Flømyrløpet 2022

Flømyrløpet 2022


Arrangør: Litrim

Tid


Flømyrløpet åpner høstsesongen for Sørdalskarusellen med virtuelt løp i perioden 20. - 23.august.  Fellesstarten går 24. august. Løpet arrangeres i år for 22. gang. I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater.

 Bildet er fra i fjor hvor Thor Svegården passerer en av de vanskeligste passasjene i løypa.  

Øverste bilde: På den rufsete stien rett før mål: Ole Anders Ruud, Søre Ål leder an denne gjengen. Foto Jørgen Skaug.

Løpssponsor


Tidtaking

For å være med på Sørdalskarusellen virtuelt er det ikke behov for GPS og en trenger ikke å være på Strava. Alt du trenger er en tidtaker.   

Du får en mail med hvordan du kan registrere tiden din. Her får du også informasjon om hvordan du endrer fra virtuelt til fellesstart eller omvendt. Du kan også registrer tiden din via min side. Tiden må registreres senest siste dag for den virtuelle delen.


Resultater fra i fjor finner du her!   Artikkelen fra i fjor!   

Statistikk 2001 - dd

Flømyrløpets hjemmeside finner du her!

Terminlista for Sørdalskarusellen 2022

Informasjon om Sørdalskarusellen 


Løypa:

Ny klopp er ordnet i løypa. Her var det blitt helt umulig med stokker, søle og stein. Jørn Breili og Ivar Hjelmseth har stått for byggverket. Det ble veldig bra.

Stravasegmentet heter Flømyrløpet 2022 : https://www.strava.com/segments/32594501 - måler 5,290 km.  Det blir endret i år med noen få meter i målområdet. 

Opplastningsfiler til GPS-klokke: Floemyrloepet2020.gpx 

Løypebeskrivelse: 5,29 km krevende skogsløp, mest terrengløp. Start og innkomst på parkeringsplassen ved Skurvbrua ved Nordseterveien.,6-7km opp for Lillehammer. Følger skiløypetraseen 2km oppover til Flømyra skytebane hvor vi svinger inn på veien til skytebanen et lite stykke. På en grønn slette på høyre side går løypa på ca 2km lang med fuktige partier (myrlendt) til Åsstuevegen. Langs denne nedover ca 1km før en svinger oppover "Hestvegen". Til slutt nedover langs en litt rufsete sti før målgang ved Skurvbrua.

Se filmer fra 2020 og 2021Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.