Kringsjåløpet 2021 som virtuelt løp

Arrangør: Litrim

Tid

Kringsjåløpet er 2,71 km langt og har start og mål ved Nordre Ål skole. Også i år blir det virtuelt løp for Kringsjåløpet.

Bildet på forsiden er fra Kringsjåveien fra i fjor er av familien Bueie som stilt fulltallig opp. 5 av 6 med i Kringsjåløpet, 6 av 6 løp gjennom løypa. Elisabeth, Viktoria Kornelia, Magnus, Henning og Johannes samlet til start.
BIlder over er Børre, Syver og Hanne Monica Storhagen hvor Syver ble familievinner.  Et par av dem stiller vel på startstreken i år også.

Starten går på Gamle Kringsjåvei ved brua over Skurva rett ved Nordre Ål skole og løypa følger Kringsjåveien nordover, tar gangstien ned til Ekromskogen, gjennom øvre del sydover og følger Teigveien til Nordre Ål skole.

Statistikk 1984 - dd.

Ifjor var det Petter Johansen og Oda Bråten Richenberg begge LIF som var raskest.
Her er mer fra fjorårets løp.

Bilder fra i fjor!

Kringsjåløpets hjemmeside!

Kringsjåløpet ble arrangert for første gang i 1984.og inngikk da i Gatekarusellen.  Fra 2001 har Kringsjåløpet vært første løp i Sørdalskarusellen. Gudbrandsdal Politi IL har hele tiden vært arrangør.

Løypa

Løypa går nordover og følger den nye gangveien forbi Nordre Ål Skole under Kringsjåveien og nordover, tar gangstien ned til Ekromskogen, gjennom øvre del sydover og følger Teigveien til Nordre Ål Skole.

Starten går ved brua over Skurva - det blir derfor en liten endring i forhold til i fjor.

Løypa er 70 meter kortere enn i fjor. Petter Johansen som vant løpet i fjor hadde tiden 8:23. Strava-segmentet for årets løype viser at han ville løpt på 8:14 i den nye løypa. En må derfor regne med 10 - 20 sekunder rasker tid i år enn i fjor.

Segmentet heter: Kringsjåløpet 2021 og kan lastes opp her for bruk på klokke:  Kringsjaaloepet_2021.gpx

Resultatene kommer så fort du har registrert tiden din og du kan gå inn å se hvordan du ligger an.  Vanlig sak om resultat og påmeldingsinformasjon kommer tidlig neste uke.