Se hvem som har vunnet uttrekningspremien gitt av GlamiTec

Postet av Litrim den 31. Aug 2021

GlamiTec har gitt to kvalitetstrykk i designglass 60 x 40 cm som vil bli produsert med ditt eget motiv med oppheng slik at du kan henge det opp på veggen. Dessuten er det trukket ut to Swix drikkebelter.

GlamiTec er en suksessbedrift i Lillehammer som har vokst ut av sine lokaler flere ganger og en nå igjen på flyttefot. Glamitc er en Lillehammerbedrift spesialisert på storformat kvalitetstrykk på glass, aluminium og andre plane flater, samt laminering av glass med trykk og tekstiler. 

Vinnerne blir tilskrevet for nærmere avtale.

Her er vinnerne

Kvalitettrykk på glass med eget motiv. Verdi kr 2000,-.

Anne Gunn Kraabøl, 
Lillehammer

Marianne Austgarden,

Vestre Gausdal

Swix drikkebelte

Jens Martin Vesterås,
Lillehammer

Betina Brudal,
Vingrom0 Kommentar

319 løp Vegmuseumsløpet – nok en ny deltakerrekord

Postet av Litrim den 30. Aug 2021

Norsk Vegmuseum ved Hunderfossen er en ypperlig løpsarena med flotte skogstier og grusveier. Det 3,5 km lange Vegmuseumsløpet er det 8. løpet i årets Sørdalskausell og ble arrangert virtuelt i tiden 25. – 29. august under tørre og fine løpsforhold.

Bildet: Det var flere tøffe dueller i årets Vegmuseumsløp på Hunderfossen. Her er Ole Eirik Fuglehaug Ekrem i klasse M 20 – 29 år foran i spurtduell med Geir Strandbakke, vinneren av klasse M 50 – 59 år. Foto Jørgen Skaug

Arikkelen baserer seg på Jørgen Skaugs artikkel på Kondis.no Les artikkel her!

Norsk Vegmuseum ved Hunderfossen er en ypperlig løpsarena med flotte skogstier og grusveier. Det 3,5 km lange Vegmuseumsløpet er det 8. løpet i årets Sørdalskausell og ble arrangert i tiden 25. – 29. august under tørre og fine løpsforhold.

Vegmuseumsløpet ble arrangert av Litrim der glamiTEC var løpssponsor. Den forrige deltakerrekorden fra i fjor var på 245. Sørdalskarusellen tar nå pause til 15. september. Olympiaparkløpet er det niende og neste løpet i årets Sørdalskarusell i tiden 15. – 19 september. 

Resultatene finner dere her.

 Igjen ble det Elmer Mulleri Skalle, LIF som ble raskeste herreløper på tiden 11:06, 49 sekunder foran Henning Offigstad, som representerer Bratsberg. Henning syklet lørdag Birkebeinerrittet på tiden 2:44 til en andreplass i M 35-39 år, og søndag løp han Vegmuseumsløpet på nest beste tid og ble vinner av M 30-39 år. Arkivbilde av Elmer Mulleri Skalle fra Vegmuseumsløpet i 2019.  Sammenlagtlista for menn er nå avgjort hvis bare Skalle fullfører de to siste løpene. Andre plassen innehas av Robert Granseth og tredje Magnus Løndal.

 

05 Torger Haukåen - arkivbilde Vegmuseumsløpet 2019.jpgTorger Haukåen fra Sør-Vekkom Lauparlag vant klasse m 20-29 år og ble tredje raskeste herreløper. Arkivbilde fra Vegmuseumsløpet 2019.

02 0_I6A8850 Kari Anne Veen.jpgKari-Anne Veen i klasse K 50 – 59 år løp offensivt onsdag kveld, der en større gruppe løpere som representerer Lillehammer Skiklub hadde fellesstart. Hun vant klassen og ble raskeste kvinne i løpet.

04 Emilie Flugsrud - arkivbilde fra Hovemoenløpet 2021.jpgEmilie Flugsrud, også Lillehammer Skiklub vant klasse K 12 -15 år, og ble nest raskeste kvinneløper, bare 19 sekunder bak Kari-Anne Veen. Arkivbilde fra Hovemoenløpet 2021.Hun ble feilaktig satt opp som å lede sammenlagt etter 8 løp - det var for henne dessverre feil. Ine Løvlien leder fortsatt foran Ida Mæhlum, Kari Lier og Annica Benno. 

