Olympiaparkløpet for 18. gang

Olympiaparkløpet for 18. gang


Arrangør: Litrim

Tid


Også Olympiaparkløpet arrangeres virtuelt i perioden 9. - 13. september. .Starten går fra Kleivbakken på oversiden av Håkons Hall og mål blir på sletta i Lysgaardsbakken. Oppløpssiden er på muren til hoppbakken  Løpet er høstens store utfordring og blir ce 9350 m med stigning på ca 300 meter på 4 km. Traséen passerer 4 olympiaanlegg og vi kan love en fin løype. Det blir egen løype for de aller minste. .

Bildet: Ola Andersbakken og Ida Børset Westad på vei mot mål i regnværet under fjorårets Olympiaparkløp.

Toppbilde: Fra målområdet i 2018 - foto Hans Adolfsson

Påmeldingsportalen finner du her! 

Deltakerrekord for løpet er 158 fra i fjor. Geir Steig, Luster IL satte ny rekord for løpet i fjor med tiden 34:33,2, mens Karoline Bjerkelig Grøvdal, Isfjorden har rekorden for kvinner med tiden 36:31,2. Rekordene vil stå fordi løypa i 2020 blir litt kortere enn tidligere.

Statistikk 2003 - dd finner du her!

Løypa


Segment i Strava: Olympiaparkløpet 2020

Laget av Leif Røe!

Se beskrivelse i egen artikkel!

Den korte løypa er ikke helt klar, men startsted er blir også på kleivbakken! Noen justeringer på påregnes!

Løypa for de aller minste klasse M0-11 år er som i fjor, men litt kortere i starten i forhold til i fjor - den blir  snaut 2,5 km lang. Starten går toppen av Kleivbakken, følger den gamle lysløypa til Åveita og tar med seg øvre del av den gamle lysløyp ovenfor Åveita. Mål er den samme som for de andre klassene. Løypa følger ellers stien langs Mesnaelva opp til Svarga der den tar av å går ned til sletta på hoppbakken først på utsiden av muren og så oppløpet oppå muren inn til mål.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.