Sesongåpning onsdag 29. april kl 19.00

Postet av Litrim den 23. Apr 2009

Bjørn Bergundhaugen, primus motor for Gudbranddal Politis idrettslag forteller til ww.litrim.org at arrangøren er klar for det 26. Kringsjåløpet  Arrangementet har blitt en tradisjon og han håper på at det blir ekstra mange deltakere i år. Bildet: Bjørn Bergundhaugen trekker opp startfeltet i fjorårets løp og fungerte som ledersykkel gjennom hele løypa. Kringsjå skole er arena og påmeldingen skjer i skolegården.

Starten går på gangstien rett ovenfor Kringsjå skole og løypa følger Kringsjåveien nordover, tar gangstien ned til Ekromskogen, gjennom øvre del sydover og følger Teigveien til Kringsjå skole. Løpet er målt til 2,6 km.

Litrim er også klar for en ny sesong. Litrimbilen vil være på plass, selv om den begynner bli litt sliten etter mange års arbeid. Det er ikke mange gangene i året den er på veien, men den er en viktig del av arrangementene. Datasystemet er også godt brukt, men fungerer bra og gir resultater greit og effektivt. Resultatene blir lagt ut på www.litrim.org ca kl 21 etter hvert løp.

I fjor var det Christian Bjørge fra Haugesund som var best blant gutta, mens Liv Hilde Drugli fra årets NM arrangør LIF var best blant jentene. Totalt var det 87 løpere som stilte på startstreken.

Les mer om Kringsjåløpet! Her finner du historikk for hvert år tilbake til 2000!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.