Strandtorgetløpet 2019 - 15. mai kl 19:00

Postet av Litrim den 12. Mai 2019

Strandtorgetløpet er tilbake på sletta utenfor Strandtorget. Anleggsarbeidet lenger sør er ikke ferdig så da tar vi opp igjen start og målområdet fra 2016 slik bildet viser. Strandtorgetløpet er tredje løpe i Sørdalskarusellen og går 15. mai. . Litrim er selv arrangør og sammen med mange gode hjelpere er vi klare for løp og for å ta i mot mange ivrige deltakere.

Løpssponsor er Strandtorget .

Uttrekningspremier i år blir to gavekort og to startnummer til Tour of Mjøsa.

Tour of Mjøsa arrangeres 16. - 18. august med prolog Trappeløp og 3 løp a 5 km og motbakkeløp på Lillehammer. Trappeløpet inngår ikke i startnummeret som trekkes ut etter at alle er gått i mål. Verdi på startnummeret er kr 1000,-.  Les mer om Tour of Mjøsa her!

Løypebeskrivelse

Starten går på gressletta utenfor Strandtorget hvor vi løper rett nordover og inn på Strandpromenaden og følger den rett nordover til vi kommer til Hovemoen. Vi passerer 2 km rett før vi kommer til toalettet i Svarstadvika og løper forbi Korgen og opp bakken som går opp til Hovemoen. På toppen er det 3 km. Runden i Hovemoen er forlenget med ca 800 meter i forhold til i fjor. Første del er trang og det kan være møtened løpere, men vi håper det går bra. Samme vei tilbake fra Hovemoen. Løypa er målt til ca 9 km - 8,82 for å være nøyaktig. Løypa vil være merket for hver km.

Vi vil også sette ut slike skilt for bedre å markere at det foregår et arrangement her. VI har slitt med at merkebånd rives ned rett før start.

For yngste klasse 0 - 11 år blir det også i år egen løype - den blir ca 5 km.

De yngste starter kl 19:01 og løper nordover som de andre, løper opp veien ved Svarstadvika etter drøye 2 km.  Det blir en liten runde her! Voksne som ønsker å følge barna sine og ønsker å få løpet sitt registrert, må løpe i trimklasse. De yngste starter et minutt etter de andre.

Det vil være valgfritt for trimmerne om de vil nøye seg med den korte runden eller ikke.

Påmelding fram til kl 18.00 løpsdagen på nettet

Påmeldingsportalen finner du her!

Du kan melde deg på resten av karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet. Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 105,-. fram til kl 13.00 løpsdagen i dag

- Startkontingent løpsdagen 13.00 - 18.00 er kr 150,-.

- Familie koster kr 235,- pr løp pr familie.

- Startkontingent for resten av Sørdalskarusellen (10 løp) er kr 645,-.

Strandtorgetløpet ble første gang arrangert i 2006 under navnet Strandpromenaden og tok da over etter det tradisjonsrike løpet Flåkålia rundt. I 2013 forandret løpet navn til Strandtorgetløpet.  I år er det 16. gang løpet arrangeres og deltakerrekorden fra 2018 er på 294 deltakere. Hvor mange kommer det i år?