Kringsjåløpet som virtuelt løp

Kringsjåløpet som virtuelt løp


Arrangør: Litrim

Tid


Kringsjåløpet er første løp i Sørdalskarusellen er 2,8 km langt og har start i Gamle Kringsjåveg litt sør for nye Nordre Ål Skole og med mål rett foran den nye skolen. t 2019 slik at vi er litt usikre hvordan det vil se ut i april. Kringsjåløpet arrangeres for 37. gang i 2020.

Kringsjåløpet arrangeres som virtuelt løp i år! For flere detaljer - se her!

Starten er den samme som i de siste årene i Gamle Kringsjåvei ved gangfeltet sør for Skurva.  Løypa går nordover og følger den nye gangveien forbi Nordre Ål Skole under Kringsjåveien og nordover, tar gangstien ned til Ekromskogen, gjennom øvre del sydover og følger Teigveien til Kringsjå skole.

Kringsjåløpet ble arrangert for første gang i 1984.og inngikk da i Gatekaruellen. Fra 2001 har Kringsjåløpet vært første løp i Sørdalskarusellen. Gudbrandsdal Politi IL har hele tiden vært arrangør.

Jeg har syklet traséen gjennom løypa med innstilling som om jeg løp for å kunne legge det ut som et segment i Strava for bruk av løpere. Gjeldende Strava-segment finner du her!

Gudbrandsdal Politi IL foran den gamle og den nye skolen. I fjor var det siste gang med base i Kringsjå skole. I 2020 blir det nye omgivelser med den nye flotte skolen. Politiet har vært arrangør siden 1984 og i år er det 37. gangen de arrangerer Kringsjåløpet.  Fra venstre Line Løkken, Espen Eide, Kristian Svarstad, Roger Mork, Ingvild Teksle Gurigard, Andreas Ulshagen Jorde og Amund Helgerud. 

Det var travelt rundt matfatet i målområdet. Slik blir det ikke i år - husk å holde avstand!

I fjor var det 430 deltakere som fullførte Kringsjåløpet. 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.