplevelse for de spreke tobeinte. Til tross for dette stilte 327 opp på startstreken, Kristin Stø

  Les mer
 • Resultat- og påmeldingsinformasjon Mesnaelva Opp 2018

  Resultat- og påmeldingsinformasjon Mesnaelva Opp 2018

  Birkebeinerløpet er på plass for å servere drikke til løperne når de er i mål på toppen ved Kanten Kro.  Her er det Rune og Christin fra Birken fra Hovemoenløpet i fjor.  Det blir rekordvarmt i dag og vår oppfordring er at alle som skal du løpe opp alle bakkene i dag må du h

  Les mer
 • Løypebeskrivelse Mesnaelva opp - Jentene fra Lillehammer Tannhelse viser vei!

  Løypebeskrivelse Mesnaelva opp - Jentene fra Lillehammer Tannhelse viser vei!

  Jentene fra Lillehammer Tannhelse løp igjennom traséen til Mesnaelva opp i går. Her kan du se videoen som beskriver løypa fra start til mål. Med på turen var f.v. Juni Stavne, Helene Afseth, Maria Afseth Rønningen og Ingvild Gulling. Det var fine forhold, men varmt og fine løpsforhold. &nbs

  Les mer
 • Mesnaelva opp for 11. gang - 30. mai kl 19:00

  Mesnaelva opp for 11. gang - 30. mai kl 19:00

  Onsdag 30. mai er det klart for Mesnaelva opp for 11. gang. Dette er Sørdalskarusellens styrkeprøve og motbakkeløp. Løypa er drøyt 4 km og har en høydeforskjell på 360 meter. Start er på Strandtorget - rett syd for bygningskomplekset og mål ved Kanten Kro. Dette gjør Mesnaelva opp til motbakkeløp nr

  Les mer
 • For en kveld! Rekordvarme, rekorddeltakelse, friske dueller og ny fin løype!

  For en kveld! Rekordvarme, rekorddeltakelse, friske dueller og ny fin løype!

  Morten Eide Pedersen og Geir Steig kom inn på oppløpet sammen og det ble en real spurt som Steig avgjorde til sin fordel. Kristin Størmer Steira tok igjen en klar seier blant kvinnene, denne gangen foran Maiken Caspersen Falla. I alt var det 306 deltakere som fullførte løpet, noe som er ny deltakerr

  Les mer
 • Resultat- og påmeldingsinformasjon Hovemoenløpet 2018

  Resultat- og påmeldingsinformasjon Hovemoenløpet 2018

  Det er klart for det 4. løpet i Sørdalskarusellen 2018 - Hovemoenløpet arrangeres for 36. gang. Start og målområde er på parkeringsplassen ved Gausdal Landhandleri, Gausdalsvegen 20, 2626 Lillehammer. Her kan startnummer hentes fra ca kl 17:30. Bildet: Fra Hovemoenløpet 2017- Jan A

  Les mer
 • Her er kart over løypa til Hovemoenløpet 2018 - Jørn Breili er guide!

  Her er kart over løypa til Hovemoenløpet 2018 - Jørn Breili er guide!

  Til tross for at Korgveien er stengt, til tross for sen snøsmelting, til tross for omfattende hogst og til tross for flom så er løypa til Hovemoenløpet klar slik den her er tegnet inn på kartet. Løypesjef Jørn Breili viser oss løypa i videoen vi har laget. Hovemoenløpet blir et re

  Les mer
 • Hovemoenløpet 2018 den 23. mai kl 19:00

  Hovemoenløpet 2018 den 23. mai kl 19:00

  Hovemoenløpet er 4. løp i Sørdalskarusellen og arrangeres i år for 36. gang av Habil, Hovedarsenalet i Hovemoen i samarbeid med Litrim. Pga stengning av Korgveien er start og mål flyttet til parkeringsplassen utenfor Gausdal Landhandleri og løypa vil benytte deler av den permanent merkede Hovemorund

  Les mer
 • Feiret 50-årsdagen med Strandtorgetløpet

  Feiret 50-årsdagen med Strandtorgetløpet

  Jørn Gunnar Kleven feiret sin 50-årsdag med å løpe Strandtorgetløpet i kveld. Morten Thorsrud visket oss i øret om den store begivenheten. Jørn Gunnar mente at den beste presangen han kunne få var å slå Morten i kveld. I et anfall tenkte nok Morten på at han kanskje skulle forære seieren til ju

  Les mer
 • Resultat / Påmeldingsinformasjon Strandtorgetløpet 2018

  Resultat / Påmeldingsinformasjon Strandtorgetløpet 2018

  Det er klart for det 3. løpet i Sørdalskarusellen 2018 - Strandtorgetløpet arrangeres for 13. gang. Start og målområde er på sletta sør for Strandtorget i området rundt det røde kunstverket. Her kan startnummer hentes fra ca kl 17:30. Bildet: Fra Strandtorgetløpet 2016 - Follebujentene Ingrid Fougn

  Les mer
 • Strandtorgetløpet 2018 - 9. mai kl 19:00

  Strandtorgetløpet 2018 - 9. mai kl 19:00

  Da er vi allerede kommet fram til 3. løp i Sørdalskarusellen,  Strandtorgetløpet går 9. mai. . Litrim er selv arrangør og sammen med mange gode hjelpere er vi klare for løp og for å ta i mot mange ivrige deltakere.  Det blir samme start og målområde som i fjor dvs på sletta sør for St

  Les mer
 • Fantastisk dag på Maihaugen med rekordmange deltakere - oppdatert!

  Fantastisk dag på Maihaugen med rekordmange deltakere - oppdatert!

  Totalt var 411 påmeldt til Maihaugenløpet, 369 fullførte og i tillegg var det masse folk for å se på. Hanne Mjøen Maridal, Lillehammer IF slo til igjen som hun gjorde for 14 dager siden og løp inn til seier foran Mari Nordlunde fra Follebu skiklubb. Geir Steig, Luster IL kopierte også seie

  Les mer
 • Resultat / påmeldingsinformasjon Maihaugenløpet

  Resultat / påmeldingsinformasjon Maihaugenløpet

  Alt er klart for Maihaugenløpet 2018 - her finner du det som skal til for å finne resultatene etter at du har gått i mål og før det informasjon om hvordan du melder deg på. Bildet fra startnummerutdelingen i fjor hvor jentene fra SIL BIL fikk en travel jobb i timen før start.   Res

  Les mer
 • Bli med på Maihaugen og se løypa rundt i friluftsmuseet.

  Bli med på Maihaugen og se løypa rundt i friluftsmuseet.

  Her får du god beskrivelse av løypa til morgendagens løp - den nye løypa er 2,4 km og vi har god tro på at den er bedre enn den forrige. Bildet: Magnus Esberg, Jens Martin Vesterås, Dag Storm Henriksen, Erik Thoresen, Jannike Leonhardsen og Evy Koppervik var med da vi løp rundt løypa i går.

  Les mer
 • Ny trasé for Maihaugenløpet - en bedre løype?

  Ny trasé for Maihaugenløpet - en bedre løype?

