SpareBank1 Gudbrandsdal har forlenget samarbeidsavtalen med Litrim for 3 nye år.

Postet av Litrim den 6. Mar 2024

Avtalen er underskrevet av markedssjef Trond Slåen i SpareBank1 Gudbrandsdal og Litrims leder Finn Olsen og har et tidsperspektiv fram til 31.12.2026.  SpareBank1 Gudbrandsdal er en av Litrim hovedsponsorer og vi ser fram til et fortsatt godt og langt samarbeid. Første avtale ble inngått i 2016

Banken er også løpssponsor for SpareBank1 Kanthaugenløpet og løpet beholder navnet. Avtalen omfatter logo på startnummer og logo på hovedsiden til www.litrim.no. Banken skal levere uttrekningspremier til løpet og til premieutdelingen i slutten av sesongen.

Banken legger vekt på bærekraftsarbeid skal være del av arbeidet. Det er en forutsetning at samarbeidet skal gjøres med minst mulig miljøbelastning og er inkluderende og anti-diskriminernde, sier markedssjef Trond Slåen i SpareBank 1 Gudbrandsdal.

SpareBank1 Gudbrandsdal er en åpen bank hvor kundene kan føle seg velkommen inn i banken og ikke bli møtt med en stengt dør.  Banken er en regional bank for personkunder og næringslivskunder i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Banken er en god samarbeidspartner for lag og foreninger innen sport og kultur og har inngått en lang rekke avtaler i Lillehammer og Gudbrandsdalen.

SpareBank1Gudbrandsdal har en god utvikling som bank og øker sin markedsandel i regionen.

Slik blir startnummeret også i år.SpareBank1 Gudbrandsdal har kontor i gåta Storgat 55 på Lillehammer og har hovedkontor på Vinstra.

Oppsummert, her er hovedpunktene i bankens drift.

SpareBank1 Gudbrandsdal er en regional bank som betjener kunder i Gudbrandsdalen-området i Norge. Her er noen av tjenestene de tilbyr:

  1. Miljøprodukter: Banken har fokus på miljøvennlige løsninger.
  2. Daglig bruk: Dette inkluderer kontoer, kort, mobilbank og nettbank.
  3. Lån: De tilbyr boliglån, billån og andre låneprodukter.
  4. Sparing: Fondssparing og andre sparemuligheter.
  5. Pensjon: Rådgivning og produkter knyttet til pensjon.
  6. Forsikring: Forsikringsprodukter for ulike behov.
  7. Eiendom: Tjenester relatert til kjøp og salg av eiendom.
  8. Tips og råd: Banken gir råd om økonomi og personlig økonomistyring.

SpareBank1 Gudbrandsdal er en del av SpareBank 1 Alliansen og har filialer på Otta, Ringebu, Lillehammer og hovedkontor på Vinstra. Administrerende banksjef er Per Ivar Kleiven

For mer informasjon, kan du besøke SpareBank 1 Gudbrandsdal sin nettside.

En sporty gjeng fra banken løper Sørdalskarusellen

SpareBank1 Gudbrandsdals er løypesponsor for SparBank1 Kanthaugenløpet og hadde med en stor gjeng på Birkebeineren Skistadion i 2020. Fv Truls Bjelke, Julie Harlaug Olsen, Pål Harlaug Olsen, Thomas Lund, Anne Berit Solheim, Line Slapgard, Henrik Roland Granseth, Viktoria Nyfløt, Laila Øyberg, Ola Kjonerud og Ragnhild Wiker.

Banken stiller også med et stor gjeng frivillige under løpet. I år arrangeres SpareBank1 Kanthaugenløpet fellesstart 5. juni og virtuelt 1.-4. juni. Se løpets hjemmeside her!  

Her kan du lese om avtaleinngåelsen i 2016:

SpareBank 1 Gudbrandsdal ny samarbeidspartner for Litrim




Påmeldingsportalen åpner fredag - meld deg på til Sørdalskarusellen 2024

Postet av Litrim den 28. Feb 2024

Fredag 1. mars åpner påmeldingsportalen for Sørdalskarusellen 2024 - det vil være anledning til å melde seg på hele karusellen fram t.o.m 23. april dagen før fellesstarten på Kringsjåløpet.  I hele mars er det tidligpris for de som vil melde seg på hele karusellen. 

Bildet er fra Olympiaparkløpet i fjor hvor Pål Zeppelin får drikke av Helge Leonhardsen og hvor Øystein Lauen følger bak. Foto Jørgen Skaug.

