Elvaløpet

Elvaløpet

Arrangør: Litrim

Tid

Elvaløpet har start og målområdet mellom hallene Håkons Hall og Kristins hall. Løypa blir den samme som i fjor ca 3,2 km. Elvaløpet avslutter Sørdalskarusellen 2018 og i dag skal det gjøres opp status for sesongen. Løpet ble første gang arrangert i 2002 med Tele BiL som arrangører. I år er det altså 17. gang løpet arrangeres.

Arrangementsbilde er fra starten i fjor.

Påmeldingsportalen åpner 6. september

Fjorårets fruktkurver fra Rema1000 Nymosvingen gikk til Hans Ivar Hattestad og Camilla Egeberg Moger.

Løpssponsor: Nymosvingen stiller med 2 fruktkurver.

Elvaløpet er del av Sportsuka Lillehammer også i år.

Løypebeskrivelse
Elvaløpet er ca 3,2 km langt i ganske kupert terreng. Start og mål er på plassen mellom Håkons Hall og Kristins Hall. Løypa går sørover og rundt Badedammen og oppover turveien til den gamle lysløypa for så å gjøre en runde omkring i denne før en tar tilbake i lett terreng over Kleivbakken og til mål.

Deltakerrekorden er fra i fjor da 175 deltakere fullførte. Fjorårets vinnere ble Isak Skari Berger og Julie Aspesletten.

Tele BIL i samarbeid med Litrim er arrangør.  Her er gjengen fra Tele BIL i fjor: Hilde Fjellheim, Kjel Håkon Halvorsen , Erik Smidesang, Arnfinn Skaug, Hans Olav Haugen,  Trond Gangnes,  Per Erik Engebretsen og Ole Hovemoen.