Hovemorunden - ryddet og klar til trening, mosjon og tur.

Postet av Litrim den 29. Apr 2019

Pass på, nå er det fint i Hovemoen og eneste skogsområdet nær Lillehammer med mo og gode stier å løpe på. Hovemorunden er klargjort for sommeren. Det er nå vi har Hovemoen til fritidsaktiviteter. Næringsvirksomheten utvider stadig sine områder og snart kommer motorvegen rett gjennom Hovemoen.  

Nå er det bare å få på seg joggesko. Vi vet at det er mange som bruker Hovemorunden, men vi kunne tenke oss en måte å få registrert bruken. Kanskje vi skal opprette en Facebook-gruppe for Hovemoruden. Er Park-run konseptet noe vi kan bruke? Noen som har synspunkter? For de av dere som har Strava, så ligger Hovemo-runden som et segment, så nå  er det bare å se hvem som kan få den raskeste runden

Kart over Hovemorunden finner du her! 

GD 26. juni 2017:   Vil ha flere til å ta i bruk Hovemorunden ( for GD-abonenter)


Mandagsklubben samles på Mosodden og bruker blant annet Hovemoen som treningsarena - her er gjengen samlet i går. Stort oppmøte! Foto: Petter Marum.

Litrims løypegeneral Jørn Breili har satt opp nye skilt og ryddet stiene for vindfall, kvist og kvas. Skiltene har han laget selv og stien er godt merket. Økt bruk har også gjort at stiene er utvidet og de er gode å løpe på.

I helgen var det bitte litt is igjen et par steder, men det er ikke noe problem. Det er tørt og fint. Hovemorunden er merket med oransje merkede små stolper. Det er lett å finne fram og skogen gjør en lett til sinns.Det har vært veldig mye vindfall i vinter og kanskje noe hogst, men Jørn har ryddet stiene slik at det er fint å komme seg fram.Tar du en liten avstikker fra selve Hovemorunden får du en flott utsikt mot Lågendeltaet. Det grønnes om dagen.0 Kommentar

Ny fantastisk deltakerrekord i Sørdalskarusellen og Kringsjåløpet.

Postet av Litrim den 24. Apr 2019

Det var utrolig mye folk på Kringsjå skole og Gamle Kringsjåvei i kveld. Utrolige 430 deltakere fullførte kveldens løp noe som er ny deltaker rekord for noe løp i Sørdalskarusellen. Den gamle rekorden fra i fjor var på 377 deltakere, også det i Kringsjåløpet.

Det ble løpt fort i kveld - fjorårsvinnerne Geir Steig og Hanne Mjøen Maridal løp begge fortere enn i fjor. Rekordene blir ikke stående lenge da det blir ny innkomst på den nye Nordre Ål skole neste år.

Resultatene finner du her!

Hør innslag på NRK/HO: Det er flere og flere mosjonsløp i Norge.

NRK.no/HO Deltakerrekord i flere mosjonsløp

Jørgen Skaug på kondis.no: Kjempestart på Sørdalskarusellen

Jørgen Skaugs bilder på Facebook finner du her!

Bildeserie i GD - Mange sprekinger i Kringsjåløpet - foto Hans Adolfsson

GD.no: Mange sprekinger satte ny deltakerrekord i Sørdalskarusellen inkl. resultater.


Sport1 har gjort det til tradisjon at de deler ut et par løpesko til hver av vinnerne i klasse 12-15 år. Oliver Plassen-Branvol fra Vinstra IL og Anisa Buraas, LIF tok hver sin klasseseier. Skoene deles ut av Sport1 og Litrims Ivar Hjelmseth. Anisa ble nest beste kvinne i kveld.

Mennene startet to minutter før kvinnene og her er startfeltet på Kringsjåvegen. Petter Johansen, LIF er i tet foran et stort felt. 

Geir Steig, Luster IL lå litt beskjedent an fra start, men på oppløpssiden var det ingen tvil hvem som var best. Med denne seieren har Geir vunnet Kringsjåløpet fire ganger på rad. Ibram Buras, LIF ble som sin søster Anisa nummer to totalt. Petter Johansen også LIF ble nummer tre. 