  Ennå ligger det store mengder med snø på Maihaugen og Litrim har valgt å legge om løypa. Start og mål blir på samme sted dvs at starten går utenfor Prestegården og mål blir på Telthusplassen hvor også startnummerutdelingen foregår. På mange måter løper vi litt motsatt vei fra det vanlige.Last ned lø

  Les mer
 • Maihaugenløpet 2. mai kl 19:00

  Maihaugenløpet 2. mai kl 19:00

  Maihaugenløpet arrangeres på Maihaugen som navnet tilsier og har start utenfor Prestegården og mål på Telthusplassen. Løpet som ble arrangert for første gang i 1984 , utnytter Maihaugen på en veldig fin måte og vi kan garantere flotte omgivelser for det 2,3 km lange løpet. I år er det 35. gang løpet

  Les mer
 • Ny deltakerrekord - 377 fullførte Kringsjåløpet - oppdatert!

  Ny deltakerrekord - 377 fullførte Kringsjåløpet - oppdatert!

  Det krydde av mennesker mellom anleggsgjerder og maskiner på Kringsjå skole i dag. Her haster alle mot start hvor det stilte 377 på startstreken og like mange fullførte. I alt var 395 påmeldt, gamle og unge - i alt var det mer enn 100 barn og unge med.Den forrige rekorden er fra 2016 med 335 også de

  Les mer
 • Resultat / påmeldingsinformasjon Kringsjåløpet 2018

  Resultat / påmeldingsinformasjon Kringsjåløpet 2018

  Alt er klart Kringsjåløpet 2018 - her finner du det som skal til for å finne resultatene etter at du har gått i mål og før det informasjon om hvordan du melder deg på. Viktig: Det er ikke parkeringsmuligheter like ved Kringsjåskole. Avsett litt ekstra tid, ta sykkel eller føttene fatt. Bildet fra i

  Les mer
 • Hjertestarter på plass også til årets karusell

  Hjertestarter på plass også til årets karusell

  Mikko Kokslien viser her fram hjertestarteren som Litrim leier av firma Blostrupmoen til løpene i Sørdalskarusellen. Vi har tatt en prat med Mikko etter at han la opp etter en flott karriere som en av Norges beste kombinertløper de siste årene. Vi har også snakket med Jens Martin Vesterås som op

  Les mer
 • Jentene fra Lillehammer Tannhelse - Gulling & Sæthre testet løypa

  Jentene fra Lillehammer Tannhelse - Gulling & Sæthre testet løypa

  Lillehammer Tannhelse, Gulling og Sæthre er Litrims ferskeste sponsor og en meget aktiv sådan. Tirsdag kveld var jentene på Kringsjå for å teste løypa. Se videoen hvordan løypa fremstår i dag. Sen vår og anleggsvirksomhet for den nye Nordre Ål Skole har gjort forholdene noe usikre.  På bi

  Les mer
 • Klart for Kringsjåløpet - bare kort tid igjen. Her, det du trenger å vite!

  Klart for Kringsjåløpet - bare kort tid igjen. Her, det du trenger å vite!

  Noen forbereder seg i Portogal, andre i snø, skitt og sølevann (lett omskrevet av Prøysen Løvetannvise). Uansett, Litrim er på onsdag og vi håper alle er klare for Kringsjåløpet. Noen synes det er for kort, noen synes det er passe og noe tar det bare som det kommer.

  Les mer
 • Utfordringer for løypetraséene i Sørdalskarusellen

  Utfordringer for løypetraséene i Sørdalskarusellen

  Sen vår og mye anleggsvirksomhet i byen vår utfordrer løypene våre og vi må gjøre noen endringer. Hva endringene vil bestå i skal vi komme tilbake til så fort vi har noe mer konkret. Kringsjåløpet vil bli berørt av utbyggingen av Nordre Ål skole, men mindre enn vi hadde fryktet.  Start blir på

  Les mer
 • Handlekveld Sport1 Lillehammer - 25% på løpsko / 20 % på andre artikler

  Handlekveld Sport1 Lillehammer - 25% på løpsko / 20 % på andre artikler

  Butikksjef Bjørn Benno tilbyr 25% rabatt på løpssko på Litrims handledag hos Sport1 Lilliehammer tirsdag 17. april, dagen før Sørdalskarusellen braker løs med Kringsjåløpet. På øvrige varer gis det 20%. Unntatt er sykler og elektroniske varer.Du må være påmeldt til Kringsjåløpet for å få denne rabat

  Les mer
 • Superveteran Gunnar Henriksen første til å melde seg på. Artikkelen handler også om premiering!

  Superveteran Gunnar Henriksen første til å melde seg på. Artikkelen handler også om premiering!

  Som de fleste vet er påmeldingsportalen åpnet og de første påmeldingene er registrert. Først til å melde seg på til årets karusellen var superveteran Gunnar Henriksen. Han har fullført alle sesonger av Sørdalskarusellen, unntatt det første i 1982. Gunnar har deltatt i hvert eneste løp dvs 1

  Les mer
 • Glimt fra Birkebeienerrennet 2018

  Glimt fra Birkebeienerrennet 2018

  Ca 17000 deltakere var påmeldt i Birken Skifestival. 9400 var påmeldt til Birkebeinerrennet, mens 8609 stilte på startstreken. Her er noen bilder hvor mange er relatert til ivrige deltakere i Sørdalskarusellen. De fleste av bildene er tidligere lagt ut

  Les mer
 • Åge brakk staven, men tok likevel sitt 53. merke.

  Åge brakk staven, men tok likevel sitt 53. merke.

  Åge Ludvigsen brakk staven og måtte ta seg fram i kjent Gunde Svan - stil med en stav til han møtte Marit Haugen som lånte bort staven sin slik at Åge kunne fullføre med stil. Dermed kunne ha ta seg inn til sitt 53. merke. I målområdet fikk Marit tilbake staven sin og fikk en god takkforlånetklem av Åge.

  Les mer
 • Merkegrosistene Åge og Jon er klare for Birkebeinerrennet

  Merkegrosistene Åge og Jon er klare for Birkebeinerrennet

  Merkegrosistene Åge Ludvigsen og Jon Andreas Krogsveen er klare for nye merker i Birken. Åge har 52 merker i Birken mens Jon Andreas har 44. Vi tar også med at de har fullført Sørdalskarusellen henholdsvis 31 og 24 ganger. Her har vi tatt bilde av dem på siste Skikafe før rennet.

  Les mer
 • Påmelding til Kringsjåløpet og Sørdalskarusellen starter 7. mars

  Påmelding til Kringsjåløpet og Sørdalskarusellen starter 7. mars

  Det er et stykke igjen til vi sier klar, ferdig, gå i Kringsjåløpet 18. april. Forhåpentlig vis har mye av snøen gått og temperaturen blitt mer levelig slik at vi igjen kan snøre på oss joggeskoene etter en lang snørik vinter. April er måneden da alle skal ut å løpe og da er det

  Les mer
 • Julie Aspesletten: Sørdalskarusellen er for alle

  Julie Aspesletten: Sørdalskarusellen er for alle

  Bare noen dager før påmeldingsportalen åpner til Sørdalskarusellen 2018, møtte vi fjorårets friske pust Julie Aspesletten for en prat. Se intervjuet lenger ned i artikkelen.  Hun var  på joggetur på Strandpromenaden en kald fin ettermiddag! Julie har fullført Sørdalsk

  Les mer
 • Store byggearbeider for ny skole - Kringsjåløpet er under 2 måneder unna!

  Store byggearbeider for ny skole - Kringsjåløpet er under 2 måneder unna!

