Pia med startnummer 1 og med i Litrimstyret

Postet av Litrim den 15. Apr 2012

"The one and only" var Pia Neegaard første kommentar da vi fortalte at hun hadde fått startnummer en i Sørdalskarusellen 2012. Nå venter hun på at karusellen skal komme i gang og gleder seg til å løpe med ledertrøya. I  følge henne selv forplikter det jo en del.

Pia blir også med i Litrimsstyret og vil arbeide for å få flere på med joggesko.

Pia Neegaard er Frognerjenta som gjorde Lillehammer-jente av seg i 2000 med ny lærerjobb. Det tok ikke lang tid før der var på med ski og joggesko og hun meldte seg inn i Lillehammer Skiklub allerede samme høst . I treningsgruppa ble det snakk om Sørdalskarusellen og høsten 2007 stilte hun på startstreken i Olympiaparkløpet. ”Jeg har aldri vært så nervøs noen gang” forteller hun. Hun hadde følelsene av å være alene mot veltrente LIFere og at nivået var veldig høyt. Likevel var det veldig artig, hun traff likesinnede i Kari-Anne Fredriksen og Liv Hilde Drugli og året etter fullførte hun Sørdalskarusellen for første gang.

I alt har hun fullført karusellen 3 ganger og er ivrig etter å komme i gang også i år. ”Det var en terskel å komme over til å begynne med, men nå gleder jeg meg, det er veldig hyggelig, sosialt og ikke farlig” sier den blide jenta. ”Når vi får på oss startnummer blir vi klin gærne akkurat som ungene med mye tull og tøys. Aller mest moro er det å slå sine mannlige konkurrenter, som ikke er like blide for å bli slått.”

Pia er aktiv på Facebook og legger ikke mye i mellom i sine kommentarer og er med på å krydre sidene til Sørdalskarusellen. Nå når Pia også går inn i styret til Litrim regner vi med at budskapet blir ennå mer entusiatisk slik at alle tør å stille opp.

I årets Birkebeinerrenn tok Pia  gullmerket (5 ganger) - hun gikk sammen med venninen Marit Valset og ble klokket inn med tilnærmet samme tid. Tidligere i vinter var de i Italia og deltok i Macialonga.

Pia har fått startnummer en i Sørdalskarusellen. I skrivende stund er det 59 som er påmeldt, men vi venter mange flere. Vår oppfordring er: Meld dere på!


- Påmeldingsportalen åpnet!

- Meld deg på her! (Påmeldingen gjelder for hele Sørdalskarusellen)

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.