Det var virkelig fart på Hanne Mjøen Maridal LIF/Team Ingrid Kristiansen og løp inn til en suveren seier. Det var nok en god gjennomkjøring foran helgens Sentrumsløp. På Instagram skriver hun: Fin gjennomkjøring før Senttrumsløpet i Oslo på lørdag. Seier i Kringsjåløpet i kveld, som gikk unna på 9:51 hele 30 sekunder raskere enn i samme løype i fjor. Dette er artig!


Østnytt var på plass og hadde innslag på 21:55 sendingen.

Sørdalskarusellen er et tilbud for alle, uansett alder og treningsnivå. I bakre del av startpuljen ser vi her gode trimmere i alle aldre. Fra venstre Gudbrand Bergum (6) i M 0-11 år, Sigri Bergum (19) i K 16-19 år, Knut Jarle Sylte (410) i klasse Trim uten tidtaking, Jon Arne Sylte (413) i klasse 0-11 år, Arne Stonor (216) i klasse M 60-69 år, Helge Leonhardsen (230) som vant klasse 70 år og eldre, Kristoffer Hagen (118) i M 20-29 år og Joakim Aalberg i M 30-39 år. (Tekst og foto: Jørgen Skaug)


Det var kamp om startposisjonene blant damene et par hundre meter etter start, bak løpets suverene vinner Hanne Mjøen Maridal. Her ser vi fra venstre Ada Richenberg fra Lillehammer (453) nr. 3 i klasse 12-15 år, Karoline Simpson-Larsen fra Vargar IL (427) som ble vinner av K 20-29 år, Iris Tollan Brandhaug LIF (244) nr. 2 i K 12-15 år, Synne Owren fra Vingrom IL (271) nr. 5 i K 16-19 år, Ingrid Berger Aabrekk fra Sandefjord (275) som ble nr. 6 i K 16-19 år, Tone Sundvor Dahl fra Lillehammer (280) nr. 7 i klasse Aktive 20-35 år, Bente Størmer Steira fra lillehammer (281) nr. 3 i klasse Aktive 20-35 år, Lotte Lie fra Skatval Skilag (292) nr. 4 i K 20-29 år og Tonje Skjeldstadås fra Lillehammer (363) som ble nr. 8 i klasse Aktive 20-35 år. Tekst og foto: Jørgen Skaug

Folksomt rundt drikkestasjonen i mål. Nytt av året er at Rema 1000 sponset bananene som ble tilbudt løperne. Det skal de gjøre hele sesongen.

Far og datter Andrea Marie og Bengt Fjeldbraaten, begge debutanter i Sørdalskarusellen og fornøyde. Bengt er Folkehelsekoordinator i kommune og var naturlig nok veldig fornøyd med den store oppslutningen. Lavterskeltilbud som Sørdalskarusellen er, klinger godt i ørene hans.

Lillehammer Tannhelse stilte igjen med en stor tropp. Ansettelseskrav ser ut til å være at en vil være med i Sørdalskarusellen. Leder for gjengen Ingvild Gulling er imponert over oppslutningen i kveld. - Ja, dette er utrolig og jeg synes det er så utrolig gøy at terskelen for å delta har blitt så mye lavere. Nå er jo alle typer med fra sofaslitere til toppidrettsutøvere. På bildet fra venstre: Marit Aasen , Gina Løkås, Caroline Dahl, Knut Sæther, Jenny Deng, Truls Gulling, Lene S Møllerløkken, Kari Syversen, Juni Stavne, Ingvild Sæthre Gulling

Fin stemning etter målpassering - her er det Aleksander Myklebust, Øyvind Hasli og Richard Havstein Melkersen som har mye å snakke om etter målgang. Tydelig fornøyde alle tre.

Sport1 Lillehammer var på plass hvor blant annet Morten Eide Pedersen demonstrerte Hoka løpssko. Ski er byttet ut med joggesko etter en fin sesong i Ski Classic der han vant klatretrøya. Det var stor interesse foran standen med prøving av sko. På handledagen i Kirkegata var det også ganske bra trafikk. (Foto: Hans Adolfsson)

Gudbrandsdal Politi IL foran den gamle og den nye skole. Politiet har vært arrangør siden 1984 og i år er det 36. gangen de arrangerer Kringsjåløpet. Til venstre Kringsjå skole som flyttes over i Nordre Ål skole. 7 av 8 funksjonærer fra politiet. Fra venstre Line Løkken, Espen Eide, Kristian Svarstad, Roger Mork, Ingvild Teksle Gurigard, Andreas Ulshagen Jorde og Amund Heggerud.  Turid Melgaard var opptatt med å sortere startnummer.

