Elvaløpet 2022

Elvaløpet 2022


Arrangør: Litrim

Tid


Elvaløpet arrangeres i år for 21. gang og er det siste løpet i Sørdalskarusellen 2022. Den virtuelle delen går 10. - 13. september, mens fellestarten går onsdag 14. september med start kl 18:30.  Løypa er 3,1 km lang, starter sør for Håkons Hall ved treningsbanen og den nye sykkelbanen. Arrangør er Tele BIL i samarbeid med Litrim.

Bildet er fra Elvaløpet i fjor hvor Ingebjørg Wikstrøm vinker fornøyd til fotograf Jørgen Skaug.

Øverste bildet er fra 2017 der Egil Paulsrud (383) leder an foran Jon Andreas Krogsveen (487), Birte Træthaug (507) og Ann Gunn Kraabøl (357). Foto Jørgen SkaugArikkel fra løpet i fjor finner du her!          

Resultater fra i fjor!

Statistikk 2002 - dd

Elvaløpets hjemmeside finner du her!

Terminlista for Sørdalskarusellen 2022 

Informasjon om Sørdalskarusellen 

Tidtaking

For å være med på Sørdalskarusellen virtuelt er det ikke behov for GPS og en trenger ikke å være på Strava. Alt du trenger er en tidtaker.   

Det er opprettet et Stravasegment som heter Elvaloepet2022. Når du er i mål og tiden er registrert på Strava vil segmentet dukke opp.

Her finner du Stravasegmentet: https://www.strava.com/segments/32774227

Starten er merket med en grønn prikk og er på gangveien ved den nye sykkebanen sør for Håkons Hall.

Mål er nede mellom hallene mellom de fine blomsteroppsatsene. Ivar og Håvard markerer målstreken.

Fra start går løypa sørover langs søndre fotballbane på Stampa, over Birkebeinervegen, over Finna Bru og opp langs Mesnaelv til den gamle lysløypa. Traséen går rund jordet på Åveita, opp den øvre sløypa i lysløypa og ned igjen til Åveia og følger lysløypa nordover over Kanthaugen og ned veien mot øvre treningbane, rundt den og ned til mål. Løypa er målt til 3,1 km med GPS.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.