Strandtorgetløpet

Strandtorgetløpet


Arrangør: Litrim

Tid


Strandtorgetløpet arrangeres i år virtuelt på Standpromenaden i perioden 12. - 16. mai.   Som i fjor er det to løyper, kort for yngste klasse 4,4 km og lang løype 9,2 km for de øvrige  Start og mål er ved gresssletta sør for Strandtorget.

Bildet er hentet fra Instagram lagt ut av Håkon Thomassen. Ulekleiv omkranses av brødrene Håkon og Amund Thomassen. Foran Martin Winge og Svenske Erik Finnskog. Gutta lagde liv med flagg og med coach som sang Ja vi elsker på megafon på 17. mai morgen. Omkvedet på  Instagram var hvordan drepe 17. mai-formen før kl 9:30.

Påmeldingen starter 10. mai. 

Statistikk 2006 - dd

I fjor var det Øystein Ulekleiv og Oda Bråten Richenberg som var raskest blant de 341 løperne som fullførte løpet. Dette er deltakerrekord for Strandtorgetløpet, en mer enn i 2019.

Bilder fra løpet i fjor!

Strandtorgetløpets hjemmeside!

Terminlista for Sørdalskarusellen 2021 

Løpssponsor


Løypa
- mer om løypene finner i fjorårets beskrivelse!

Her finner du informasjon om løypa for lang og kort løype med flere kart og beskrivelser. Start og mål er på sletta sør for Strandtorget hvor start er markert med en stor stein hvor det selvfølgelig også står merker. Det er parkeringsmuligheter litt nord for startstreken.

Her finner du løypa gjengitt i Strava-segmentet: https://www.strava.com/segments/23863887

Filer til opplasting til klokke:  Strandtorgetloepet2020.gpx    Strandtorgetloepet2020.tcx

Løypa følger gangvei nordover forbi Plantasjen og Strandtorget, under E6 to ganger, krysser brua over Mesnaelva, igjen under E6 og videre mot Mosodden. Følger Strandpromenaden forbi sletta ved Fuglekikkertårnet, forbi Svarstadvika og ut på Korgveien til bakken opp mot Hovemoen.


Den korte løypa

Den korte løypa har samme start og mål som den lange løypa og følger også samme trasé fram til Mosodden. Her går stien som er merke blått opp veien ved siden av E6 og man løper over tunneltaket, svinger ned og kommer ned på badeplassen, snut sørover igjen og tilbake til mål. Løypa er 4,4 km.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.