Hovemoenløpet virtuelt

Hovemoenløpet virtuelt


Arrangør: Litrim
Påmeldingsfrist: 23.05.2023 23:59

Tid


Sted

Vis kart


Hovemoenløpet har start og målområde ved Fuglekikkertårnet på Svarstadsletta der Gudbrandsdalslågen renner ut i Mjøsa. Løypa er 5,2 km lang.

Bildet: Så blid blir man av å løpe Hovemoenløpet. Helge Leonhardsen er alltid like blid og sprek. Foto: Jørgen Skaug.

Hovemoenløpet er det 4. løpet i Sørdalskarusellen og arrangeres for 41.gang i år. Løpet går på fine grus- og skogstier rundt i Hovemoen

Lørdag 20.5 til tirsdag 23.5 starter du når du vil og tar tiden selv. Onsdag 24.5 er det fellesstart

Habil, Hovedarsenalet i Hovemoen, er løpets arrangør i samarbeid med Litrim, og Trofé er løpets sponsor

Praktisk informasjon om Fellesstarten den 24. mai.

Resultater virtuelt!

Tidtaking

For å være med på Sørdalskarusellen virtuelt er det ikke behov for GPS og en trenger ikke å være på Strava. Alt du trenger er en tidtaker. Tiden registreres på Min side under selftiming. Husk å registrer tiden senest tirsdag kveld!

Slik endrer jeg deltakelse i fellesstart til virtuelt eller omvendt.

Informasjon om Sørdalskarusellen 

Løpets hjemmeside 

Statistikk 1983 - dd og litt historikk finner du her!


Registrering av tid eller at du har fullført på Min Side Self TimingGjøres i perioden løpet pågår. Du må legge inn tiden manuelt fra klokke eller Strava. Vær obs på at første felt er timer. Her skal du registrere timer-minutter -sekunder. Du kan også bruke appen EQme . Du kan bare registrere tiden en gang. Ved feil, kontakt arrangør  


Litt om løypa

Hovemoenløpet har start og mål på Svarstadsletta der Fuglekikkertårnet står. Løypa er 5,2 km lang og går i Hovemoen som navnet tilsier. Her finner du segmentet til Hovemoenløpet 2022: Hovemoenløpet 2022 | Strava Run segment i Lillehammer, Innlandet, Norge

Her er hele løypa.

En løper nordover på veg forbi vannverket i Korgen. Holder rett fram forbi vegkrysset og løper ned mot venstre 50m etter krysset.Følger gressdekket kjerreveg forbi et par hus og på god sti videre inn i Hovemoen.

En passerer en grind og en tømmerhytte på venstre side før en tar bratt oppover stien mot høyre i skogkanten av jordene til Hovemoen Gård.

Stien kommer etter noen hundre meter inn på den gamle hovedstien som går nordover, krysser vegen til Hovemoen Gård, videre under høyspentlinja og følger nordover samme trase som Hovemoenløpet hadde tidligere.

En når et nytt stikryss og tar til høyre og løper stien opp mot Jeistadgruva.

Her møter en igjen hovedstien og tar nok en gang til høyre og løper sørover, krysser bilvegen og høyspentlinja og følger stien mot motocrossbanen. Før denne nås tar en på nyryddet sti svakt høyre.

Løypa går nå rett sørover, kommer inn på hovedstien og passerer den velkjente grønne porten i

kanten av gjerdet til Hovemoen Leir. Kommer inn på bilveg og følger denne forbi Korgen og til mål ved Fuglekikkertårnet.

Løypas lengde er 5,2 km, målt med to forskjellige GPS.
Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.