Kanthaugenløpet som i fjor!

Postet av Litrim den 20. Jun 2013


Som i fjor var det 127 deltakere med i Kanhaugenløpet og som i fjor var det Frode Nybakke som var best blant gutta. Vi kunne nesten brukt samme bilde som i fjor, men resultatlista ble litt forskjellig. Therese Sjursen ble beste kvinne og det var ingen reprise fra i fjor.


Frode Nybakken, Eidsiva BIL og Therese Sjursen, BFG Fana fikk hver sin Bjørn Dæhli-jakke som totalvinnere av Kanthaugenløpet av Litrims Stine Marie Borgen.

Les også Jørgens Skaus artikkel på Kondis!

Resultater på nett:  http://speaker.quicktiming.no/ResultWidget/Detached?eventUID=3200

Resultater som pdf

Det var en fin kveld for løping på Birkebeineren Skistadion og i skogen omkring. Tørre løyper og fin temperatur var rammen rundt. Tidtakingen fungerte slik den skal og Posten BIL gjorde en utmerket jobb som arrangør.

Per-Christian Lysaker Torgersrud ledet med god margin på vollen ved skiskytterstadion, men vi kunne på langt hold seg at Frode Nybakken nærmet seg bakfra. 50 meter før mål var han forbi og holdt Per-Christian så vidt bak seg. I mål var det under et sekund i forskjell. Resultatlisten skiller dem foreløpig ikke, men Frode var tydelig foran.  19:59 som tiden ble, er ikke rekord. Den har Trond Vognild fra 2011 på 18:51,4.

Blant jentene var Therese Sjursen, BFG Fana foran ungjentene Martine Korslund, Roterud IL og Pernille Gullikstad, Søre Ål.

Sørdalskarusellen tar nå sommerferie og er tilbake 21. august med Flømyrløpet.

Bilder er lagt ut på Facebook under gruppen Sørdalskarusellen. Fotografer der er Jørgen Skaug og Finn Olsen. Bli medlem i gruppen og sørg for at siden lever gjennom sommeren med bilder fra aktiviteter i sommer.

God sommer!



 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.