Mesnaelva Opp Virtuelt

Mesnaelva Opp Virtuelt


Arrangør: Litrim

Tid


5. løp i Sørdalskarusellen er Mesnaelva opp som arrangeres for 13. gang.  Som de fire første løpene arrangeres også Mesnaelva opp som virtuelt løp denne gang i perioden onsdag 3. - søndag 7. juni.  Dette er Sørdalskarusellens styrkeprøve og motbakkeløp. Løypa er drøyt 4 km og har en høydeforskjell på 360 meter. Start er på Strandtorget - rett syd for bygningskomplekset og mål ved Kanten Kro. Dette gjorde Mesnaelva opp til motbakkeløp nr 105 med høyeste stigning av alle motbakkeløp i Norge 2019.

Bildet fra 2019: Det er bratt og ikke mulig å løpe alle steder. Elisabeth Tester (227)  fra Storbritania forserer bakken i fint driv, her foran blant annet Karoline Bakken (221), Finlay Knox (240) Gausdal Friidrettsklubb og Kristel Pettersen (252). Foto Jørgen Skaug.

Øverste bilde er at Åge Ludvigsen som krysser Collets Bru - foto Jørgen Skaug

Påmeldingsportalen for Mesnaelva opp åpner på kvelden 2. pinsedag 1. juni.

Start er i Sliperivegen rett sør for Strandtorget og ved Kanten Kro.

Løpssponsor er:


Løypebeskrivelse: 

Se filmen av løypa fra 2018 hvor jentene fra Lillehammer Tannhelse løper igjennom løypa.

Link til segment for Mesnaelvaopp 2020: https://www.strava.com/segments/24294248 

File til opplasting i GPS-klokke:

Mesnaelvaopp2020.gpx             Mesnaelvaopp2020.tcx

Mesnaelva opp har altså start ved Strandtorget og mål ved Kanten kro på toppen av Lysgårdsbakkene. Løpet er drøyt 4 km langt og har en høydeforskjell på hele 360 meter. Løypa går i naturskjønne områder langsmed Mesnaelva, som renner tvers gjennom Lillehammer.  

Vi starter på 123moh og ender på 483moh på Kanten. Du kan merke deg passeringer etter 1,2 og 3km. 1km (193moh) ved hjørnet på Bryggeriet, 2km litt nedenfor den gamle damkrona i Mesnaelva før vi krysser Lysløypa (279moh) og 3km (415moh) i VIP-vegen ved Skrefsrud. 

Det blir en liten justering ved Finna bru pga gravearbeid.

Mesnaelva opp har hatt samme trasé hele tiden.

Dere må ordne bagasjetransport selv og garderobe er hjemme.

Lykke til!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.