06 0_I6A8743 Vidar Åsly og Erik Torbjørnsen.jpgBirkebeinergeneralen Erik Torbjørnsen hadde en travel helg. Onsdag løp han Vegmuseumsløpet på den sterke tiden 15:04 og ble nr. 5 i klasse 50 – 59 år. Lørdag var han arrangementsansvarlig for Birkebeinerrittet på sykkel mellom Rena og Lillehammer, der over 4000 syklister deltok. Her ser vi Torbjørnsen i løpsduell med Vidar Åsly under Vegmuseumsløpet, som vant klasse M 60-69 år på tiden 15:31

07 0_I6A8827 Arnt Steinar Olasveen Frode Finne Petter Marum og Helge Leonhardsen.jpgEn gruppe godt voksne trimere, som alle representerer Lillehammer Skiklub har lang fartstid i Sørdalskarusellen. De trener ofte sammen og her startet de samtidig i Vegmuseumsløpet onsdag kveld. Foran ser vi Arnt Steinar Olasveen i klasse M 50-59 år foran Frode Finne (M 60 – 69), Petter Marum (M70-79) og Helge Leonhardsen (M 70-79).0 Kommentar

Rolf Bakken: Min aller beste løpsopplevelse med en magisk avslutning på toppen av Lysgårdsbakken.

Postet av Litrim den 27. Aug 2021

- som jeg drømmer om å kopiere i år.  Dette skriver Rolf Bakken i en kommentar bare 14 dager før det hele braker løs for Tour of Mjøsa. Les om inntrykkene Rolf sitter igjen med etter 2019 utgaven av Tour of Mjøsa.

Bildet: Premieutdeling på toppen av Lysgårdsbakken var stemningsfull og flott! På pallen i klasse 50-59 år, øverst Tommy Olsen, Ottestad IL, nr 2 Frode Monsen Follo Løpeklubb og Sportsmanden og nr 3 Rolf Bakke FIK Orion og Kondis.

Tekst: Rolf Bakken Foto: Diverse fotografer.

Meld deg på Tour of Mjøsa her: https://www.tourofmjosa.com/

Som løpende mosjonister er vi vel alle litt individualister? I løpet av koronaperioden som delvis har berørt to vinter- og to sommer-sesonger, har jeg blitt klar over at jeg er et ganske så «sosialt dyr» også. Virtuelle løp er vel og bra, men jeg har sårt savnet konkurransen mann mot mann og ikke minst alt det sosiale før etter arrangementene. Derfor gleder jeg meg ekstra til årets Tour of Mjøsa. 


Fra løp 3 på Hamar i fjor også her sammen med Frode Monsen! I år er rekkefølgen endret slik at Hamar er først ut.


Jeg deltok i premieren i 2019 og vil påstå at det bare er i femdagers-løpet Etape Bornholm jeg har opplevd noe like sosialt. Mange løpskompiser treffer du igjen en gang i året på det samme arrangementet. I Tour of Mjøsa er det bare noen timer eller toppen et døgn til neste statusrapport og duell. 


Selfie på Lillehammer - mon tro om han gruer seg til motbakkene på Lillehammer!


Siden tre av distansene er akkurat 5 km, har du også alle muligheter til å konkurrer med deg selv ved å slå tiden fra forrige løp. I år blir det enda mer spennende å se hvordan dagsformen svinger siden Touren er spredd utover tre i stedet for to dager. 


Det nærmer seg topp og målet for Touren - Her er Rolf sammen med Frode Monsen


At logistikken for en elverumsing i «Sjusjøen-eksil» passer enda bedre enn forrige gang, gjør det enkelt å avsette en helga. Av mine over 30 konkurranser i 2019 ble Tour of Mjøsa min aller beste løpsopplevelse med en magisk avslutning på toppen av Lysgårdsbakken som jeg drømmer om å kopiere i år.


Vel forlikte etter målgang på Moelv, søskenbarnene Rolf og Jan Erik Bakken.

 0 Kommentar

Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Vegmuseumsløpet 2021

Postet av Litrim den 24. Aug 2021

Vegmuseumsløpet arrangeres i år virtuelt i perioden 25.-29 august.  I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater.  Norsk Vegmuseum har egne åpningstider 10:00 - 15:00, porten er åpen fra kl 8:00 - 21:00 i hele perioden løpet arrangeres. Vær obs på at det er innført parkerinsavgift på Vegmuseet.

Bildet fra i fjor: Celine Storlien blir heiet fram av sin søster Mille Marie! 

Løpssponsor:


Parkering

Norsk vegmuseum har innført et nytt parkeringssystem som ble satt i drift 12.10.2020. Når du ankommer Norsk vegmuseum, er det automatisk skiltlesing ved innkjøring og utkjøring. Alle kjøretøy blir registrert. 