Ti på Topp hadde stand med turtilbud i Lillehammer og i Gausdal! Gunn Monica Husum forteller om turtilbudet i Lillehammer og Gausdal. Kickoff er 10. mai med tur til gapahuken på Søre Ål. (Foto Hans Adolfsson)

Ikke alt arbeid er synlig. Etter hvert løp sorters startnummer slik at de ligger i riktig rekkefølge. Folk er flinke til å levere inn startnummeret sist, men ikke alle. De fem som glemte det gjør at vi får huller i serien som igjen skaper merarbeid. (Foto: Bente Hamnes)


0 Kommentar

Resultat / påmeldingsinformasjon Kringsjåløpet 2019

Postet av Litrim den 23. Apr 2019

Alt er klart Kringsjåløpet 2019 - her finner du det som skal til for å finne resultatene etter at du har gått i mål og før det informasjon om hvordan du melder deg på. Viktig: Det er ikke parkeringsmuligheter like ved Kringsjåskole. Avsett litt ekstra tid, ta sykkel eller føttene fatt. 

Bildet fra i fjor: Live Haanshus (329) foran Magnus Bueie (16) og Hanne Monica Storhagen i gult. Nr 97 er Mizanur Rahaman.  Foto:  Jørgen Skaug

Resultater kommer her så snart du er i mål.

Resultater fra i fjor!

Til deg som ikke har meldt deg på ennå, her kan du gjøre det:

Påmeldingsportalen finner du her!

Påmelding fram til kl 18.00 løpsdagen på nettet 

Du kan melde deg på hele karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet. Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger. 

- Startkontingent pr løp er kr 105,-. fram til kl 13.00 løpsdagen i dag

- Startkontingent løpsdagen 13.00 - 18.00 er kr 150,-. 

- Familie koster kr 235,- pr løp pr familie. 

- Startkontingent for hele Sørdalskarusellen (10 løp) er kr 815,-. 

Anbefaling til de som skal være med på mange løp - meld deg på for hele karusellen så slipper du å melde deg på til hvert løp.


Alt om Kringsjåløpet finner du her!

Parkering


Parkeringsmuligheter: Kirkegården Nordre Ål kirke, ny parkeringsplass nederst i Gjørtlervegen like ovenfor Sigrid Undsetsvet (nedenfor gamle Hammerseng pikeskole) eller Stampa. 

Pga anleggsvirksomhet er det ikke mulig å parkere i start og målområde. Det er ikke mulig å parkere i Gamle Kringsjåveg.

Startnummer

Utdeling av startnummer starter ca kl 17.30 på Kringsjå skole. Sjekk opp startnummeret ditt, det finner du i påmeldingsportalen eller på oppslag ved start. Informasjon om startnummer sendes også ut på SMS før løpsdagen. Det blir to sluser for henting av startnummer. 

Husk å levere startnummeret ditt etter innkomst!
Startnummeret skal brukes om igjen samtidig som det brukes i loddtrekningen. 

Starttider:

 Pulje 1: Menn Start er kl 19.00 i Gamle Kringsjåvei ved gangfeltet sør for Skurva. 

Pulje 2: Kvinner start kl 19:02 samme sted

Pulje 3: Trim uten tidtaking valgfritt fra kl 18:30.

Løypa er målt til 2860 meter.

Toaletter:  På siden av det gule skolebygget.


Løpssponsor:

Sport1 Lillehammer vil være tilstede for å vise fra Hoka som vi ser på bildet her, Ascics og andre skotyper. Morten Eide Pedersen, Atle Børresen og Ivar Hjelmseth vil være tilstede.

Husk Handledager på Sport1 i Kirkegata også i morgen 24. april.

Ti på Topp vil ha stand for å vise fram turtilbudet i Lillehammer og Gausdal.

Rema tusen sørger for bananene som deles ut på drikkestasjonen i mål.


