Rekordkveld for Maihaugenløpet - folksomt og god stemning!

Postet av Finn Olsen den 8. Mai 2019

Hanne Mjøen Maridal og Geir Steig gjentok begge fjorårsbedriften og seieren på Kringsjåløpet for fjorten dager siden. Det ble seier til begge på meget gode tider 8:16,8 og 7:02,4 og godt under fjorårstidene. Her løper Hanne inn til klar seier. Det hører også med til historien at hun løp feil øverst i langbakken.

Foreløpige tall viser at 412 deltakere fullførte Maihaugenløpet, noe som er rekord på Maihaugen.

Det kommer ennå flere bilder etter hvert!

Resultater fra Maihaugenløpet

Jørgen Skaug på Kondis.no: Et fantastisk Maihaugløp med nok en deltakerrekord.

Se Jørgen Skaugs bilder på Facebook

GD.no: Hele familien deltok på løpskarusellen (For abonnenter)

Det var 4 puljer på Maihaugen, her er pulte 2 menn. Disse ble startet minuttet for tidlig, men tidene er nå korrigert og skal være riktige. Lars Berger nr 3 fra høyre, var best i klasse M40-49 og vant pulja.

Frode Stiansen var en de mange som vant fin Hortensia fra Hageland Andreassen Blomster. Gutta bak var nok litt skuffa over ikke å vinne uttrekningspremien.

Arvid Berntsen ble også den lykkelige vinner av en fin Hortensia. Han var overveldet over deltakelsen i dag og minnes han deltok i løp med 40 - 50 deltakere på begynnelsen av 2000-tallet. Arvid har fullført Sørdalskarusellen 4 ganger fra 2006 - 2009. Spørs om dette frister til å delta i flere løp. Gjør han det, kvalifiserer det til bronsemerket. Margrethe Væver fra arrangøren SI Aktiv delte ut blomstene.

Ida Nyløkken er aktiv på sosiale medier og er glad i å løpe. Vi har fått lov til å gjengi innlegget hennes etter løpet: - Årets første løp gjennomført - veldig morsomt å være i gang. Og skikkelig stas å slå fjorårets tid med et helt minutt. Deilig å se at all løpinga i vinter betaler seg. Flotte omgivelser med løp på Maihaugen og en liten funfact - det var her jeg deltok i mitt aller første løp for 7 år siden. Det var ganske skummelt husker jeg, var redd for både å løpe feil og komme sist. Men heldigvis gikk det fin.

I en oppfølgende kommentar sier hun. - Kan jo føye til at Sørdalskarusellen er et flott lavterskeltilbud som passer for alle, og at løpene har mye av æren for at løpegleden er like stor i dag som for 7 år siden. Gode arrangementer, god trening og mye hyggelige folk.

Lars Berger (194)  i tet i pulje 2 foran Christer Opsann (174), Follebu Skiklubb. Bjørn Egil Nordseth, Gjøvik FIK hadde følgende kommentar på Facebook etter løpet:  - I dag skulle jeg ta revansj på Lesja-ekspressen fra forrige løp, men det hadde ikke han tenkt!! Morro var det læll!😊 Greit oppmøte på Sørdalskarusellen i dag og, 412 løpere. Disse tre utgjorde pallen i klasse M40-49 år.

TV-kjendis Sigrid Jøranli Sundgaard i ukens utgave av TV2s Mer enn gull, der Kristin Størmer Steira hadde bestemt at det skulle konkurreres i motbakkeløp hvor mesterne møtte elever fra NTG Lillehammer hvor Sigrid førte an helt til Kristin Størmer Steira tok henne igjen. I dag ble det 3. plass på Sigrid i sin klasse.

Jan Mikael Enger ble kåret til årets trimmer i 2017. Her er han i fine omgivelser på Maihaugen. Mon tro om det blir 10 starter i år også.

SI Aktiv (Sykehuset) og Litrim leverte også denne gang. Bra arrangement!

Neste løp er førstkommende onsdag med Strandtorgetløpet.