Vegmuseumsløpet

Vegmuseumsløpet


Arrangør: Litrim

Tid


Vegmuseumsløpet arrangeres som navnet sier, i den flotte parken til Norsk Vegmuseum ved Hunderfossen. Løypa er 3,4 km og er ganske kupert, men ikke hardere enn at den skulle passe bra for alle. Løpet arrangeres av Vegvesenet BIL 

Påmelding fram til kl 18.00 løpsdagen på nettet 

Påmeldingsportalen finner du her!

Løypesponsor:

Banken har vært sponsor for Sørdalskarusellen i tre år.  De stiller med uttrekningspremier i Vegmuseumsløpet.


Vegmuseumsløpet som ble arrangert første gang i 1993, er et av Sørdalskarusellens mest populære løp og arrangeres for 27. gang.

Løypebeskrivelse

Den nye bygningen som huser Norsk Kjøretøyhistorisk Musem står ferdig og ble åpnet i juni. Løypa blir nesten helt identisk slik den var rett før byggingen startet.  Start- og målområde er endret.

Vegvesenet BIL og Litrim har vært på befaring og Leiv Roar Østerhagen Vegvesenet BIL, Jørn Breili og Jannike Berg Leonhardsen, Litrim står her på startstreken for Vegmuseumsløpet 2019 og der vi håper den skal forbli i framtiden. Asfaltkanten bør kunne fungere bra som startstrek.

Start blir altså sør for Kjøretøymuseet. Mål blir rett utenfor hovedinngangen til Norsk Vegmuseum.  

Vi har gått gjennom løypa og lagt ut et segment i Strava med navn Vegmuseumsløpet. Løypa utnytter parken på en veldig fin måte og er litt mer kupert enn en kanskje kunne forvente med 57 høydemeter. 

PDF av kart med inntegnet løype finner du her!

Deltakerrekorden er på 205 deltakere fra 2017. For første gang nådde Sørdalskarusellen over 200 deltakere på høsten.

Mer informasjon!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.