0 Kommentar

Gunnar Henriksen topper adelskalenderen for Sørdalskarusellen

Postet av Litrim den 21. Apr 2019

Bare det første året, i 1982 sto Gunnar Henriksen over Sørdalskarusellen - hvert år siden har han fullført Sørdalskarusellen. Han er påmeldt også i år og sikter mot å fullføre sin 37 Sørdalskarusell. Gunnar har for vane å delta i alle 10 løp hvert år, noe han har gjort siden 2009 da vi begynte å registrere de med 10 deltakelser. Han begynner å få en anselig mengde diplomer med bilde av seg selv for å ha fullført alle 10.

Meld deg på Kringsjåløpet / Sørdalskarusellen her!

Adelslista består av de som har fullført Sørdalskarusellen en eller flere ganger. Naturlig nok består l listen av de gamle traverne som var med helt fra starten. Etter Gunnar finner vi Oddrun Hovsengen som fikk 35 årsplakett på premieutdelingen i fjor. Deretter følger Åge Ludvigsen med 32 og Hanne Monica Storhagen med 27.  Dette er blant de som deltok i fjor. Einar Haugen, som ikke har vært med på noen år, har fullført karusellen 28 ganger. 

Fra i fjor innførte Litrim utmerkelser for de som har rundt tall for fullførte karusellen.

Litrim har innført premiering for de som har rundt tall for fullførte karuseller.  Det hele startet i 1982 og alle årgangene er telt med.
Lurer du på hvor mange ganger du har fullført, finner du informasjon  her!  Merk at listen er sortert på fornavn!


Medalje i sølv, gull og bronse.

Fullført 5 ganger gir bronsemerke
      «    10    «         « sølvmerke
      «    15    «         « gullmerke
      «    20    «         « plakett for fullførte 20 ganger
      «    25    «         « fat fir fullførte 25 ganger
      «    30    «         « plakett for fullførte 30 ganger
      «    35    «         « plakett for fullførte 35 ganger

Kari-Anne Fredriksen løper for 20-årsplaketten i år og satser nok på det.  Her er hun i fint driv i fjorårets Hovemoenløp. Foto: Jørgen Skaug.

Harald Ausgarden har mulighetet på Gullmerket (15 ganger) i år, mens Eivor Løkken, Egil Paulsrud, Helge Leonhardsen, Svein Larsen og Morten Thorsrud sikter seg inn på Sølvmerket (10 ganger). 

Bronsemerket tildeles etter 5 løp og i år er kandidatene følgende:

Torstein Ous, Simen Næss Berge, Dag Storm Henriksen, Anne Gunn Kraabøl, Marcus Midtenget, Camilla Egeberg Moger, Elisabeth Lykken Hamre, Marthe Tøsse Løvseth, Jan Erik Berger, Ole Øyhaugen, Arnt Magne Hagen, Terje Andre Wad-Gylterud, Ole Anders Ruud, Ingulf Nordahl. 

Les mer om Sørdalskarusellen her!


0 Kommentar

Andreas Grimerud har prøveløpt Moelven Trappeløp

Postet av Litrim den 13. Apr 2019

Andreas som er 16 år og representer Moelven IL Friidrett, en av arrangørklubbene av Tour of Mjøsa, har prøveløpt de 18 etasjene og 394 trappetrinnene i verdens høyeste trehus. Det ble en syrefest av de sjeldne.

Meld deg på til Tour of Mjøsa her!

Andreas satser mest mellomdistanse, men hevder seg godt i terrengløp og motbakkeløp, så han har smakt på syra tidligere. Jeg har aldri fått syre så fort noen gang, kunne Andreas fortelle etter løpet.  Men morsomt var det. Sluttiden ble 1.57.9 og den tiden blir nok stående som rekord, i vertfall frem til prologen til Tour of Mjøsa. Den arrangeres fredag 16.august i Wood Hotell i Brumunddal.

Se video fra løpet her:

https://www.youtube.com/watch?v=x57osYRd_wc0 Kommentar

Handledager hos Sport1 Lillehammer 23. - 24. april

Postet av Litrim den 8. Apr 2019

Litrim har inngått ny avtale med Sport1 Lillehammer og i den forbindelse arrangerer vi handledager for Sørdalskarusellens deltakere rett etter påske 23. og 24. april i Kirkegata hvor du får 25% rabatt på sko og 20% rabatt på øvrige produkter. 