  Forholdene rundt Kringsjå skole preges av store byggearbeider for den nye Nordre Ål skole hvor store områder er gjerdet inn . Politiets leder for Kringsjåløpet Ingvild Teksle Gurigard var på befaring på skolen for å se hvordan løpet kan arrangeres mens byggearbeidene pågår.Gamlegutta 

  Les mer
 • Oddvin Offigstad og Hege Skari best i Søre Ål-runden

  Oddvin Offigstad og Hege Skari best i Søre Ål-runden

  Årets utgave av det tradisjonelle turrennet ble et av det hardeste på mange år i den nye traseen på Natrudstilen. Snøvær, vind og løse spor gjorde løpet til en real manndomsprøve. Oddvin Offigstad, ØTI og Hege Skari, LSK var best på den lengste distansen.

  Les mer
 • Strålende, flott og kaldt Romjulsrenn på Sjusjøen

  Strålende, flott og kaldt Romjulsrenn på Sjusjøen

  Moro med skirenn - kom det fra en fornøyd Eirik Røysheim etter målpassering på årets Romjulsrenn. Her er han sammen med Ola Kjonerud og Bjørn Ola Sætha etter at 23 km var unnagjort i minus 15 grader i strålende vær og i fine løyper. Arrangøren Brøttum IL sørget for en fin ramme rundt et flott arrang

  Les mer
 • God Jul og Godt Nytt År

  God Jul og Godt Nytt År

  Vi kan se tilbake på en veldig fin sesong i året som snart er omme med stor oppslutning om Sørdalskarusellen. Aldri tidligere har det vært flere med. I 2018 arrangeres Sørdalskarusellen for 37. gang og vi håper på like stor oppslutning som i år.Noen endringer blir det pga entreprenørvirksomhet i bye

  Les mer
 • Rikholdig terminliste for turrenn i Innlandet

  Rikholdig terminliste for turrenn i Innlandet

  Romjulsrennet på Sjusjøen innleder turrennsesongen i Innlandet 6. dag jul DVs 30. desember! 23 km i flatt Sjusjøterreng står på programmet.  Vi forskuterer betegnelsen på Hedmark / Oppland som kanskje skal hete Innlandet fra 2020. Terminlisten er tradisjonell med renn vi er vant med de seneste

  Les mer
 • Terminlista for 2018 nesten klar

  Terminlista for 2018 nesten klar

  Åpningen blir 18. april med Kringsjåløpet med forhåpentligvis like mange deltakere som i fjor. De fleste datoene er i orden, men pga samarbeidet med Lillehammer Sportsuke i september kan det blir noen justeringer for de to siste løpene. Det blir ingen nye løp i år, men løypa for Kanthaugenløpet bl

  Les mer
 • Premiedryss under avslutningen på årets Sørdalskarusell

  Premiedryss under avslutningen på årets Sørdalskarusell

  Det var nærmere 100 fremmøtte under premieutdeling etter årets Sørdalskarusell i Håkons Hall torsdag kveld 26. oktober. Her utdelte Finn Olsen, styreleder i LITRIM, bl.a gavepremier fra Trofe til Hege Skari og Simen Næss Berge for beste tider sammenlagt i alle de ti løpene som inngår i karusellen.

  Les mer
 • Klart for premieutdeling 26. oktober kl 19:00 i Håkons Hall

  Klart for premieutdeling 26. oktober kl 19:00 i Håkons Hall

  Torsdag 26. oktober er det klart for premieutdeling for Sørdalskarusellen 2017 i Håkons Hall med utdeling av deltakerpremier, premier til klassevinnere, premier til de som har fullført alle 10 og mange uttrekningspremier. Vi håper riktig mange kommer på premieutdelingen hvor vi håper å skape en hygg

  Les mer
 • Interessen for Sørdalskarusellen på Lillehammer vokser

  Interessen for Sørdalskarusellen på Lillehammer vokser

  Les Jørgen Skaugs artikkel som er publisert på Kondis.no - gjengitt her og er også lenket opp fra Facebook. Etter at Elvaløpet, det tiende og siste løpet i Sørdalskarusellen ble gjennomført forrige onsdag, kan årets sesong oppsummeres. Antall starter i årets karusell har kommet opp i 2240, som

  Les mer
 • Isak med sin første seier, Julie med sin sjette og Elvaløpet feiret med deltakerrekord!

  Isak med sin første seier, Julie med sin sjette og Elvaløpet feiret med deltakerrekord!

  Isak Skari Berger fortalte Litrim etter Vegmuseumsløpet at han ville trene mer for å bli bedre og ta en totalseieren neste år. Han trengte ikke å vente så lenge - i kveld løp han fra alle. Julie Aspesletten fortsetter å imponerer. I kveld tok hun sin sjette seier for sesongen. I 2015 var hun med

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Elvaløpet, 13. september 2017 kl 18:30

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Elvaløpet, 13. september 2017 kl 18:30

  Alt er klart for Elvaløpet 2016 - siste løpet i Sørdalskarusellen 2016 med start og mål mellom Håkons Hall og Kristins Hall. Elvaløpet er en del av Sportsuka Lillehammer i 2016. Vi ønsker velkommen til Elvaløpet 2016 hvor Tele BIL er arrangør i samarbeid med Litrim. Resultater kommer her så s

  Les mer
 • Lars Svaland og Julie Aspesletten klart raskest i Olympiaparkløpet

  Lars Svaland og Julie Aspesletten klart raskest i Olympiaparkløpet

  125 deltakere fullførte Olympiaparkløpet på Lillehammer i lett regnvær onsdag kveld, der skiskytteren Lars Svaland fra Birkenes ble raskeste herreløper - vel ett minutt foran Martin Kristiansen fra IL Ros. Julie Aspesletten ble raskeste kvinne.Tekst og foto: Jørgen Skaug.

  Les mer
 • Elvaløpet avslutter Sørdalskarusellen 2017, 13. september

  Elvaløpet avslutter Sørdalskarusellen 2017, 13. september

  Elvaløpet flyttet start og målområdet til mellom hallene i fjor og følger opp suksessen i år. Løypa blir den samme som i fjor ca 3,2 km.  Elvaløpet avslutter Sørdalskarusellen 2017 og i dag skal det gjøres opp statuse for sesongen. Løpet ble første gang arrangert i 2002 med Tele BiL som arrangø

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Olympiaparkløpet onsdag 6. september kl 18:30.

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Olympiaparkløpet onsdag 6. september kl 18:30.

  Alt er klart for Olympiaparkløpet 2017 - løp nr 9 i Sørdalskarusellen med start på baksiden av Håkons Hall og mål på muren i hoppbakken. Vi ønsker velkommen til Olympiaparken til harde tak i en tøff løype. Litrim er selv arrangør ved hjelp av våre gode hjelpere. Bildet: Marit Østvang i fint dri

  Les mer
 • Olympiaparkløpet 6. september kl 18:30

  Olympiaparkløpet 6. september kl 18:30

  Olympiaparkløpet er høsten store utfordring på 9750 m med stigning på ca 300 meter på 4 km. Traséen passerer 4 olympiaanlegg og vi kan love en fin løype. Starten går fra oversiden av Håkons Hall og mål blir på sletta i Lysgaardsbakken. Oppløpssiden er på muren til hoppbakken. Bildet: På muren like f

  Les mer
 • Søsknene Øvstehage har deltatt i alle 8 løp - her er sammenlagtresultatene.

  Søsknene Øvstehage har deltatt i alle 8 løp - her er sammenlagtresultatene.

  Søsknene Marianne, Ole Amund og Hilde Ingeborg Øvstehage er ivrig deltakere av Sørdalskarusellen og har deltatt i alle 8 løp så langt i sesongen og har klare ambisjoner om å være med på de to siste. Ole Amund er lett å se i årets store startfelt med sin gule topplue som har blitt hans varemerke. S

  Les mer
 • Deltakerrekord i Vegmuseumsløpet - 205 fullførte kveldens løp!

