9700 påmeldt i Birkebeinerløpet

Postet av Litrim den 6. Jun 2013

Det har vært mange meninger om flyttingen av Birkebeinerløpet fra september til juni. Så langt er 9 700 påmeldt til Birkebeinerløpene lørdag 8.juni og det er flere enn på samme tid i fjor. Det er meget gledelig og gir over 10 000 deltakere sier Rune Bergsodden som leder sitt siste arrangement i Birkebeinerrennet AS. Bergsodden kan også glede seg over værprognosen kommende helg som er lovende. Årets løype er lik fjorårets nye trasè. Mange har løpt igjennom traseen de siste dagene og tilbakemeldingene er gode. Kilder vi har vært i kontakt med kan rapportere om at det var mye vann i skogen i helgen, men det kan tørke opp mye på en uke. Syklistene ødelegger mye og kunne holdt seg borte

 

Samtidig med Birkebeinerløpet på  21 km arrangeres HalvBirken 11 km, UltraBirken 57 km, UngdomsBirken 4,5 km og BarneBirken på 0,6 og 1,4 km. Online påmelding til Birkebeinerløpet gikk ut onsdag 5. juni kl. 12.00. 

Se samlesidene fra tidligere års arrangement.





Fra starten på Birkebeineren skistadion i fjor høst med blant annet Bjørn Ola Sætha (3233) i fin posisjon og vi kan skimte Anders Jøranli bak 3117. Foto: Birkebeinerarrangørene.

Åge Ludvigsen og Geir Anders Jensen har deltatt i samtlige 15 Birkebeinerløp. Åge løper for sitt 65. Birkebeinermerke (ski og løp).

Hege Skari, Agnar Skutbergsveen, Helene Melbø, Aadne Smidesang og Ulf Johansson er blant de som løper Birkebeinerløpet for 10. gang.

 Birkebeinerløpet i fjor:

- Birkebeinerløpet 2012

- Hvem har flerst klasseseire i og merker i Birkebeinerløpet?

- Trilleravslutning i Birkebeinertrippelen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.