Meld deg på Sørdalskarusellen og bli med på Handledager

Vi har laget en video som presentere noen av varene:

______________________________________________________________________________

Med på videoen er Andrea Husom og Bodil Jeistad.


Geir Husom daglig leder i Sport1 Lillehammer har inngått en 3 årig avtale med Litrim, her ved Litrims leder Finn Olsen. Avtalen innebærer handledager, uttrekningspremier til løp og premieutdeling. Sport1 er løpssponsor for Kringsjåløpet og Kanthaugenløpet. 

I forbindelse med Kringsjåløpet vil Sport1 være til stede og vise fram sine produkter.

Sport1 Lillehammer er også sponsor for Tour of Mjøsa. Rull opp - plakaten er plassert i butikken, her med Ivar Hjelmseth Litrim og Sport1 og Bodil Jeistad, Sport1.


0 Kommentar

Kringsjåløpet 24. april kl 19:00 - Meld deg på!

Postet av Litrim den 5. Apr 2019

Kringsjåløpet er første løp i Sørdalskarusellen er 2,78 km langt og har start og mål ved Kringsjå skole. Utbyggingen av Nordre Ål Skole er i avslutningsfasen og ferdigstilles 1. august, slik at 36. utgaven av Kringsjåløpet vil også i år foregå i et anleggsområde. Gudbrandsdal Politi IL er arrangør. 

Hvis alt går som planlagt går starten går i Gamle Kringsjåvei ved gangfeltet sør for Skurva rett ovenfor og løypa følger Kringsjåveien nordover, tar gangstien ned til Ekromskogen, gjennom øvre del sydover og følger Teigveien til Kringsjå skole.

Kringsjåløpet ble arrangert for første gang i 1984.og inngikk da i Gatekarusellen. Fra 2001 har Kringsjåløpet vært første løp i Sørdalskarusellen. Gudbrandsdal Politi IL har hele tiden vært arrangør.

Meld deg på her! Påmelding fram til kl 18.00 arrangementsdagen 24. april.

Påmeldingsportalen finner du her!

Du  kan melde deg på hele karusellen eller til Kringsjåløpet og betaling ordnes også via dette systemet. Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.  

Vi anbefaler at du oppretter Min side hvis du ikke allerede har gjort det.    

 - Startkontingent pr løp er kr 105,-. fram til kl 13.00 løpsdagen.      

- Startkontingent løpsdagen fra kl 13.00 - 18.00 er kr 150,-.      

- Startkontingent for hele karusellen er kr 815,- .      

- Familie koster kr 235,- pr løp pr familie. Det er ikke anledning til å melde på en famlie til hele karusellen i påmeldingsportalen. 

er løpssponsor og stiller med premie til vinner av klasse 12 - 15 år.

Dessuten blir det som vanlig uttrekningspremier. Det blir handledager 23. - 24. august i Kirkegata. Vi kommer tilbake med mer informasjon til uka.

Gudbrandsdal Politi IL er arrangør av Kringsjåløpet i samarbeid med Litrim.

På bildet fra i fjor er det litt blandet mannskap mellom Litrim og Politiet. F.v Ivar Hjelmseth, Jannike Berg Leonhardsen og Bente Hamnes fra Litrim og Kristian Svarstad, Jostein Gravdal, Astrid Flægstad, Andreas Jorde, Kjell Joar Løkken, Ingvild Teksle Gurigaard, Stian Bråthen og Ammund Heggerud fra Politiet.

Klasseinndeling!  

De nye klassene i år er  0 - 11 år, 12 - 15 år, 16 - 19 år noe som påvirker aktivklassen og tjueårsklassene. For aktive blir det klasse fra 20 - 35 år og tjueårsklassen 20 - 29 år.  

Sørdalskarusellen består av 10 løp - det første altså Kringsjåløpet

Terminlisten for Sørdalskarusellen 2019 finner du her!