  • Velg om du vil løpe fellestart eller virtuelt.
  • For deg som har meldt deg på hele karusellen; hent startnummeret ditt før første løp og bruk det samme hele sesongen 
  • Nyt løpeturen og sjekk resultatene dine på mobilen eller nettsiden med en gang du har gått i mål.

Hvorfor bør du delta i Sørdalskarusellen?

  • Du får oppleve varierte og flotte løyper i ulike omgivelser
  • Du får motivasjon og inspirasjon til å holde deg i form gjennom sesongen
  • Du får mulighet til å måle din egen fremgang og sammenligne deg med andre eller med deg selv i forhold til tiden i fjor.
  • Du får være en del av et sosialt og inkluderende løpemiljø.
  • Bli med på Innlandets største løpskarusell.
  • Du får en fin premie og kanskje en ekstra utmerkelse hvis du er heldig


Er du klar for Sørdalskarusellen 2024?

  • Bli med på en spennende og givende løpeopplevelse
  • Meld deg på og gled deg til første løp i april
  • Inviter gjerne med deg venner, familie eller kolleger
  • Vi sees i Sørdalskarusellen 2024! 😊

I fjor var det 142  som fullførte alle 10 løpene i Sørdalskarusellen - kunne målet være å bli en av disse. 

Informasjon om Sørdalskarusellen

Datoene for Sørdalskarusellen 2024 



Ragnhild Haukåen – treningsglad sykepleier fra Fåvang framsnakker Sørdalskarusellen.

Postet av Litrim den 23. Feb 2024


Jørgen Skaug har laget artikkelen om Ragnhild Haukåen for Kondis som kommer i bladet Kondis i midten av mars.  Takk til Kondis for at vi fikk legge ut saken allerede nå. Bildet av Ragnhild med joggesko på beina er tatt av Jørgen.

Ragnhild Haukåen (27), opprinnelig fra Fåvang og representerer Sør-Vekkom lauparlag. I år blir hun ferdig udannet spesialsykepleier innen kreftomsorg. Hun har mange lovord om sykepleieryrket, her er det spennende muligheter til faglig utvikling og gode møter med pasientene.

I flere år har vi sett Ragnhilds navn øverst på resultatlistene i ulike løp og renn både sommer og vinter. I fjor vant hun klassen sin 20 – 29 år i seks av løpene i Sørdalskarusellen, og var den kvinnen som fikk best tid sammenlagt i karusellen.

 Selv om Ragnhild nå bor på Lillehammer, representerer hun fortsatt Sør-Vekkom lauparlag, et lite lokalt idrettslag i Fåvang. Idrettslaget har sin egen logo og har ca. 25 aktive medlemmer som møtes til ukentlige sosiale treningsfellesskap. I fjor deltok 15 løpere fra dette idrettslaget i Sørdalskarusellen.

 

Sykepleier Ragnhild Haukåen. Foto: Kjell Haugerud/GD. BildetekstLogo til Sør-Vekkom lauparlag

-Jeg er glad i ordet ''hverdagstrening''. I en krevende jobb som sykepleier er det godt å komme seg ut etter endt dag for å lufte tanker. Jeg trener for å hente meg inn igjen og få ny energi. Jeg liker godt å bruke naturen som treningsarena og løper ofte lange turer på sti og fjell som sommeren, sier Ragnhild.

 Hun synes fjorårets Sørdalskarusell ble utrolig morsom og spennende, og særlig med så mange spreke damer å konkurrere mot. Den 24. april står hun igjen på startstreken i Kringsjåløpet - det første løpet i årets Sørdalskarusell. Men før den tid skal både Birkebeinerrennet og andre turrenn på ski gjennomføres. For henne blir det en glidende overgang fra ski til joggesko på beina. 

-Mitt mål for Sørdalskarusellen 2024 er å ha det gøy, bli sliten og bli en bedre løper, særlig på kortere distanser.  Her får jeg pushet meg litt ekstra, og er i tillegg veldig sosialt, sier Ragnhild Haukåen til Kondis.

Tekst Jørgen Skaug!

Husk at påmeldingsportalen åpner 1. Mars

Sørdalskarusellen 2024

Alt om Sørdalskarusellen

Fra premieutdelingen i høst:




Avskoging i Hovemoen for å gjøre klar til bygging av E6.

