Olympiaparkløpet 2023 Virtuelt

Olympiaparkløpet 2023 Virtuelt


Arrangør: Litrim
Påmeldingsfrist: 02.09.2023 08:00

Tid


Olympiaparkløpet arrangeres i år for 21. gang og er niende og nest siste løp i Sørdalskarusellen 2023. Den virtuelle delen går 2. - 5. september, mens fellestarten går onsdag 6. september med start kl 18:30. 

Vannsituasjonen gjør at vi også for dette løpet må legge om løypa. Også i år blir det en lang og en kort løype, den korte er for yngste klasse og de som løper uten tid og ønsker kort løype. Den lange blir ca 10 km og den korte ca 2,5 km.

Bildet er fra Olympiaparkløpet i 2020 hvor målet var nord for hoppbakken. Hanne Monica Storhagen kan juble etter å ha gjennomført Olympiaparkløpet 2021.

Øverste bildet er fra samme år - Gunnar Henriksen på vei mot nedfartløypa og mye stigning.


Løpssponsor er


Arikkel fra løpet i fjor finner du her!      

Resultater fra i fjor!

Statistikk 2003 - dd

Olympiaparkløpets hjemmeside finner du her!

Terminlista for Sørdalskarusellen 2023 


Informasjon om Sørdalskarusellen 


Registrering av tiden din hvis du løper virtuelt.

Det blir sendt ut en egen mail med lenke til hvor du kan legge inn tid. Her er det også anvisning om hvordan du kan endre fra fellesstart til virtuelt eller vise versa.

eller du kan registrere tiden din på Min Side Self TimingGjøres i perioden løpet pågår. Du må legge inn tiden manuelt fra klokke eller Strava. Vær obs på at første felt er timer. Her skal du registrere timer-minutter -sekunder. Du kan også bruke appen EQme . Du kan bare registrere tiden en gang. Ved feil, kontakt arrangør

Tidtaking

For å være med på Sørdalskarusellen virtuelt er det ikke behov for GPS og en trenger ikke å være på Strava. Alt du trenger er en tidtaker.  


Løypa lang løype

Innslag

Olympiaparkløpet 2023 | Strava Run segment i Lillehammer, Innlandet, Norge

Starten går fra toppen av Kleivbakken på oversiden av Håkons Hall og mål er på ringmuren i Lysgårdsbakken.

Fra start følger løypa den gamle lyslølypa mot Nybu, hvor den passerer Nybuveien og Furubakken før den går tverrløypa på oversiden av Maihaugen til søndre nedfartløype. Herfra går løypa opp til Kvitmannsberget hvor den tar stien til høyre mot Vårsetervegen og gapahuken Hammerkoia. Deretter følgerden turvegen videre mot Kanalen og paralellvegen (skiløypa) og opp og over brua over kanalen. De neste 600 meter er på den gruslagte stilen opp til lysløypa, tar til høyre ned til bomveien som følges til baksiden av Skiskytterarenaen og flishaugen. Nordre nedfartløype følges videre gjennom Gamle Nordsetervet og gangstien over til Lysgårdsbakken og oppløpet på ringmuren til mål på sydsiden av sletta i hoppbakken.

Den korte løypa er den samme som tidligere år.

Løypa for de aller minste klassene 0-11 år og de i klasse uten tid som ønsker det. Starten går toppen av Kleivbakken, følger den gamle lysløypa til krysset Mesna kultursti. Løypa følger ellers stien langs Mesnaelva opp til Svarga der den tar av å gå ned til sletta på hoppbakken først på utsiden av muren og så oppløpet oppå muren inn til mål.Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.