Null-løpene starter opp mandag 19. mai

Postet av Litrim den 12. Mai 2008

Klar til start

Mandag kl 18.30 starter Familietrimmen på Maihaugen.  Fem mandager fra 19. mai  arrangeres null-løp som alle inngår i Familietrimmen.  De siste 5 av i alt 10 null-løp går etter sommerferien.  Bli med på et sosialt, trivelig og uhøytidlig trimtiltak i flotte omgivelser rundt omkring på seteranlegget

Null-løp er trim light hvor du selv bestemmer farten på løpingen, joggingen, gåingen eller skigangen.  Poenget med null-løp er ikke å løpe fortest mulig, men jevnest.

Null-løp foregår slik at du løper eller går to runder fortløpende hvor resultatet er differansen mellom tid målt på første runde og tid målt på andre runde.  Klarer du å løpe første runde like fort som den andre, får du null i resultat og blir medlem av den eksklusive null-løpklubben.

Hvem kan delta?
Absolutt alle som kan bevege seg ute, kan delta på Null-løp og er godt egnet som aktivitet

Familien Jacobsen / Stonor ivrige deltakere
for å komme seg opp av sofaen.  Aktiviteten er også godt egnet som fellesaktivitet for hele familien hvor far kan konkurrere mot datter og mor mot sønn.  I null-løp har vi en klasse.
Null-løp er også god trening hvor du får 10 null-løp på å teste farten din på gjennom hele sommerhalvåret.  Du vinner ikke på å løpe fort, men du får det kanskje litt trivelig på intervalltreningen.

Null-løpklubben
Klarer du kunststykket å løpe eller gå første og andre runde på lik tid, får du null i resultat og blir automatisk medlem i den eksklusive null-løpklubben og får null-løpmerket som premie.   I alt er det 168 mosjonister som har klart dette siden starten i 1982.  Sølvi Waastad har klart det 15 ganger hver.

Sammenlagtresultater

For å finne sammenlagtresultatene summeres de 6 beste resultatene for hver enkelt og den som har minst differanse vinner sammenlagt.  I fjor vant Andreas Lillemoen og Ommund Braadland Familietrimmen begge med en differanse på 13 sekunder på sine 6 beste løp.

Null-løpcupen
Null-løpcupen er en konstruksjon som bygger på de sammen prinsipper som en fotballcup.  Etter en kvalifisering på de første 4 eller 5 løpene avhengig av hvor mange som deltar, møter deltakerne hverandre to og to i en cup og den med best tid går videre til neste runde. Null-løpcupen ble i fjor vunnet av Ommund Braadland.

Premiering
Alle som deltar i minimum 6 null-løp får deltakerpremie.  Ennå er det

Uttrekningspremier på de fleste løp!
ikke bestemt hva det blir.  Det er premiering av de fem beste sammenlagt og vinner av cupen får selvfølgelig en pokal.