Strandtorgetløpet 2023 Fellesstart

Strandtorgetløpet 2023 Fellesstart


Arrangør: Litrim
Påmeldingsfrist: 10.05.2023 18:00

Tid


Løpet har start og innkomst på gressletta sør for Strandtorget ikke langt fra det røde kunstverket. Det et to lengder på Strandpromenaden, den lange følger Strandpromendaden nordover til Hovemoen hvor den gjør en liten runde og returnerer til mål og er er 9,2 km lang. Den korte er 4,4 km lang og er for yngste klasse under 12 år og de som ønsker det av de som løper uten tidtaking.

Den virtuelle delen av Strandtorget løpet går fra lørdag 6. mai til 9. mai, mens fellestarten går 10. mai kl 19:00.

Strandtorgetløpet ble første gang arrangert i 2006 under navnet Strandpromenaden og tok da over etter det tradisjonsrike løpet Flåkålia rundt.


Statistikk 06-dd!


Løpssponsor:Her finner du den lange løypa gjengitt i Strava-segmentet: https://www.strava.com/segments/23863887

Filer til opplasting til klokke: Strandtorgetloepet2020.gpx   Strandtorgetloepet2020.tcx

Løypa følger gangvei nordover forbi Plantasjen og Strandtorget, under E6 to ganger, krysser brua over Mesnaelva, igjen under E6 og videre mot Mosodden. Følger Strandpromenaden forbi sletta ved Fuglekikkertårnet, forbi Svarstadvika og ut på Korgveien til bakken opp mot Hovemoen.Den korte løypa har samme start og mål som den lange løypa og følger også samme trasé fram til Mosodden. Her går stien som er merke blått opp veien ved siden av E6 og man løper over tunneltaket, svinger ned og kommer ned på badeplassen, snut sørover igjen og tilbake til mål. Løypa er 4,4 km.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.