Flømyrløpet

Flømyrløpet


Arrangør: Litrim

Tid


Flømyrløpet som er et 5,3 km realt skogsløp, innleder høstsesongen med DnB BIL som arrangør. Start og mål er ved Skurvbrua i Nordsetervein ca 6 km opp for Lillehammer mot Nordseter. Løpet ble arrangert første gang i 2001 og er for dem som ikke er redd for å bli bløt på beina. Et av de få løpene i år som ikke er endret.

Bildet fra : Isak Skari Berger forserer siste vanndam så vannspruten står. Som alle andre som løper Flømyrløpet må man ikke være redd for å bli bløt på bena. (Foto: Jørgen Skaug)

Arrangementsbilde: Ingebjørg Wickstrøm i en av de siste nedoverbakkene under fjorårets . (Foto Jørgen Skaug).

Påmeldingsportalen er åpen!

Løypebeskrivelse: 5,3 km krevende skogsløp, mest terrengløp. Start og innkomst på parkeringsplassen ved Skurvbrua ved Nordseterveien.,6-7km opp for Lillehammer. Følger skiløypetraseen 2km oppover til Flømyra skytebane. Herfra ca 2km langs noen fuktige partier (myrlendt) til Åsstuevegen. Langs denne nedover ca 1km før en svinger oppover "Hestvegen". Til slutt nedover langs en litt rufsete sti før målgang ved Skurvbrua Flømyrløpet vil ha samme trasé som i fjor og tidligere år. Arrangør for Flømyrløpet er DnB BIL.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.