  Deltakerrekord i Vegmuseumsløpet - 205 fullførte kveldens løp!

  Den nye deltakerrekorden lyder på 204 deltakere og det er første gang et høstløp i Sørdalskarusellen har samlet over 200 deltakerer. Dette var 25. Vegmuseumsløpet ble arrangert og med fantastisk fine løpsforhold var kanskje naturlig at det kom så mange. Mye publikum var det også.Kjartan Hellan, MOI

  Les mer
 • Lillehammer Tannhelse Gulling & Sæthre ny Litrim-sponsor

  Lillehammer Tannhelse Gulling & Sæthre ny Litrim-sponsor

  Litrim har inngått en ny samarbeidsavtale med Lillehammer Tannhelse, Gulling & Sæthre for tre år. Som et introduksjonstilbud til Sørdalskarusellens deltakere gir vår nye samarbeidspartner 10 %  på undersøkelse til nye pasienter ved å oppgi

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Vegmuseumsløpet 23. august kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Vegmuseumsløpet 23. august kl 19.00

  Alt er klart for Vegmuseumsløpet 2016 - løp nr 8 i Sørdalskarusellen med start og mål i Norsk Vegmuseum på Hunderfossen.Vi ønsker velkommen til Norsk Vegmuseum og til en fin løype i den idylliske parken. Vegvesenet BIL er arrangør i samarbeid med Litrim. Bildet er fra Vegmuseumslø

  Les mer
 • Se video fra Flømyrløpet / deltakerantallet for årets karusell holder stand.

  Se video fra Flømyrløpet / deltakerantallet for årets karusell holder stand.

  Se video fra Flømyrløpet på Lillehammer som gikk på onsdag 16. august med mange bilder, film og intervju med Jens Martin Vesterås og Gunnar Henriksen, samt dagens nummer 2 Asbjørn Wold fra Vik i Sogn. Deltaker holder seg på samme nivå som i fjor.  Etter 7 løp deltakerantallet akkurat det samm

  Les mer
 • Vegmuseumsløpet onsdag 23. august 2017

  Vegmuseumsløpet onsdag 23. august 2017

  Vegmuseumsløpet arrangeres som navnet sier, i den flotte parken til Norsk Vegmuseum ved Hunderfossen. Løypa er 3,5 km og er ganske kupert, men ikke hardere enn at den skulle passe bra for alle. Løpet arrangeres av Vegvesenet BIL. Bildet fra i fjor viser Caroline Plukkerud, Øyer og Ola Rosing Eide, S

  Les mer
 • BMW Oslo Maraton

  BMW Oslo Maraton

  Litrim har inngått en avtale med BMW Oslo Maraton, som arrangeres i Oslo 16. september. Avtalen går ut på at deltakere i Sørdalskarusellen eller de som følger med på Facebook- siden og gruppen eller leser dette på vår hjemmeside får 20% rabatt. 

  Les mer
 • Åpning av aktivitetspaken ved Strandtorget

  Åpning av aktivitetspaken ved Strandtorget

  Parken åpnes av ordføreren og Litrim er tilstede på arrangementet.

  Les mer
 • Våte myrer og mye vann i naturen da Flømyrløpet ble arrangert i fint augustvær!

  Våte myrer og mye vann i naturen da Flømyrløpet ble arrangert i fint augustvær!

  Det ble et vått og ekstra tungt Flømyrløp  i kveld.  Myrene var våtere og vannputtene hadde ekstra mye vann akkurat som her bare noen hundre meter fra mål.  Nattens regnvær hadde tydelig satt sine spor, men heldigvis ble det en fin augustkveld for øvrig. Kjartan Helland, MOI 

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Flømyrløpet 16. august kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Flømyrløpet 16. august kl 19.00

  Flømyrløpet markerer som vanlig starten på høstsesongen for Sørdalskarusellen, så også for 2017-utgaven. Vi ønsker velkommen til Skurvbrua til en utfordrende og krevende skogsløp på 5,3 km. Vi venter fint vær, men løypa er våt og du er god hvis du klarer å løpe tørrskodd.  DNB BIL er som

  Les mer
 • Flømyrløpet innleder høstsesongen 16. august

  Flømyrløpet innleder høstsesongen 16. august

  Flømyrløpet som er et 5,3 km realt skogsløp, innleder høstsesongen med DnB BIL som arrangør. Start og mål er ved Skurvbrua i Nordsetervein ca 6 km opp for Lillehammer mot Nordseter. Løpet ble arrangert første gang i 2001 og er for dem som ikke er redd for å bli bløt på beina. Løypebeskrivelse

  Les mer
 • Sammenlagt etter Kanthaugenløpet (6 løp) - 49 har fullført alle

  Sammenlagt etter Kanthaugenløpet (6 løp) - 49 har fullført alle

  Oddrun Hovsengen og Jannike Leonhardsen er blant de 49 som har fullført alle vårens 6 løp i Sørdalskarusellen. Oddrun har i alt fullført Sørdalskarusellen 35 ganger inkludert 2017 - sesongen. Her er sammenlagtresultatene etter 6 løp.Søkbare sammenlagtresultater finner du her. ( Her kan du finne hvor

  Les mer
 • Julie Aspesletten tok sin 3. seier for året

  Julie Aspesletten tok sin 3. seier for året

  En innbitt Julie Aspesletten hadde mye å gi på slutten av Kanhaugenløpet i kveld. Hun utkjempet en skikkelig tvekamp med skiskytteresset Hilde Fenne det meste av løpet. På oppløpet og æresrunden på skiskytterstadion hadde Julie mest krefter og i mål var hun 7,9 sekunder foran Hilde som tok ut det h

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Kanthaugenløpet 21. juni kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Kanthaugenløpet 21. juni kl 19.00

  Alt er klart Kanhaugenløpet 2017 - siste løp i Sørdalskarusellen før sommerferien. Vi ønsker velkommen til Birkebeineren skistadion og fine forhold i en fin trasse. Posten BIL er som vanlig arrangør i samarbeid med Litrim. Bildet: Fin stemning i målområdet under fjorårets løp!Resultater kommer her s

  Les mer
 • Kanthaugenløpet for 34. gang på onsdag 21. juni

  Kanthaugenløpet for 34. gang på onsdag 21. juni

  Kanthaugenløpet avslutter vårsesongen for Sørdalskarusellen. Det er 34. gang løpet arrangeres og som vanlig er det Posten som er arrangør. Start og mål er på Birkebeineren skistadion og løypa skal kunne passe alle som liker en fin skogsløype. Vårsesongen har vært veldig god og vi håper oppslutningen

  Les mer
 • Sørdalskarusellen sammenlagt etter 5 løp

  Sørdalskarusellen sammenlagt etter 5 løp

  Så langt er det 62 deltakere som har vært med i alle 5 løp i årets Sørdalskarusell. Hanne Monika Storhagen og Jan Ivar Hagen som her viser med all tydelighet hvor tøft de siste metrene er i Mesnaelva opp, har begge vært med alle løp så langt. Begge er veteraner og har vært med i mange år. Hvor mange

  Les mer
 • Bente Størmer Steira og Per-Christian Lysaker Torgersrud best i Mesnaelva opp

