Oda Bråten Richenberg og Petter Johansen best i Kringsjåløpet

Postet av Litrim den 27. Apr 2020

14 år gamle Oda Bråten Richenberg og Petter Johansen, begge LIF løp inn til seire i Kringsjåløpet. Oda hadde med seg sin trener Rex Hincliffe  (bildet) som hare. Her finner du alle resultatene fra det første virtuelle løpet i Sørdalskarusellen.

På de 5 dagene løpet har ligget ute har 322  fullført årets Kringsjåløp. Det er mulig noen flere ikke har registrert sine lløp, men dette er dagens status.

Her finner du alle resultatene

Bilder finner du her.

Under ledelse av Lillehamringen og Australieneren Rexl Hincliff har Oda trent veldig godt i vinter noe som tydelig har satt sine spor. Nummer to og tre Mille Marie Storlien og Sigrid Jøranli Sundgaard satser begge ski, men gjør sine saker også bra med løpesko.

10Ida Børset WestadLILLEHAMMERK20-2911:18.01:19.0

Petter Johansen løp den flate løypa styggfort og var tydelig fornøyd. I fjor ble han flere ganger slått av Geir Steig som har vunnet Kringsjåløpet de fire siste årene.  Petter utfordret Geir på sosiale medier, men han dukket aldri opp. Bildet er tatt under Kanthaugenløpet i fjor.

Elmer Mulleri Skalle som blant annet vant trappeløpet i Mjøstårnet i fjor har tydelig trent godt i år og var bare 14 sekunder bak Johansen.

Lars Berger løp i finværet på onsdag og hadde ledelsen lenge. Fredag ble han slått av Ola Dahlen. Lørdag var dagen for de store resultatene, da de fem beste tiden ble satt. Dahlen endte på 6. plass, mens Lars Berger ble nr 7.

10Ole Eirik Fuglehaug EKREMTeam SynnfjellM20-299:35.01:12.0

Påmeldingsportalen for Maihaugenløpet er åpnet!  Løpet arrangeres også virtuelt og løype er åpen fra 6. - 10. mai.