Glemte skoene hjemme - Oliver vant likevel klassen sin!

Postet av Litrim den 29. Aug 2018

Oliver Plassen-Brandvol var fortvilet over å ha glemt igjen skoene hjemme. Dette var hans sjette løp for sesongen og i dag skulle han fullføre karusellen. Hva skulle han gjøre? Far Plassen-Branvol henvendte seg til speaker Jørn Breili og fikk han til å spørre om noen hadde et ekstra par joggesko størrelse 44. Lykken sto den kjekke bi - Per Martin Johansen hadde med seg to par til dagens løp. Gutten fikk sko, han løp og han vant sin klasse 12-15 år og sammenlagt ligger han på andre plass i sin klasse.

Her er resultatene

Les Jørgen Skaugs artikkel på Kondis.no

Jørgens Skaugs bilder på Facebook

Det var overskyet med regn i luften, men god temperatur da Vegvesenet BIL og Litrim rigget til løp på Norsk Vegmuseum. Nybygget skapte noen utfordringer,  i siste liten måtte vi legge om løypa da en veg var stengt etter at det hadde vært befaring for en uke siden. Løypa ble lagt om og løpet startet kl 19:00 slik det skulle.

Geir Steig og Per-Christian Lysaker Torgersrud gjorde opp om seieren som nok en gang gikk til Geir. Dette er hans sjette for sesongen og han er dermed vinner av klasse Aktive Menn 20-35 år sammenlagt. Det skilte 2,1 sekunder i Geirs favør. Torgersrud kapret likevel klasseseier i sin klasse M40-49. Treningskameratene fikk gjort unna en skikkelig treningsøkt i Vegmuseumsparkern.

Hanne Mjøen Maridal, som representerer LIF løp inn til sin femte seier av seks mulige og har fullført Sørdalskarusellen for første gang. Sammenlagtseieren er sikret. Bente Størmer Steira ble nummer to i dag og blir nummer to sammenlagt. Fullfører Bente de to neste løpene blir hun sannsynligvis den som får best tid blant de som har 10 starter.

188 stilte til start i dag.  Dette er første løp i år som det ikke har blitt rekorddeltakelse. I fjor var 205 med i Vegmuseumsløpet.

I siste liten måtte arrangørene legge om løypa og løpe foran Lysaker Gjestgivere og ikke bak. Delvis skjult løper Linda Jeanette Berger, ØTI inn til 2. plass i klasse K30-39, Tormod Bjerke, Follebu SK (140)  løp inn til en 13. plass i M40-49, Stine Ludahl Lagethon, ØTI (231) ble nr 5 i K12-15 og Marthe Tøsse Løvseth (124) nr 2 i klasse K40-49.

Dagens jubilant - Marie Berger fylte 11 år i dag og gjennomførte Vegmuseumsløpet på en flott måte. Gratulerer med dagen.

Nå slo jeg deg - ingen tvil om at Juni Stavne er fornøyd med å slå sjefen Truls Gulling med 10 sekunder. Juni kom i mål på 16:43,7 mens Truls ble klokket inn på tiden 16:53,7. Bra jobba begge to!

I år som i fjor - da ble far Michael og Martin Rustad Myers fotografert av Jørgen Skaug da de kom utav furuskogen. Bildet er brukt på Litrims nye telt og ingress til Vegmuseumsløpet.  I år igjen løp de sammen - bildet er tatt ikke mange meter fra der fjorårets bilde ble tatt.

Julie Jeistad, Lismarka Skilag imponerer stadig med tredje beste tid blant kvinnene og seier i sin klasse og med sammenlagtseier innen rekkevidde.

Lars Berger tok sin 4. klasseseier og ble nummer fire totalt. Med fire seire og en andreplass ligger han godt an til å ta sammenlagtseieren i klasse M30-39.

Lauritz Grønvold Menkerud løper fort og hevder seg godt i Sørdalskarusellen. Han løper i yngste klasse og har vært med i alle 8 løp. Vidar Åsly (173) løp inn til andreplass i klasse M50-59. Bak følger Fritjof Loen nr 5 klasse M40-49 og Bente Størmer Steira som ble nummer to totalt og har fullført alle 8.

Elyas Tesfamichael Negassi, LIF vant klasse M16-19 med god margin til nr 2 Erik Joannes Jevne. Han ble nr fem totalt i dag.

Kandidat til kvelden spurtduell er vel denne. Rune Øverlie, Ringebu-Fåvang Skiklubb og Erik Torbjørnsen, Roterud IL gjør opp seg i mellom med en skikkelig spurt der Rune blir 1,7 sekunder foran.

Dag Høiholt Vågsnes ordnet med tidtaking slik at alt  gikk riktig for seg. I dag ordnet han også slik at det ble musikk i høytalerne.

Vegvesenet stilte med en stor dugnadsgjeng. Her er noen av dem f.v. Eirik Aas, Leiv R Østerhagen, Dag Solheim, Rune Edvardsen og Ingrid Øfsteng.  Lars Kristian Dahl og  Jens Martin Vesterås var ute og jobbet da bildet ble tatt.

Takk for god innsats hvor alt gikk på skinner. Bra jobba!