  Bente Størmer Steira og Per-Christian Lysaker Torgersrud best i Mesnaelva opp

  Bente Størmer Steira og Per-Christian Lysaker Torgersrud var best i Mesnaelva Opp i kveld. Det ble en løpefest med mye folk i og langsløypa. Uoffisielt var det 268 deltakere mot 207 i fjor.Per-Christian satte ny rekord med tiden 18:32,9, 2,7 sekunder foran Gishe Abdi Wakos rekord fra 2013. Det var g

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Mesnaelva opp for 10. gang 14. juni kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Mesnaelva opp for 10. gang 14. juni kl 19.00

  Det er klart for det 5. løpet i Sørdalskarusellen 2016. Startnummer hentes på i startområdet sør for bygningsmassen på Strandtorget . All påmelding foregår på nett, du finner påmeldingsportalen litt lenger ned i artikkelen eller på fanen over. Du kan melde deg på fram til kl 18:00 på arrangementsda

  Les mer
 • Mesnaelva opp for 10. gang - 14. juni kl 19:00

  Mesnaelva opp for 10. gang - 14. juni kl 19:00

  Onsdag 14. juni er det klart for Mesnaelva opp for 10. gang. Dette er Sørdalskarusellens styrkeprøve og motbakkeløp. Løypa er drøyt 4 km og har en høydeforskjell på 360 meter. Start er på Strandtorget - rett syd for bygningskomplekset og mål ved Kanten Kro.Bildet: Fra passering av Colletts bru - Fot

  Les mer
 • Spurtoppgjør blant jentene, klar seier blant gutta i Hovemoenløpet!

  Spurtoppgjør blant jentene, klar seier blant gutta i Hovemoenløpet!

  Det ble spurtoppgjør blant jentene, vinner av Strandtorgetløpet Julie Aspeslette kopiert seieren i kveld og fikk revet til seg et lite forsprang foran Tuva Bakkemo fra Gjøvik og Anna Zielinkiewicz som hun holdt til mål. Kjartan Helland sørget for rekord og klar seier foran Geir Steig blant gutta.279

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Hovemoenløpet 31. mai kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Hovemoenløpet 31. mai kl 19.00

  Arrangørene fra Hovemoenløpet er på plass på onsdag for å dele ut startnummer.Det er klart for det 4. løpet i Sørdalskarusellen 2017. Startnummer hentes på i arenaområdet på sletta noen hundre meter sør for badeplassen i Svarstadvika ved det nye fuglekikkertårnet . All påmelding foregår på nett, du

  Les mer
 • Hovemoenløpet 2017 den 31. mai

  Hovemoenløpet 2017 den 31. mai

  Hovemoenløpet er 4. løp i Sørdalskarusellen og arrangeres for 35 gang av Habil, Hovedarsenalet i Hovemoen. Løpet er drøyt 5 km langt. I fjor ble start og målområde flyttet til den fine sletta med det fine Fugletårnet mellom Svarstadvika og Mosodden. Dette blir det faste området for Hovemoenløpet.

  Les mer
 • Fornøyde løpere tross surt og kaldt vær!

  Fornøyde løpere tross surt og kaldt vær!

  Kjartan Helland var ikke før kommet i mål til en suveren seier, før han måtte ut i løypa igjen for å følge bonusbarn Ola Dragset-Haug (t.h) og kameraten hans Birk Strand Rønnestad de siste metrene inn til mål som begge fullførte på en imponerende måte uten tegn til å være slitne. Ola er 12 og Birk

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Strandtorgetløpet 10. mai kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Strandtorgetløpet 10. mai kl 19.00

  Det er klart for det 3. løpet i Sørdalskarusellen 2017 - Strandtorgetløpet arrangeres for 12. gang. Start og målområde er flyttet til den store sletta sør for Strandtorget i området rundt det røde kunstverket. Her kan startnummer hentes fra ca kl 17:30. All påmelding foregår på nett.

  Les mer
 • Strandtorgetløpet 2017 - 10. mai

  Strandtorgetløpet 2017 - 10. mai

  Da er vi allerede kommet fram til 3. løp i Sørdalskarusellen. Strandtorgetløpet 10. mai. . Litrim er selv arrangør og sammen med mange gode hjelpere er vi klare for løp og for å ta i mot mange ivrige deltakere. For å unngå en litt vanskelig første 300 meter, flytter vi i år startområdet til sletta

  Les mer
 • Tuva Bakkemo, Gjøvik og Hans-Inge Klette best i Maihaugenløpet

  Tuva Bakkemo, Gjøvik og Hans-Inge Klette best i Maihaugenløpet

  Det var tøft tempo ut fra start i jenteklasseni Maihaugenløpet og ikke uventet tok Hanne Maridal teten blant jentene. Rett bak fulgte Mari Nordlunde og dagens vinner Tuva Bakkemo. Best blant gutta var Hans-Inge Klette. Vossingen var 9 tideler foran Kjartan Hellan som tok nok en andreplass.

  Les mer
 • Resultat / påmeldingsinformasjon Maihaugenløpet

  Resultat / påmeldingsinformasjon Maihaugenløpet

  Alt er klart Maihaugenløpet 2017 - her finner du det som skal til for å finne resultatene etter at du har gått i mål og før det informasjon om hvordan du melder deg på. Resultater kommer herså snart du er i mål.Resultater fra i fjor!Til deg som ikke har meldt deg på ennå, her kan du gjøre det:Påmeld

  Les mer
 • 326 fullførte Kringsjåløpet

  326 fullførte Kringsjåløpet

  Lillehammer Tannhelse stilte med 13 av de i alt 326 som fullførte Kringsjåløpet. Tannlegene imponerte med at hele 13 av sine 14 ansatte stilte på startstreken. Det var et stort felt som la i vei bortover Gamle Kringsjåvei i det kalde vårværet. Publikum hadde det muligens kaldere enn de spreke mosjon

  Les mer
 • Maihaugenløpet 3. mai kl 19:00

  Maihaugenløpet 3. mai kl 19:00

  Maihaugenløpet arrangeres på Maihaugen som navnet tilsier og har start utenfor Prestegården og mål på Telthusplassen. Løpet som ble arrangert for første gang i 1984 , utnytter Maihaugen på en veldig fin måte og vi kan garantere flotte omgivelser for det 2,3 km lange løpet.Bildet: Erik Toftaker i tet

  Les mer
 • Resultat / påmeldingsinformasjon Kringsjåløpet 2017

  Resultat / påmeldingsinformasjon Kringsjåløpet 2017

  Alt er klart Kringsjåløpet 2017 - her finner du det som skal til for å finne resultatene etter at du har gått i mål og før det informasjon om hvordan du melder deg på. Bildet fra i fjor har blitt en tradisjon - Bjørn Bergundhaugen fører an på sin sykkel og holder sultne løpere bak seg hele veien. Li

  Les mer
 • Ivar Hjelmseth inn i Litrim-styret

  Ivar Hjelmseth inn i Litrim-styret

  Ivar Hjelmseth (63) går inn i styret til Litrim nå før sesongen starter opp. Supermosjonisten, majoren og skiselger Hjemseth er klar for nye oppgaver i Litrim. Vi ønsker han hjertelig velkommen til å gjøre en innsats for mosjonistene på Lillehammer.Litrim får da et styre bestående av 7 medlemmer.

