Moelven trappeløp - prolog til Tour of Mjøsa

Moelven trappeløp - prolog til Tour of Mjøsa


Arrangør: Litrim

TidMoelven Trappeløp er prolog til Tour of Mjøsa. Trappeløpet arrangeres i verdens høyeste trehus på Brumunddal også kaldt Mjøstårnet. Starten går ved resepsjonen til Wood Hotel og mål er i 18. etasje. 

Arrangør er Hedmark og Oppland Friidrettskretser! Litrim er medarrangør!

Andres Grimerud prøveløp trappeløpet og fikk sluttiden 1:57,9. Senere har Bård Venolen Hedmark friidrettskrets løpt på 1:55,4. Det handler ikke om de beste, men at alle som melder seg på skal få en fin opplevelse med eller uten syrefestopplevelse.

Første start går kl 17:00, deretter går det slag i slag med 15 sekunders mellomrom. Du får SMS med starttid eller du kan finne tiden tiden din på

Denne gjengen har testet trappene: Bak: Bård Venholen, Kari Liberg, Bjørnar Bråthen og Asle Berteig. Foran: Avle Kristen Bjørn, Hilde Gjermundshaug Pedersen og leder for Tour of Mjøsa Dag Kåshagen.

Trappeløpet er en prolog og teller ikke med i sammendraget, men vinneren og beste ungdom får ledertrøyen, mens alle deltakerne får en fin opplevelse.  "Kari i Tårnet" inviterer til ætter-trapp - Daglig leder i Wood-hotell Kari Liberg inviterer til litt godt å spise med drikke i hotellets nye uteområde etter endt dyst. Ringsaker kommune åpner bassenget og dusjene i Mjøsbadet for deltakerne. Arrangørene vil ha premieutdeling til de tre beste i hver klasse.


Les mer om Tour of Mjøsa her!

1. etappe:

Lørdag 17. august kl 10:00 Moelv 5 km fra Idrettsparken i Moelv

2. etappe:

Lørdag 17. august kl 14:30 Gjøvik 5 km på Mjøspromenaden

3. etappe:

Søndag 18. august kl 11:00 Hamar 5 km start og mål ved Stupetårnet

4. etappe:

Søndag 18. august kl 17:00 Lillehammer - motbakkeløp Strandtorget – Lysgårdsbakken

Det er klubbene Moelven IL Friidrett, Gjøvik Friidrettsklubb, Ottestad Idrettslag og Litrim som arrangerer enkeltløpene. Hedmark og Oppland friidrettskretser er eier av konseptet Tour of Mjøsa.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.