Strandtorgetløpet 2023 Virtuelt

Strandtorgetløpet 2023 Virtuelt


Arrangør: Litrim
Påmeldingsfrist: 09.05.2023 23:30

Tid


Sted

Vis kart

Løpet har start og innkomst på gressletta sør for Strandtorget ikke langt fra det røde kunstverket. Det et to lengder på Strandpromenaden, den lange følger Strandpromendaden nordover til Hovemoen hvor den gjør en liten runde og returnerer til mål og er er 9,2 km lang. Den korte er 4,4 km lang og er for yngste klasse under 12 år og de som ønsker det av de som løper uten tidtaking.

Den virtuelle delen av Strandtorget løpet går fra lørdag 6. mai til 9. mai, mens fellestarten går 10. mai kl 19:00.

Strandtorgetløpet ble første gang arrangert i 2006 under navnet Strandpromenaden og tok da over etter det tradisjonsrike løpet Flåkålia rundt.

Gert Moen var best i den virtuelle delen i fjor med tiden 35:50, mens Kristin Sønstegård Kragelund fra klubben med det originale navnet Nordre Ål Bleieskift og Løperlag. Kjartan Helland var raskest på fellesstarten mens Oline Vestad var best blant kvinnene.

Resultatene finner du her!

Tidtaking

For å være med på Sørdalskarusellen virtuelt er det ikke behov for GPS og en trenger ikke å være på Strava. Alt du trenger er en tidtaker. Tiden registreres på Min side under selftiming. Husk å registrer tiden senest tirsdag kveld!

Slik endrer jeg deltakelse i fellesstart til virtuelt eller omvendt.

Informasjon om Sørdalskarusellen 

Løpets hjemmeside 

Statistikk 06-dd!


Løpssponsor:Her finner du den lange løypa gjengitt i Strava-segmentet: https://www.strava.com/segments/23863887


Filer til opplasting til klokke: Strandtorgetloepet2020.gpx   Strandtorgetloepet2020.tcx


Løypa følger gangvei nordover forbi Plantasjen og Strandtorget, under E6 to ganger, krysser brua over Mesnaelva, igjen under E6 og videre mot Mosodden. Følger Strandpromenaden forbi sletta ved Fuglekikkertårnet, forbi Svarstadvika og ut på Korgveien til bakken opp mot Hovemoen.Den korte løypa har samme start og mål som den lange løypa og følger også samme trasé fram til Mosodden. Her går stien som er merke blått opp veien ved siden av E6 og man løper over tunneltaket, svinger ned og kommer ned på badeplassen, snut sørover igjen og tilbake til mål. Løypa er 4,4 km.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.