1. etappe i Tour of Mjøsa - 5 km Moelven

Arrangør: Litrim

Tid

1. ordinære etappe i Tour of Mjøsa gå i Moelv og har start utenfor Moelvhallen og mål på Friidrettsbanen.

Disse tre blide jentene løp var med på det første testløpet og var tydelig fornøyd. Fra venstre Kirsti Mengshoel, Kari Lier og Kjersti Holum-Jakobsen. Kari vant testløpet og var tydelig godt fornøyd med det.

Forsidebildet bilde viser Jarle Jakobsen som løp inn til tiden 17:17. I testløpet 30 juni løp slo Per Christian Lysaker-Torgersrud tiden og fikk sluttiden 16:37 som er rekord for løpet så langt. Hva blir vinnertiden 17. august.

Garderober og toaletter er i idrettsanlegget på Moelv.

Les mer om Tour of Mjøsa her!

Løpet går delvis på asfalt og på fine stier i Moskogen på fine stier. Løypa er 5 km og er kontrollmålt av Kondis. Løypa er merket og det er opprettet et segment i Strava.