  Les mer
 • Plakaten for Sørdalskarusellen 2017 er klar

  Plakaten for Sørdalskarusellen 2017 er klar

  Da er plakaten Sørdalskarusellen 2017 ferdig - vi har trykket opp noen eksemplarer og kan fås ved henvendelse. Eller du kan laste ned plakaten som PDF-fil og skrive den ut selv.Plakaten for 2017 som PDF-fil lastes ned her!Aktuelle lenker:Påmeldingsportal for Kringsjåløpet / SørdalskarusellenInformas

  Les mer
 • Kringsjåløpet 26. april kl 19:00 - Husk å merke av i kalenderen

  Kringsjåløpet 26. april kl 19:00 - Husk å merke av i kalenderen

  Endelig er det klart for vår og joggesko, Litrim legger opp til at alle skal kunne være med. Gjør Kringsjåløpet så uhøytidelig du bare vil. For mange er dette en brå overgang til mer sommerlig aktivitet der skisko er byttet ut med joggesko. Kringsjåløpet markerer starten på den 36. utgaven av Sørda

  Les mer
 • Påmeldingsportalen er åpnet! Vi er i gang!

  Påmeldingsportalen er åpnet! Vi er i gang!

  Litrim ønsker velkommen til sesong 36. Vi er optimister og håper på like bra oppslutning som i fjor. Her kan du melde deg på til løp i Sørdalskarusellen 2017, til Kringsjåløpet 26. april eller til hele karusellen.Påmeldingsportalen finner du her!Har du tenkt å delta jevnlig i Sørdalskarusellen i år

  Les mer
 • Jørn nominert til Fakkelprisen kategori Folkets Ildsjel

  Jørn nominert til Fakkelprisen kategori Folkets Ildsjel

  Jørn Breili er en av fem kandidater som er nominert til Fakkelprisen kategori Folkets ildsjel. Prisen skal deles ut 18. februar i Håkons Hall. Kåringen skjer ved åpen avstemning via SMS. Jørn er først og fremst nominert for sitt arbeid med stier og tråkk, men i tillegg har han lagt ned et betydelig

  Les mer
 • Turski-sesongen i gang - bra deltakelse i Romjulsrennet på Sjusjøen.

  Turski-sesongen i gang - bra deltakelse i Romjulsrennet på Sjusjøen.

  543 deltakere fullførte årets Romjulsrenn på Sjusjøen - litt færre enn for 2 år siden, forrige gang rennet ble arrangert. Best blant gutta ble Torgeir Skare Thygesen, IL Korlevoll - Odda /Team Leaseplan mens Ingeborg Dahl, Ringkollen skiklubb ble beste kvinne. Plussgrader og litt regn gjorde at det

  Les mer
 • Romjulsrennet først ut blant turrennene i distriktet - Her er terminlista.

  Romjulsrennet først ut blant turrennene i distriktet - Her er terminlista.

  Øystein Pettersen den gang Lillomarka skiklubb og Tuva Toftdahl Staver, Heming er siste vinnere av Romjulsrennet på Sjusjøen. Begge er blant de vel 500 deltakerne som er påmeldt til rennet i morgen 30. desember. Romjulsrennet er første skirenn på terminlista til Kondis for Hedmark / Oppland. Derette

  Les mer
 • Litrimkalenderen for 2017 - sesongstart 26. april

  Litrimkalenderen for 2017 - sesongstart 26. april

  2017- sesongen starter vi opp tradisjonen tro med Kringsjåløpet med start og mål ved Kringsjå skole 26. april. På grunn av påsken begynner vi en uke senere enn i fjor. I år blir vårsesongen delt i to med en pause på 3 uker, rundt 17. mai og Kristi Himmelfartsdag. Start og målområdet til Strandtorge

  Les mer
 • God Jul og Godt Nytt År

  God Jul og Godt Nytt År

  2016 ble et godt år for Litrim og Sørdalskarusellen - det ble den nest beste sesongen noen sinne med deltakerrekord i Kringsjåløpet da 335 fullførte løpet. Litrim takker alle deltakere, arrangører, alle gode hjelpere og samarbeidspartnere for god støtte og god hjelp i året som snart er historie.Litr

  Les mer
 • Jannike nytt styremedlem i Litrim

  Jannike nytt styremedlem i Litrim

  Jannike Berg Leonhardsen (t.h.) blir nytt medlem i Litrim-styret. Hun tar over plassen til Elisabeth Winther som har bedt om avlastning etter to år. Først takk til Elisabeth for din positive og gode innsats for Litrim - vi er glad for at du blir med videre i gruppen våre gode hjelpere. Jannike Berg

  Les mer
 • Helges og Jannikes store kveld!

  Helges og Jannikes store kveld!

  Det ble ekteparet Janneke Berg og Helge Leonhardsen store kveld på premieutdeling til Sørdalskarusellen i Håkons Hall torsdag kveld (3. november). Ikke nok med at de vant hvert sitt badehåndklede fra Eidsiva Bredbånd og fruktkurven fra Rema 1000 Helleberg - senere på kvelden ble besteforeldre til s

  Les mer
 • Klart for premieutdeling 3. noveber kl 19:00 i Håkons Hall

  Klart for premieutdeling 3. noveber kl 19:00 i Håkons Hall

  Torsdag 3. november er det klart for premieutdeling for Sørdalskarusellen 2016 i Håkons Hall med utdeling av deltakerpremier, premier til klassevinnere, premier til de som har fullført alle 10 og mange uttrekningspremier. Vi håper riktig mange kommer på premieutdelingen hvor vi håper å skape en hygg

  Les mer
 • Folkefest da Sindre Burås og Marte Mæhlum Johansen vant Skeikampen opp.

  Folkefest da Sindre Burås og Marte Mæhlum Johansen vant Skeikampen opp.

  Skeikampen opp ble en ubetinget suksess i høstsola de 2.8 km opp på Skeikampen i dag. 452 påmeldte deltagere og minst 1500 tilskuere satte virkelig farge på dagen med topp stemning og sterke prestasjoner. Det ble ingen løyperekorder, men både Sindre Burås, IL Ready med tiden 14:15 og Marte Mæhlum J

  Les mer
 • Sørdalskarusellen sammenlagt 2016

  Sørdalskarusellen sammenlagt 2016

  Gladeste klassevinner under årets karusell. Julie Aspesletten kunne juble foran fotograf Jørgen Skaug i Olympiaparkløpet, men var nok ikke da klar over at hun til slutt sto igjen som klassevinner i Aktive kvinner 16 - 30 år. I alt har mer ca 750 deltatt i et eller flere løp i Sørdalskaruseen - egen

  Les mer
 • Venter storinnrykk i Skeikampen opp 8. oktober

  Venter storinnrykk i Skeikampen opp 8. oktober

  Gausdal Friidrettsklubb, Follebu Skiklubb og Skeikampen Resort har på få år greid å etablere motbakkeløpet Skeikampen Opp som en god høstferietradisjon. Løpet er 2,8 km langt med 340 høydemeter. (Arrangørbilde) I 2015 fant 380 deltagere og 1200 publikummere veien til Skeikampen i

  Les mer
 • Hanne Mjøen Maridal best i Oslos Bratteste

  Hanne Mjøen Maridal best i Oslos Bratteste

  LIF-jenta Hanne Mjøen Maridal var best i Oslos bratteste som går i den bratte Wyllerløypa opp til Tryvannstårnet. I alt var det mer enn 4000 deltakere i motbakkeløpet. (Foto: Stian Schløsser Møller)I kvinneklassen fikk Hanne Mjørn Maridal hardest konkurranse fra ungjentene Helene Marie Fossesholm o

  Les mer
 • Ny deltakerrekord også i Elvaløpet

  Ny deltakerrekord også i Elvaløpet

  Med ny ramme rundt løpet, som del av Sportsuka Lillehammer og med fin sommertemperatur så var det duket for en flott avslutning for Sørdalskarusellen. Rekordmange hadde funnet veien til Olympiaparken for å løpe Elvaløpet. Den nye rekorden lyder på 147 deltakere som fullførte årets løp. Den forrige f

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Elvaløpet, 14. september 2016 kl 18:30

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Elvaløpet, 14. september 2016 kl 18:30

  Alt er klart for Elvaløpet 2016 - siste løpet i Sørdalskarusellen 2016 med start og mål mellom Håkons Hall og Kristins Hall. Elvaløpet er en del av Sportsuka Lillehammer i 2016.Vi ønsker velkommen til Elvaløpet 2016 hvor Tele BIL er arrangør i samarbeid med Litrim. Bildet: Elisabeth Lykken Hamre o

  Les mer
 • Elvaløpet avslutter Sørdalskarusellen - flyttes mellom hallene!