Dagsparkering: kr. 69,-

Parkering - Norsk Vegmuseum
Automat
- App Easypay
- https://easypay.profectum.no/

Påmeldingsportalen finner du her

- husk å melde deg på før du løper!

Informasjon om tidtaking - alt du trenger er en tidtaker!
Se nedenfor!


Registrering av tid eller at du har fullført Min Side Self Timing-  Gjøres i perioden løpet pågår.  Du må legge inn tiden manuelt fra klokke eller Strava.  Vær obs på at første felt er timer. Her skal du registrere timer-minutter -sekunder. Du kan også bruke appen EQme . Du kan bare registrere tiden en gang. Ved feil, kontakt arrangør   

Slik registrerer du tiden din!

Hvis du løper uten tid registrerer du at du har fullført her!
Vil du vite mer, så har EQ-Timing laget en instruksjon her! 

Resultatene finner du her!

Husk å følge koronareglene - hold avstand!
Nasjonale regler for bekjempelse av covid19

Påmeldingsportalen finner du her
Skal skje før du løper! 

 Startkontingent pr løp er kr 120,-. For klassene 0-11 år, 12-15 og 16 - 19 år kr 80,-.

- Familie koster kr 250,- pr løp pr familie. 

Hvis du ønsker å løpe uten tid må du melde deg på i klasse uten tidtaking.

Tidtaking

For å være med på Sørdalskarusellen virtuelt er det ikke behov for GPS og en trenger ikke å være på Strava. Alt du trenger er en tidtaker.   

For de som er spesielt interessert og ønsker det så har Leif Røe laget et segment på Strava som kan brukes. 

Vegmuseumsløpet

Arikkel fra løpet i fjor finner du her!          Bildegalleri fra i fjor!

Resultater fra i fjor!

Statistikk 2001 - dd

Vegmuseumsløpets hjemmeside finner du her!

Terminlista for Sørdalskarusellen 2021 

Informasjon om Sørdalskarusellen 

Husk å melde deg på - påmeldingsportalen finner du her!


Norsk Vegmuseum:

Hyggelig hilsen fra Wenche Monsen Frøyse, Norsk Vegmuseum

Ja nå er det snart start for Vegmuseumsløpet og jeg kan opplyse om at bommen er oppe fra 08:00 – 21:00 hver dag. Når det gjelder toalettene, så vil toalettene ved friluftsscen (8) være åpne. Utedoene (7 og 14) vil også være tilgjengelig og som blir rengjort hver dag.

Håper dere får hyggelige dager i parken hos oss😊

Wenche Monsen Frøyse 

.

Løypebeskrivelse
Start og mål er syd for parkeringsplassen som angitt på tegningen.


PDF av kart med inntegnet løype finner du her! Start og mål er altså på samme sted!  Løypa er allerede merket.

Her finner du Stravasegmentet: https://www.strava.com/segments/29644253  

Opplastningsfiler til GPS-klokke:  Vegmuseumslopet_2021.gpx


0 Kommentar

Her er premiebordet for Fløymyløpet - sjekk om du har vunnet.

Postet av Litrim den 23. Aug 2021

Fjellpulken er løpssponsor for Flømyrløpet og stiller med fire flotte hengekøyer som er trukket ut på startnummer i løpet. Vinnerne blir tilskrevet.

Premiene kan hentes hos Fjellpulken AS, Hageveien 3, 2613 LILLEHAMMER

Telefon 61 05 40 00 - epost  customerservice@fjellpulken.no

 

2 stk The LEAF hengekøye enkel Sandy BeachKomplett enkel hengekøye inkludert stropper og karabiner klar for å henge opp.  kr 1.099,-

 • Malin Høvoll
     Lillehammer

 • Endre Vold-Engesli
      Lillehammer
2 stk The LEAF hengekøye dobbel Season Blue

Komplett dobbel hengekøye inkludert stropper og karabiner klar for å henge opp. kr 899,-

 • Linda Cecilie Mork
       Øyer

 • Emil Lunheim
      Øyer0 Kommentar

Deltakerrekord også i Flømyrløpet - Kristin og Størmer Steira og Kjartan Helland best!

Postet av Litrim den 23. Aug 2021

Kristin Størmer Steira gjorde igjen et kjempeløp, og slo løyperekorden til Maiken Caspersen Falla fra 2015 med hele 1 minutt og 41 sekunder. Kristin hadde bare fire menn foran seg på resultatlistene. Som under forårets Flømyrløp ble Kjartan Helland fra Moi IL raskeste herreløper foran Elmer Mulleri Skalle, LIF. Helland løp på tiden 19:10, og var 25 sekunder foran Skalle.  

