Vegmuseumsløpet

Vegmuseumsløpet


Arrangør: Litrim

Tid


Sted

Vis kart

Også Vegmuseumsløpet vil i år bli arrangert virtuelt.  Vegmuseumsløpet arrangeres som navnet sier, i den flotte parken til Norsk Vegmuseum ved Hunderfossen. Løypa er 3,4 km og er ganske kupert, men ikke hardere enn at den skulle passe bra for alle. Løpet arrangeres av Vegvesenet BIL.

Bildet fra i fjor viser, Dagfinn Myklebust (192), Ragnhild Haukåen (74) og Roar Myklebust (267) i det de passerer kiosken i parken noen hundre meter før mål. 

Toppbildet: Sunniva Raddum Skaug på vei gjennom parken foran flere deltakere blant annet Anne Smidesang Begge foto: Jørgen Skaug

Påmeldingsportalen er åpen! Lenke finner du her!

Løypebeskrivelse

Den nye bygningen som huser Norsk Kjøretøyhistorisk Musem sto ferdig og ble åpnet i juni 2019. Løypa blir nesten helt identisk slik den var rett før byggingen startet.  Start- og målområde er endret og blir på samme sted. Det blir altså ikke målgang foran hovedinngangen i år.

Vegvesenet BIL og Litrim var på befaring i fjor og Leiv Roar Østerhagen Vegvesenet BIL, Jørn Breili og Jannike Berg Leonhardsen, Litrim står her på startstreken for Vegmuseumsløpet 2019 og der vi håper den skal forbli i framtiden. Asfaltkanten bør kunne fungere bra som start- og målstrek.

Start blir altså sør for Kjøretøymuseet. Mål blir på samme sted.   

Planen er også denne gang å legge ut et Strava-segment for Vegmuseet 2020. I fjor la vi også ut et segment med navn Vegmuseumsløpet. Løypa utnytter parken på en veldig fin måte og er litt mer kupert enn en kanskje kunne forvente med 57 høydemeter. 

Her er løypa slik den fremkommer i 2020.

PDF av kart med inntegnet løype finner du her! Start og mål er altså på samme sted!  Løypa blir merket tirsdag kveld!

Statistikk for Vegmuseumsløpet 1993 - 2019 finner du her!

Slik finner du fram til Norsk Vegmuseum!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.