  Elvaløpet avslutter Sørdalskarusellen - flyttes mellom hallene!

  Elvaløpet flytter start og målområdet mellom hallene. Tele BiLs Erik Smidesang og Torstein Jakobsen her sammen med Litrims Jørn Breili har vært på befaringen og sett på tilpasningene som må gjøres. løypa blir helt lik, bortsett fra inn og utløping til strart og målområdet.Elvaløpet avslutter Sørdals

  Les mer
 • Elvaløpet del av Sportsuka Lillehammer

  Elvaløpet del av Sportsuka Lillehammer

  Elvaløpet som i år arrangeres for 15. gang avslutter årets Sørdalskarusell og blir del av Sportsuka Lillehammer. Dette er et stort samarbeidsprosjekt som Eiliv Furuli i World Cup Lillehammer har tatt initiativ til.Her blir det aktiviteter hele uka med flere tilbud til løpsglade mosjonister deribla

  Les mer
 • Marit Østvang med 3 på rad og sin første i Olympiaparkløpet

  Marit Østvang med 3 på rad og sin første i Olympiaparkløpet

  Marit Østvang, FIK Ren Eng sikret seg sin tredje seier på rad i Sørdalskarusellen da Olympiaparkløpet ble arrangert i Olympiaparken i kveld. I alt var det 122 som fullførte det harde løpet som har start ved Håkons Hall og går gjennom Birkebeiner skistadion og ender opp på muren i Lysgårdbakken. Bes

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Olympiaparkløpet, 7. september 2016 kl 18:30

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Olympiaparkløpet, 7. september 2016 kl 18:30

  Alt er klart for Olympiaparkløpet 2016 - løp nr 9 i Sørdalskarusellen med start på baksiden av Håkons Hall og mål på muren i hoppbakken.Vi ønsker velkommen til Olympiaparken til harde tak i en tøff løype. Litrim er selv arrangør ved hjelp av våre gode hjelpere.Bildet er fra skibrua over Kanalen p

  Les mer
 • Olympiaparkløpet for 14. gang på onsdag!

  Olympiaparkløpet for 14. gang på onsdag!

  Olympiaparkløpet er høsten store utfordring på 9750 m med stigning på ca 300 meter på 4 km. Traséen passerer 4 olympiaanlegg og vi kan love en fin løype. Starten går fra oversiden av Håkons Hall og mål blir på sletta i Lysgaardsbakken. Oppløpssiden er på muren til hoppbakken.Bildet: Fra skibrua over

  Les mer
 • Deltakerrekord i Vegmuseumsløpet

  Deltakerrekord i Vegmuseumsløpet

  165 trosset det utrygge været og stilte til start og fullførte årets Vegmuseumsløp. Dette er deltakerrekord for løpet. Einar Haakon Christian Rose og Marit Østvang fikk best tid.Glade vinnere kunne juble for hver sin seier. Einar Haakon Christian Rose som løper for Vidar ble klokket inn på tiden 11:

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Vegmuseumsløpet 24. august kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Vegmuseumsløpet 24. august kl 19.00

  Alt er klart for Vegmuseumsløpet 2016 - løp nr 8 i Sørdalskarusellen med start og mål i Norsk Vegmuseum på Hunderfossen.Vi ønsker velkommen til Norsk Vegmuseum og til en fin løype i den idylliske parken. Vegvesenet BIL er arrangør i samarbeid med Litrim.Bildet er fra Vegmuseumsløpet 2015 hvor et f

  Les mer
 • Klart for Vegmuseumsløp nr 24 - onsdag 24. august

  Klart for Vegmuseumsløp nr 24 - onsdag 24. august

  Vegmuseumsløpet arrangeres som navnet sier, i den flotte parken til Norsk Vegmuseum ved Hunderfossen. Løypa er 3,5 km og er ganske kupert, men ikke hardere enn at den skulle passe bra for alle. Løpet arrangeres av Vegvesenet BIL.Bildet fra i fjor viser Mons Mjelde Sæther (100), Emilie Fleten (147),

  Les mer
 • Sommertemperaturer da høsten ble innledet med Flømyrløpet

  Sommertemperaturer da høsten ble innledet med Flømyrløpet

  Sommerkledde deltakere da Flømyrløpet innledet høstsesongen i sommervarmen. 138 deltakere hadde funnet veien til starten ved Skurvbrua til en litt mer våt løype enn vi er vant til etter mye nedbør i sommer. Skiløper Hans Inge Klette, Viljar IL i bar overkropp løp inn på den gode tiden 19:32,6 7 tien

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Flømyrløpet 17. august kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Flømyrløpet 17. august kl 19.00

  Alt er klart Flømyrløpet 2016 - første høstløp i Sørdalskarusellen med start og mål ved Skurvbrua i Nordsetervein..Vi ønsker velkommen til høstens fire løp og forhåpentligvis fine, men våte forhold i

  Les mer
 • Flømyrløper innleder høstsesongen - 17. august er det klart for et skikkelig skogsløp.

  Flømyrløper innleder høstsesongen - 17. august er det klart for et skikkelig skogsløp.

  Flømyrløpet som er et 5,3 km realt skogsløp, innleder høstsesongen med DnB BIL som arrangør. Start og mål er ved Skurvbrua i Nordsetervein ca 6 km opp for Lillehammer mot Nordseterveien. Løpet ble arranger første gang i 2001 og er for dem som ikke er redd for å bli bløt på beina.Løypebeskrivelse:5,3

  Les mer
 • Kjartan Hellan og Marte Flatlien best i Kanthaugenløpet

  Kjartan Hellan og Marte Flatlien best i Kanthaugenløpet

  Kjartan Helland var suveren da han løp inn til nest beste tid noen gang i Kanthaugenløpet med tiden 18:37,3. I kveld trengte han ikke å se seg tilbake for der var det ingen.Det ble en flott kveld for løping. Posten BIL og Litrim kan være godt fornøyd med et fint arrangement.Bilder kommer på Facebook

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Kanthaugenløpet 22. juni kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Kanthaugenløpet 22. juni kl 19.00

  Alt er klart Kanhaugenløpet 2016 - siste løp i Sørdalskarusellen før sommerferien. etter 3 ukers pause for å få plass til Birkebeinerløpet og alle skoleavslutningene.Vi ønsker velkommen til Birkebeineren skistadion og forhåpentligvis fine forhold i en fin trasse. Posten BIL er som vanlig arrangør i