Tekst: Jørgen Skaug (se artikkelen på Kondis her)

Flømyrløpet er 5,3 km langt - et realt skogsløp over myr, sump, skogsstier og litt vei. Løpet ble arrangert som et virtuelt løp i tidsrommet 18. – 22. august. Start og mål var ved Skurvbrua i Nordseterveien ca. 1 km ovenfor Birkebeineren skistadion. Det ble igjen en kraftig deltakerrekord i Sørdalskarusellen der 314 fullførte løpet. Tidligere deltakerrekord fra i fjor var på 217. Økning i forhold til i fjor er fremdeles 50%.

Arrangøren Litrim har besluttet at de resterende tre løpene i  Sørdalskarusellen også blir virtuelle løp der deltakerne løper når det passer den enkelte i et definert tidsrom. Deltakerne sørger selv for tidtaking og registrerer tiden i tidtakersystemet på nettet. 

Neste løp i Sørdalskarusellen er Vegmuseumsløpet som går i tidsrommet 25. – 29. august. 

Sørdalskarusellens jubileumsløp arrangeres med fellesstart 2. oktober Les mer her!

Resultatene ser dere her.

01 Skalle i starten.jpgElmer Mulleri Skalle har vunnet fire av løpene hittil i årets Sørdalskarusell, og leder klart sammenlagt blant herreløperne foran Kjartan Helland som knappet litt innpå. Mye blir nok avgjor i Olympiaparkløpet. Bildet er fra starten av Flømyrløpet. Foto Finn Olsen.

02 Ine Løvlien.jpgLangrennsløperen Ine Løvlien fra Lillehammer Skiklub vant klassen aktive 20 – 35 år. Etter sju løp leder hun også Sørdalskarusellen sammenlagt blant kvinnene. Foto Finn Olsen.

Richard Havstein Melkersen testet løypa på lørdag og gjennomførte løpet på søndag. Vi møtte han på lørdag og lagde dette intervjuet. Richard som debuterte i Sørdalskarusellen i 2013 etter å ha blitt oppfordret av Aleksander Myklebust. Unggutten som fyller 30 år i høst, har en fortid som volleyballspiller, men har altså konvertert til løper og er med i en løpegjeng som inspirerer hverandre og konkurrer i Sørdalskarusellen. Målsetningen var å løpe på 23:55 for å slå løpekameraten Hallgeir Engen - det gjorde han. Richards klokke viste 23:35 ved målgang. Nå venter Vegmuseumsløpet og etter det Tour of Mjøsa.

04 Mor Kari-Anne Veen og pappa Gunnar Eiterjord sørget for god gjennomkjøring for Kamilla.jpg5 år gamle Kamilla Veen Eiterjord vil også være med når mamma og pappa skal ut å løpe. Kamilla fullførte i fin stil i klasse K 0 -11 år og fikk nok med seg mer enn de fleste av blomster og bær under løpet. Mor Kari-Anne Veen vant klassen K 50 – 59 på tiden 25:47 mens pappa Gunnar Eiterjord ble nr. 2 i klasse M 50 – 59 år på tiden 22:50, 24 sekunder bak klassevinneren Geir Strandbakke. Foto Finn Olsen. 


03 Torstein Rudihagen 236409377_4239480522754996_2518375748242006804_n.jpgTorstein Rudihagen har holdt formen godt vedlike gjennom sommeren, og vant igjen klasse M 70 – 79 år, 18 sekunder foran Eivind Nybakken. Foto Finn Olsen.

05 Mesnaligjengen - Sondre Haugen Lars Even Markrud Geir Evensen og Bernt Tennstrand.jpgEn vennegjeng fra Mesnali er trofaste deltakere i Sørdalskarusellen. Her trår de til fra start, f.v. Sondre Haugen, Lars Even Markrud, Geir Evensen og Bernt Tennstrand. Foto Finn Olsen.

06 Rune Evensen.jpgRune Evensen i klasse M 50 – 59 år passerer her et av flere våte partier i løypa i fin stil. Bak skimter vi en av de store veteranene i Sørdalskarusellen, som er i ferd med å fullføre karusellen for 38 gang. Foto Finn Olsen.