Løypebeskrivelse :
Starten går på Gamle Kringsjåvei ca 100 meter sør for Kringsjå skole og løper over i den nye anleggsvegen ovenfor skolen og følger deretter Kringsjåveien nordover. Ved svingen tar vi gangstien ned til Ekromskogen og fortsetter gjennom øvre del av feltet sydover og følger Teigveien til Hammersengveien. Deretter ca 50 m ned Hammersengveien til veien som går inn til tennishallen og inn til mål ved Kringsjå skole. Løypa er ca 3 km.

Bli med dag jentene fra Lillehammer tannhelse løp gjennom løypa i fjor!


Les mer om Sørdalkarusellen


Her er resultatene fra tidligere løp:

År 

-

Antall 


Menn Kvinner 2018

377

Geir Steig
09:00,6

Hanne Mjøen Maridal
10:21,6

2017 

326 

-  

Geir Steig 

08:39,6 

-  

Marte Flatlien       

09:39,9 

  

2016 

335 

Geir Steig 

08:28,3 

Hilde Fenne 

09:37,7 

Resultat pdf 

2015 

323 

Gishe Abdi Wako 

07:51,0 

Ania Zielinkiwicz 

09:21,0 

Resultat pdf 

2014 

214 

Gishe Abdi Wako 

07:34,4 

Mari Nordlunde 

09:40,3 

Resultat pdf 

2013 

201 

Gustav Follerås 

08:11,9 

Therese Sjursen 

09:52,2 

Resultat pdf 

2012 

187 

Gustav Follerås 

07:50,7 

Therese Sjursen 

09:41,5 


2011 

179 

Gishe Abdi Wako 

07:41,1 

Thea Kroken Murud 

09:17,7 


2010 

105 

Gishe Abdi Wako 

07:58,0 

Marte Norlunde 

10:00,4 


2009 

80 

Christian Bjørge 

07:52,9 

Liv Hilde Drugli 

09:41,7 


2008 

87 

Christian Bjørge 

08:01,4 

Liv Hilde Drugli 

09:35,1 


2007 

73 

Arne Krogsveen 

08:29,4 

Anne Berit Vangen 

09:44,5 


2006 

60 

Jon Evensen 

08:28,9 

Liv Hilde Drugli 

09:35,4 


2005 

45 

Jon Evensen 

08:36,2 

Liv Hilde Drugli 

09:33,9 


2004 

52 

Tor Håkon Viken 

08:40,6 

Brit Tofte 

09:55,4 


2003 

45 

Esdpen Eide 

08:33,7 

Hege Skari Berger 

10:15,5 


2002 

36 

Øystein Lødøen 

08:47,0 

Helene Melbø 

09:29,8 


2001 

45 

Ali Ahmed 

08:02,7 

Brit Tofte 

09:57,5 


2000 

52 

Geir Belsvik 

08:08,2 

Helene Melbø 

09:23,2 


1999 


1998 

74 

Georg Rune Megrund 

08:28,0 

Berit Høyvik 

10:26,0 


1997 

64 

Georg Rune Megrund 

08:19,0 

Brit Tofte 

10:05,0 


1996 

110 

Kristen Kankerud 

08:22,6 


Margareth Nestavold 

10:11,0 


1995 

137 

Jon Hanestad 

08:17,5 


Margareth Nestavold 

10:19,9 


1994 

166 

Morten Viken 

08:09,5 


Torhild Hovdsveen 

10:22,4 


1993 

213 

Ottard Øygard 

08:25,5 


Gerd Flugstad 

09:24,7 


1992 

298 

Jon Hanestad 

08:11 


Brit Pettersen Tofte 

09:32 


1991 

175 

Trond Buhaug 

08:37 


Turid Mellesdal 

10:11 


1990 

167 

Sverre Istad 

08:25 


Oddrun Hovsengen 

09:35 


1989 

208 

Per Torgersen 

08:56 


Oddrun Hovsengen 

10:15 


1988 

190 

Andre Stene 

08:47 


Oddrun Hovsengen 

09:55 


1987 

97 

Olav Lie 

09:04 


Oddrun Hovsengen 

09:38 


1986 

56 

Terje Hagen 

11:51 


Gudrun Sveinhaug 

14:27 


1985 

39 

Åge Brekkum 

10:18 


Margareth Nestavold 

12:11 


1984 

48 

Arve Stangenes 

11:51 


Hilde Karbø 

14:19       


  
0 Kommentar

Bra respons fra påmeldte, potensielle deltakere, samarbeidspartnere og offentlige innstanser

Postet av Litrim den 3. Apr 2019

VI har nå fått produsert flere roll-up som blir plassert rundt om kring.  Her er en av dem plassert ved rundbana inne på Bislett, kanskje den plassen hvor flest mosjonister kan se den i løpet av ei uke.