  Les mer
 • Torstein Rudihagen først i mål i Birkebeinerløpet over 21 km

  Torstein Rudihagen først i mål i Birkebeinerløpet over 21 km

  Torstein Rudihagen kom først inn mot mål i Birkebeinerløpet 21 km og løp inn til seier i klasse 65 - 69 år flere minutter foran nr 2. Etter flere 4. og 5. plasser var ambisjonen pallen i år. Og det ble det dvs toppen av pallen. Den spreke eks-stortingsrepresentanten har god grunn til å være fornøyd

  Les mer
 • Bli med Kristin på treningsreise til Spania

  Bli med Kristin på treningsreise til Spania

  Kristin Roset vil ha deg med på treningsreise til Spania 22. - 29. oktober. Kristin skryter av Sørdalskarusellen og ønsker seg noen lokale løpere med på turen. (Foto Hans Adolfsson)Sandanejenta har gjort Lillehammering av seg og debuterte i Sørdalskarusellen i april. Kristin har flere år bak seg p

  Les mer
 • Kanthaugenløpet 2016 - den 22. juni

  Kanthaugenløpet 2016 - den 22. juni

  Kantahugenløpet avslutter en vårsesongen for Sørdalskarusellen. Med solid deltakerrekord i fjor for Kanthaugenløpet og med god oppslutning gjennom hele vårsesongen, har vi tro på god oppslutning på Birkebeineren skistadion. Løypa skulle passe alle som liker å løpe i flate gode stier i terrenget. Som

  Les mer
 • Maridal og Lysaker Torgersrud vinnere av Mesnaelva opp 2016

  Maridal og Lysaker Torgersrud vinnere av Mesnaelva opp 2016

  Hovemoenvinner Hanne Maridal, LIF og Per-Christian Lysaker Torgersrud ble vinnere av den 9. utgaven av Mesnaelva opp. Per-Christian tok en suveren seier fra pulje 2 og vinnerbildet måtte tas på nytt. Først i mål var Mattis Stenshagen etter en duell med Morten Eide Pedersen., men på 45 sekunder dårli

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Mesnaelva opp 1. juni kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Mesnaelva opp 1. juni kl 19.00

  Det er klart for det 5. løpet i Sørdalskarusellen 2016. Startnummer hentes på i startområdet sør for bygningsmassen på Strandtorget . All påmelding foregår på nett, du finner påmeldingsportalen litt lenger ned i artikkelen eller på fanen over. Du kan melde deg på fram til kl 18:00 på arrangementsda

  Les mer
 • Mesnaelva opp for 9. gang!

  Mesnaelva opp for 9. gang!

  Onsdag er det klart for niende utgave av Mesnaelva opp, Sørdalskarusellens styrkeprøve og motbakkeløpe. Løypa er drøyt 4 km og har en høydeforskjell på 360 meter. Start er på Strandtorget - rett syd for bygningskomplekset og mål ved Kanten Kro.Bildet: Fra passering av Colletts bru - Foto: Jørgen Ska

  Les mer
 • Golberg og Maridal best i Hovemoenløpet

  Golberg og Maridal best i Hovemoenløpet

  Pål Golberg tok en komfortabel seier med tiden 17:51,s snaut 17 sekunder foran Geir Steig på andre plass. Løypa var av praktiske årsaker forlenget med 500 meter slik at tiden ikke kan sammenlignes med tidene fra tidligere. Best blant jentene var Hanne Maridal.Bildet: Pål Golberg i fint driv på toppe

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Hovemoenløpet 25. mai kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Hovemoenløpet 25. mai kl 19.00

  Ida Nyløkken i ferd med å hente sitt startnummer i fjorårets utgave av Hovemoenløpet. Informasjon fikk hun på SMS.Det er klart for det 4. løpet i Sørdalskarusellen 2016. Startnummer hentes på i arenaområdet på sletta noen hundre meter sør for badeplassen i Svarstadvika . All påmelding foregår på net

  Les mer
 • Starten flyttet noen hundre meter sørover for Hovemoenløpet

  Starten flyttet noen hundre meter sørover for Hovemoenløpet

  I fjor gikk starten for Hovemoenløpet på stranda i Svarstadvika nedenfor Sannom. Usikkerhet med vannstand og for kort avstand til innsnevring nord på badeplassen har gjort at vi flytter starten til den fine sletta mellom Svarstadvika og Mosodden. Dette bør bli en permanent løsning og gi Hovemoen en

  Les mer
 • Helland og Flatlien best i Strandtorgetløpet

  Helland og Flatlien best i Strandtorgetløpet

  Kjartan Helland MOI IL og Marte Flatlien, LIF ble best blant 278 deltakere som fullførte Strandtorgetløpet. (Foto: Jørgen Skaug)Se seiersintervjuet på FacebookFlott være og fine løpsforhold preget kvelden løp.Her finner du alle resultater!Mer stoff fra Strandtorget løpet kommer på Kondis.no, på Face

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Strandtorgetløpet 11. mai kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Strandtorgetløpet 11. mai kl 19.00

  Det er klart for det 3. løpet i Sørdalskarusellen 2016. Startnummer hentes på i arenaområdet for som er etablert på plenen mellom Strandtorget og Lågen. All påmelding foregår på nett, du finner påmeldingsportalen litt lenger ned i artikkelen eller på fanen over. Du kan melde deg på fram til kl 18:0

  Les mer
 • SpareBank 1 Gudbrandsdal ny samarbeidspartner for Litrim

  SpareBank 1 Gudbrandsdal ny samarbeidspartner for Litrim

  Torsdag signerte SpareBank1 Gudbrandsdal en treårig samarbeidsavtale med Litrim. Fra og med Strandtorgetløpet vil deltakerne bære startnummer med logoen til SpareBank 1 Gudbrandsdal.Bilet: Avdelingsleder i SparBank1 på Li

  Les mer
 • Strandtorgetløpet for 11. gang den 11. mai!

  Strandtorgetløpet for 11. gang den 11. mai!

  Etter en likee fantastisk åpning av Sørdalskarusellen som i fjor, er vi klar for 3. løp Strandtorgetløpet 11. mai. . Litrim er selv arrangør og sammen med mange gode hjelpere er vi klare for løp og for å ta i mot mange ivrige deltakere. Påmeldingsportalen er for lengst åpnet og de første har allered

  Les mer
 • Flott kveld for løping på Maihaugen!

  Flott kveld for løping på Maihaugen!

  Sjur Røthe og Hilde Fenne løp inn til totalseier i Maihaugenløpet i kveld. De var best blant 273 deltakere som fullførte året løp. (Foto: Jørgen Skaug). De synes det er fint å være med på et slikt arrangement hvor alle kan være med.Det var gode løpsforhold på Maihaugen selv om aprilkvelden var kjøli

  Les mer
 • Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Maihaugenløpet 27. april kl 19.00

  Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Maihaugenløpet 27. april kl 19.00

  Alt er klart foran Maihaugenløpet - nå venter vi bare på at alle som ikke har rukket å melde deg på gjør det. Bildet: Geir Kjelshaug Utstumo, Bente Veen og Hans Adolfsson i LS BIL i ferd med å rydde o

  Les mer
 • Maihaugenløpet - blir det ny deltakerrekord igjen?

  Maihaugenløpet - blir det ny deltakerrekord igjen?

  Maihaugenløpet ble fratatt deltakerrekorden i går onsdag - allerede onsdag førstkommende (27. april) er det mulig å ta rekorden tilbake. Maihaugenløpet arrangeres på Maihaugen som navnet tilsier og har start utenfor Prestegården og mål på Telthusplassen. Løpet som ble arrangert for første gang i 19

  Les mer
Levert av IdrettenOnline