Roar og Kari er nye medlemmer i Litrims styre.

Postet av Finn Olsen den 27. Feb 2023

Roar Øverby og Kari Båtnes Strand går inn i Litrims styre og erstatter Ivar Hjelmseth og  Gudmund Bakken. Roar skal stelle med løypa sammen med Knut Anderson mens Kari blir nestleder i Litrim med alt det som hører til. Vi ønsker Roar og Kari velkommen til Litrims styre. Foto: Jørgen Skaug.

Påmeldingsportalen til Sørdalskarusellen åpner 1. mars - her er lenke!
Det lønner seg å melde seg på i mars! Klar for melde deg på?

Roar Øverby har vært aktiv med i Sørdalkarusellen og her er han med i Vegmuseumsløpet i fjor med startnummer 1029 like etter at starten har gått. Foto: Jørgen Skaug.

Roar har fullført Sørdalskarusellen 15 ganger, den første gangen allerede i 1984. I de siste årene har han deltatt, men ikke vært så opptatt av å fullføre karusellen. I fjor hadde han f.eks. tre starter og må som kjent ha seks starter for å fullføre. Ellers er Roar med i skiklubbens senior gruppe som trener flere ganger i uka.

Han er pensjonist etter å ha vært offset-trykker i blant annet Mesna Trykkeri.

Kari Båtnes Strand er ansatt i Norkart a.s. som har en aktiv løpergruppe. Her er Kari samme med Siri Olsen (tv) og Kjersti Engeland (th) etter at de har fullført Strandtorgetløpet i 2021.

Kari har ikke fullført Sørdalskarusellen noen gang, men var ganske så nære i 2021. Hun liker å holde seg i form med aktiviteter som jogging, yoga, ski og isbading. Hver torsdag møtes en gjeng damer kl 07:00 for å ta seg en dukkert i kanalen før dagen har startet for oss andre - sprekt.

Kari er dataingeniør og arbeider på Norkart a.s. og har med andre ord nyttig kompetanse for jobben hun skal gjøre i Litrim. 

Slik ser styret i Litrim 2023 ut.  Øverst fra venstre: Finn Olsen er leder, Knut Anderson er løypabas, Kari Strand Båtnes nestleder, Jannike Berg Leonhardsen arenaansvarlig, Ole Hovemoen har ansvar for økonomien, Anne Størmer Steira er sekretær og har arenaoppgaver og Roar Øverby løypeansvarlig. Ellers vil nok jobbene går litt over i hverandre. Foto: Jørgen Skaug.

Litrim er et sportsutvalg under Innlandet Bedriftsidrettskrets - styret godkjennes av kretsen.

Se mer om Litrim.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.