07 Glade deltakere - Guro Håvardsrud Ida Rustvåg og Thomas Wikstrand.jpgSørdalskarusellen er et unikt mosjonstilbud som når alle aldersgrupper og folk med ulikt fysisk nivå og ambisjoner. Her ser vi tre glade deltakere, fra venstre Guro Håvardsrud i K 40 – 49 år, Ida Rustvåg i K 30 – 39 år og Thomas Wikstrand i M 30 – 39 år som alle fullførte Flømyrøpet på tider om lag et kvarter bak de raskeste løperne. Flott gjennomført! Foto Finn Olsen.

08 Åge Solheim er talsmann for at vi skal beholde virtuelle løp - Onsdag var han opptatt og da er det fint å løpe dagen etter.jpgÅge Solheim, administrasjonssjefen i Innlandet fylkeskommune, er en sterk talsmann for at Sørdalskarusellen skal beholde virtuelle løp. Åge representerer Friskis&Svettis Lillehammer og har fullført samtlige sju løp hittil i karusellen. Foto Finn Olsen.


0 Kommentar

Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Flømyrløpet 2021

Postet av Litrim den 16. Aug 2021

Flømyrløpet åpner høstsesongen for Sørdalskarusellen også virtuelt i perioden 18. - 22.august.  I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater. Også de som løper uten tid må registrere at de har fullført.  Husk å følge koronareglene - hold avstand!

Velkommen til Sørdalskarusellen 2021 - 40 år med glede!

Bildet er fra i fjor hvor Eivor Løkken er på vei inn mot mål.  

Løpssponsor

Uttrekningspremier:

2 stk The LEAF hengekøye enkel Sandy Beach

Komplett enkel hengekøye inkludert stropper og karabiner klar for å henge opp.  1.099,- 

2 stk The LEAF hengekøye dobbel Season Blue

Komplett dobbel hengekøye inkludert stropper og karabiner klar for å henge opp. 1.299,- 899,-

Påmeldingsportalen finner du her

- husk å melde deg på før du løper!

Informasjon om tidtaking - alt du trenger er en tidtaker!
Se nedenfor!


Registrering av tid eller at du har fullført Min Side Self Timing-  Gjøres i perioden løpet pågår.  Du må legge inn tiden manuelt fra klokke eller Strava.  Vær obs på at første felt er timer. Her skal du registrere timer-minutter -sekunder. Du kan også bruke appen EQme . Du kan bare registrere tiden en gang. Ved feil, kontakt arrangør   

Slik registrerer du tiden din!

Hvis du løper uten tid registrerer du at du har fullført her!
Vil du vite mer, så har EQ-Timing laget en instruksjon her! 

Resultatene finner du her!

Husk å følge koronareglene - hold avstand!
Nasjonale regler for bekjempelse av covid19

Påmeldingsportalen finner du her
Skal skje før du løper! 

 Startkontingent pr løp er kr 120,-. For klassene 0-11 år, 12-15 og 16 - 19 år kr 80,-.

- Familie koster kr 250,- pr løp pr familie. 

Hvis du ønsker å løpe uten tid må du melde deg på i klasse uten tidtaking.

Tidtaking

For å være med på Sørdalskarusellen virtuelt er det ikke behov for GPS og en trenger ikke å være på Strava. Alt du trenger er en tidtaker.   

For de som er spesielt interessert og ønsker det så har Leif Røe laget et segment på Strava som kan brukes. 

Resultater fra i fjor finner du her!   Artikkelen fra i fjor!   Bildegalleri fra i fjor!

Statistikk 2001 - dd

Flømyrløpets hjemmeside finner du her!

Terminlista for Sørdalskarusellen 2021 

Informasjon om Sørdalskarusellen 

Husk å melde deg på - påmeldingsportalen finner du her!

Løypa:


Løypa er ryddet og klargjort og i morgen tirsdag 17. august blir den merket. Her er Jørn Breili i sving.


Her finner du Stravasegmentet: https://www.strava.com/segments/25309051 - måler 5,170 km.

Opplastningsfiler til GPS-klokke: Floemyrloepet2020.gpx 

Løypebeskrivelse: 5,3 km krevende skogsløp, mest terrengløp. Start og innkomst på parkeringsplassen ved Skurvbrua ved Nordseterveien.,6-7km opp for Lillehammer. Følger skiløypetraseen 2km oppover til Flømyra skytebane. Løypa ble lagt litt om i fjor med en ny og bedre sti. Herfra ca 2km langs noen fuktige partier (myrlendt) til Åsstuevegen. Langs denne nedover ca 1km før en svinger oppover "Hestvegen". Til slutt nedover langs en litt rufsete sti før målgang ved Skurvbrua.


Løypa er 5,3 km - mer informasjon om løypa finner du her!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline