Påmeldingsportalen åpner 15. mars!

Postet av Litrim den 15. Feb 2021

Det er en måned til påmeldingsportalen åpner - det skjer 15. mars kl 00:00. Maihaugenløpet blir nok ikke slik vi ser her med et bilde fra 2018. Litrim har bestemt at vi arrangerer løpene virtuelt fram til sommerferien, men håper på vanlig sesong fra høsten.  Det vi er ganske sikre på er at vi også i 2021 vil arrangere alle 10 løpene enten virtuelt eller som ordinære løp.

Tidligpåmelding gir også i år gode rabatter så det lønner seg å være tidlig ute. Vi kommer tilbake til priser og opplegg i god tid før påmeldingsportalen åpner.

Nedtellingsur til vi åpner påmeldingsportalen og til Kringsjåløpet finner du på hovedsiden på www.litrim.no

Terminlisten for 2021 finner du her!


0 Kommentar

En onsdag uten Sørdalskarusell er nesten litt trist!

Postet av Litrim den 8. Feb 2021

En onsdag uten Sørdalskarusell er nesten litt trist!  Det sier Anne og Bente Størmer Steira da de ble utfordret av Litrim til å fortelle om hvorfor de deltar i Sørdalskarusellen og om hva de får ut av det.


 
Bente har fullført Sørdalskarusellen 3 ganger og har vært veldig ivrig de siste årene.

 

Anne har fullført Sørdalskarusellen 7 ganger og vunnet sin klasse hvert år hun har fullført.

 

Vi fikk spørsmål om vi kunne fortelle hvorfor vi deltar på Sørdalskarusellen og hva vi får ut av det, og selvfølgelig kan vi det J

Anne hørte første gang om sørdalskarusellen etter et møte med Ragnhild Bratberg, hvor deres familie var ute og trente til sørdalskarusellen. Vi husker ikke årstallet på første gang vi deltok, men Anne fikk sin første kopp i 2011 (klassevinner). Når vi først hadde vært med et par ganger ble vi «hekta» og dette har blitt en «mor/datter» greie for oss J En onsdag uten Sørdalskarusell er nesten litt trist!

Det er veldig sosialt, masse hyggelige folk og mange ønsker å få ei god treningsøkt! Under Sørdalskarusellen møter du masse folk i alle aldre, og du er garantert å få noen å løpe sammen med underveis i løpet J 

I tillegg er det gøy at det er så mange ulike løyper og lengder, her får man testa ut det meste: motbakke, kortere løyper og de lange seige traseene. Jeg (Bente), som helst løper motbakker, er ikke i tvil om at Sørdalskarusellen har gjort meg til en bedre løper ved at jeg får utfordra meg på flere områder. 

 2020, ble jo et annerledes år, også for sørdalskarusellen. De «vanlige» onsdagene ble erstattet med virtuelle løp. Vi syns virtuelle løp også har vært helt toppers. Selv om man mister mye av det sosiale så er det ingenting i veien for å få ei god hardøkt. Perfekt med oppmerka løyper, gjerne en tid fra året før man har lyst å slå – og når du vet du skal registrere tiden etterpå gir du også på litt ekstra J Det fine med virtuelle løp er at man har litt flere dager å gjennomføre løpet på, noe som passer godt i en hektisk hverdag. 

 Vi gleder oss til sesongen med Sørdalskarusell starter opp igjen! 

 Mvh. Anne og Bente Størmer Steira

_________________________________________

Sørdalskarusellen 2021 Terminliste

Kringsjåløpet 2021 - 21. - 26. april - blir virtuelt


0 Kommentar

Artikkel for deg som er glad i statistikk - Sørdalskarusellen begynte i 1982

Postet av Litrim den 4. Feb 2021

I denne artikkelen har vi samlet statistikk fra Sørdalskarusellen fra 1982 da det hele begynte. i år arrangeres Sørdalskarusellen for 40. gang.   Her finner du alle sammenlagtlistene fra 1982 og helt fram til i dag og resultater fra enkeltløp. Resultatene er ikke helt komplette, men er under arbeid. 

13. mai ble det første løpet arrangert, Flåkålia rundt var først ut. Bildet er hentet fra starten hvor Dagningen tok dette bildet og publiserte det den 19. mai.
På bildet ser vi blant annet: 

Fv.: Even Evensen, Vegsentralen (104), Ole Madslien, Lærerlaget (57), Agnar Skutbergsveen, Bryggeriet (60),  John Sylliåsen, Handel & Kontor (26), Bak John er Rolf Rønning, Lærerlaget, Haavard Ingvaldsen (1) John Naustdal (3) og Aage Ludvigsen, Kommunen BIL (85)

Bjørn Ola Sætha var raskest med tiden 33:09 på den 10 km lange løypa. Helleberg BIL var arrangør og det ca 50 deltakere med. Her er resultatene

Statistikken finner du her

Sørdalskarusellen 1982 - til dags dato

Enkeltløpene:

Kringsjåløpet -  fra 1984

Maihaugenløpet - fra 1984
Strandtorgetløpet - fra 2006 

Hovemoenløpet - fra 1983

Mesnaelva opp - fra 2008
Kanthaugenløpet - fra 1984
Flømyrløpet - fra 2001
Vegmuseumsløpet - fra 1993
Olympiaparkløpet - fra 2003
Elvaløpet - fra 2002

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline