Er du klar?

Postet av Litrim den 28. Mar 2012

Sesongen 2012 er under en måned unna og planleggingen er forlengst i full gang. Det blir noen endringer i år ; startnummeret blir litt anderledes, slik det er på bildet.

Den største endringen er at vi beveger oss inn i en ny tidsalder hva tidtaking og resultatservice angår. I år kan du lese  resultatene på mobilen din eller på en pc med en gang du har gått i mål.

Vi inngår i disse dager en avtale med Quick Timing om tidtaking og resultatservice. Prøvearrangementet hadde vi i høst under jubileumsløpet og tidtakingsutstyret er snart på vei til Lillehammer.

Påmelding åpner med det aller første og der vil vi oppfordre alle som skal være med å registrere seg for årets sesong. Startkontigenten betales på hvert løp når du henter startnummeret ditt. Startnummeret skal skal samles inn etter hvert løp, men du beholder samme startnummer på hele karusellen.

Mer informasjon om dette kommer etter hvert.  Snart åpner påmeldingen - fra i dag går oppfordringen om å legge til nye medlemmer på Sørdalskarusellens Facebook-gruppe.

Slik ser årets plakat ut. Klikker du på bildet kan du få fram en PDF-fil i større utgave. Print den gjerne ut og heng den opp. Hjelp oss å spre informasjonen om Sørdalskarusellen. Ta kontakt med oss hvis du ønsker en plakat.

I år lager vi også brosjyre for Sørdalskarusellen 2012 og kanskje kan du hjelpe oss med å spre den.

25. april møtes vi på Kringsjå skole, Gudbrandsdal Politi er arrangør, distansen er 2,6 km ganske flatt og starten går kl 19 med ny målgård  - Les mer om Kringsjåløpet!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.