Planlegging går sin gang - neste store møte mellom alle arrangørene er førstkommende tirsdag 7. april på Mjøstårnet.

Sport1 er en av sponsorene til Tour of Mjøsa - her viser Ivar Hjelmseth (Sport1 og Litrim) og Bodil Jeistad fram plasseringen av "rull opp plakaten" til Tour of Mjøsa som er plassert foran skoavdelingen på Lillehammer.

Tour of Mjøsa har fått støtte fra Hedmark fylke, Ringsaker kommune, Stange kommune og Regionrådet i Lillehammer.

Det arbeides med flere sponsorer. Foreløpig har vi avtale med Eidsiva, Sport 1, Sparebank1 Østlandet, Strandtorget, Moelven, Strand, Wood Hotel By Frich's, Hyundai og Sulland.


0 Kommentar

Det blir endringene i løypene også i år!

Postet av Litrim den 1. Apr 2019

Nordre Ål Skole begynner å ta form selv om det fortsatt er et anleggsområde. Her blir det bare små justeringer av løypa. Her gir vi deg en liten oversikt over status for løypene. Størst endring blir det på Strandtorgetløpet.

Kringsjåløpet går av stabelen 24. april og da er Gudbrandsdal Politi IL klar til å ta i mot mange våryre løpere. Påmeldingsmeldingsportalen finner du her! Meld deg på!

Løypekomiteen med Jørn Breili og Ivar Hjelmseth har vært på befaring og kan konstatere, som dere kunne lese på Facebook" for en tid siden at det blir minimale endringer. For: Ivar Hjelmseth

Selv om den nye skolen har fått navnet Nordre Ål Skole vil løpet fortsatt hete Kringsjåløpet.

Maihaugenløpet 8. mai

Maihaugen blir slik som det ble arrangert i fjor.  Løypa fikk god mottakelse og vi beholder løpet slik.  

Se løypa her - video og kart fra gjennomløpingen i fjor!

Strandtorgetløpet 15. mai

Slik blir det ikke i år. Lillehammer Kommune graver for å legge ny vannledning i området og løpet vil bli flyttet. Hvordan det blir er for tidlig å si, men start mål blir flyttet nordover muligens tilbake utenfor Strandtorgetløpet.  Løpskomiteen vil finne en fin løsning for løpet og vi kan love god informasjon etter hvert. 15. mai er datoen.


Det ser ikke ut i området akkurat nå hvor det er et eneste stort anleggsområde.

Elisabeth Børde i Lillehammer kommune/Anlegg Øst forteller at anlegget skal være ferdig i mai, men Strandpromenaden og gressletta vil ikke være istandsatt før i juni. Se også dagens GD 1. april!

Hovemoenløpet 22. mai

Hovemoenløpet flytter tilbake til sletta ved Fuglekikkertårnet og løypa blir som den var i 2017. Vi har håp om bevare denne traseen også senere. Når den nye firefelt E6 kommer, vil den dele Hovemoen i to og vi vil ikke kunne bruke nordre del.

Vegmuseumsløpet 28. august

Astrid Stubberud i Norsk Vegmuseum forteller at bygget som skal romme kjøretøymuseet, er ferdig. Det arbeides nå med innredning og 9. juni skal det være stor åpning med mye kjentfolk og publikum inviteres til å se det nye kjøretøymuseet. 

Det vil bli noen justeringer rundt start og mål for Vegmuseumsløpet i forhold til slik vi hadde det i fjor og  tidligere år. Detaljene er ikke i orden ennå, men vi håper at justeringene skal bety at vi får en fin løype vi kan bruke i mange år. Parkeringsarealene har blitt veldig bra.

Det bygges mye i Lillehammer, men vi håper at det ikke blir behov for nevneverdige endringer i de andre løpene. 

Her finner du hele terminlista!

 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline