Spurtoppgjør blant jentene, klar seier blant gutta i Hovemoenløpet!

Postet av Litrim den 31. Mai 2017

Det ble spurtoppgjør blant jentene, vinner av Strandtorgetløpet Julie Aspeslette kopiert seieren i kveld og fikk revet til seg et lite forsprang foran Tuva Bakkemo fra Gjøvik og Anna Zielinkiewicz som hun holdt til mål. Kjartan Helland sørget for rekord og klar seier foran Geir Steig blant gutta.
279 fullførte årets utgave av Hovemoenløpet noe som er en formidabel økning fra fjoråets løp da 208 fullførte. (Foto: Jørgen Skaug)

Se intervjuet med vinnerne her



Kjartan Helland satte ny rekord for Hovemoenløpet med tiden 17:26,2 som er snaut halvminuttet bedre enn Pål Golbergs vinnertid i fjor. Vinnertiden til Julie Aspesletten var halvminuttet dårligere enn tiden Hanne Mjøen Maridal løp inn på i fjor.
Her finner du alle resultatenene!
Se Jørgen Skaugs mange bilder på Facebook!
Les også Jørgens artikkel på Kondis - Realt spurtoppgjør


Hele Hovemoenløpet på snaut 6 minutter - satt sammen av bilder jeg (FInn Olsen) tok under løpet. Tillater å legge ut en amatørvideo med stillbilder som jeg håper vil falle i smak.



279 deltakere fullførte årets Hovenmoenløp. Startfeltet løste seg fort opp og det ble en lang slange bak de ledende herrer, her med Stian Berg, Team Trysilfjellet i tet foran Kjartan Helland som er skjult bak. 174 er Hans-Inge Klette som vant Maihaugenløpet og 18 Geir Steig som vant Kringsjåløpet. Tydelig at de samme navnene går igjen i år.

Kristin Springerinne Roset har skrevet blogg om sin sesongdebut 5 måneder etter fødsel. Den kan du lese her!



Dagens spurtoppgjør - Renate Hagen (244) kom først i mål av disse tre, mens Marita Jacobsen (167) ble nummer 2 og Tia Elisabeth Sandvold (242) nr 3. Upåklagelig innsats!

Kveldens gladeste: Jan Andre Nytun kan strekke armene ut og erkjenne at nå er jeg i mål godt fornøyd med egen innsats.


Dagens Løpssponsor var Trofe som stilte med premie til beste kvinne og til beste mann. Inger Hjorthol sto for utdelingen her til Julie Aspesletten. I tillegg ble det trukket ut premier til deltakerne. Uttrekningspremiene fra Strandtorget ble også delt ut.

Christin og Rune fra Biken serverte drikke til deltakerne og hadde med seg to startnummer til Birkebeinerløpet som ble trukket ut blant deltakerene.

HABIL har arrangert Hovemoenløpet i 35 år. Alfhild her til høyre har vært med alle gangene. Her er det Jannike fra Litrim, Lisa og Alfhild fra HABIL. Det er alltid orden og god gjennomføring når HABIL arrangerer!


Det ble nye arbeidsforhold for speaker Jørn Breili og dataansvarlig Rolf Andersson i den nye bilen.




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.