Postet av Litrim den 20. Des 2023

Vi har fått melding fra Glommen Mjøsen Skog at de skal begynne å hogge skog i Hovemoen fra nå til og med januar, for å gjøre klar til utbygging av ny E6. Det er Senior kommunikasjonsrådgiver Rannveig Røstad som skriver dette i en E-post til oss. Vi har foreløpig ikke fått noe tidspunkt for når utbygger Nye Veier starter med utbyggingen og vi er utsikre for hva dette får å si for Hovemoenløpet, Strandtorgetløpet og trimløypa Hovemoenrunden. 


Skogsdrift i Hovemoen🌲❗️ Melding fra Glommen Mjøsen Skog👇
▪️ I vinter hogger vi skog i et område i Hovemoen for å gjøre klart til utbyggingen av ny E6. I tillegg hogger vi stor og gammel skog i området rundt, så trær ikke skal blåse over ende. Området ligger rett vest for veien ned mot Hovemoen gård.
▪️ Arbeidet starter nå og vil trolig pågå ut januar.
▪️ Du kan fortsatt bruke stiene i Hovemoen, men hold trygg avstand til skogsmaskinene og gi deg til kjenne. Bruk gjerne refleksvest.
▪️ Tømmerlunnene (der tømmeret stables) kan være rasfarlige og må ikke klatres på eller brukes som rasteplass. Tankene med drivstoff må heller ikke klatres på.
▪️ Glommen Mjøsen Skog utfører hogsten på oppdrag fra grunneier Innlandet fylkeskommune. Vi ønsker å gjennomføre skogsdriften på en så skånsom måte som mulig. For å forebygge sporskader kan det bli lagt tømmer og bar i stier, som vi fjerner igjen når arbeidet er ferdig.
▪️ Trærne som tas ut av skogen kommer til nytte som byggematerialer, emballasje, toalettpapir og i mange andre nyttige produkter, og treverket lagrer karbon gjennom hele sin levetid som materiale.
▪️ Spørsmål om skogdriften
❓ Kontakt skogbruksleder Egil Malme i Glommen Mjøsen Skog på tlf: 900 28 246. Spørsmål om veiutbyggingen rettes til utbygger Nye Veier.
 
Vi ønsker alle en god jul og god tur i området i vinter! 
🌲




Litrim-styret ønsker alle en riktig god jul!

Postet av Litrim den 14. Des 2023

Det nye Litrim-styret er på plass og er i gang med å forberede 2024-sesongen. Her er årets bilde av styret som ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år. Foto: Jørgen Skaug!

2024- styre består av f.v. Ole Hovemoen , Anne Størmer Steira, Jannike Berg Leonhardsen, Kari Strand Båtnes, Finn Olsen og Helge Leonhardsen.

Takk til Knut Anderson og Roar Øverby som begge har gått ut av styret. De har gjort en fantastisk bra jobb som løypekomité. Helge Leonhardsen har tatt over og har fått med seg en stor gruppe som vil sørge for at løypene blir i orden også i 2024 for det virtuelle løpet og for fellesstarten. 

Les mer om styret og stell her!

På gårsdagen Litrim-møte ble løpene i 2024  gjennomgått.

De fleste løpene blir som før, men noen endringer blir det.

Det graves mye i Lillehammer for tiden blant annet i området rundt Strandtorget og Strandpromenaden, så det kan bli endringer i løpene. Oppstart for E6 gjennom Hovemoen er vel ikke klart, men antakelig kan vi holde på litt til og sannsynligvis i 2024.

Kringsjåløpet blir kontrollmålt og blir 3km eller 3000m  for å kunne gi grunnlag for statistikken til Kondis.

Vi har også bestemt at vi skal bruke 2023- utgaven av Olympiaparkløpet også i 2024. 

Terminlista finner du her! 

Her er arrangørene som arrangerer enkeltløp i samarbeid med Litrim:
Gudbrandsdal Politis idrettslag  - Kringsjåløpet, SI Aktiv - Maihaugenløpet, HABIL - Hovemoenløpet, Statens Vegvesen BIL - Vegmuseumsløpet ogTele BIL -Tverrløpet

For flere detaljer så finner du det på løpenes hjemmeside under overskriften "Løpene" på hovedsiden. Her er det også lenker til statistikk og informasjon om løyper og Stravasegmenter.

 Alt om Sørdalskarusellen finner her!

Påmelding for årets sesong vil starte ca 1. mars. Følg med på www.litrim.no for ytterligere informasjon.

God jul og godt nytt år!