Påmeldingsportalen for Sørdalskarusellen åpner fredag 15. februar kl 09:00.

Postet av Litrim den 13. Feb 2019

Fredag morgen klokka 9:00 åpner vi påmeldingsportalen for Sørdalskarusellen 2019. Bli den første som melder seg på!  Har du ambisjon om å fullføre alle ti vil det lønne seg å melde seg på nå. Du sparer litt - de ti første får digitalt påmeldingsbevis med bilde hvis du har deltatt tidligere. Foto: Jørgen Skaug!

Påmeldingsportal åpner 15. februar kl 9:00 klikk her!

Påmelding fram til kl 18.00 løpsdagen på nettet

Lenke til påmeldingen kommer her. Du kan melde deg på hele karusellen eller for et enkelt løp. Datasystemet som Litrim bruker er utviklet av og driftes av EQ-Timing.

- Startkontingent for hele karusellen fram til og med 31. mars er kr 725,-.
- Startkontingent for hele karusellen 1. april - 24.april kl 18:00 er kr 815.

- Startkontingent pr løp er kr 105,-. fram til kl 13.00 løpsdagen.
- Startkontingent løpsdagen fra kl 13.00 - 18.00 er kr 150,-.
- Familiepåmelding koster kr 235,- pr løp pr familie.
- Startkontingent for hele Sørdalskarusellen (10 løp) er kr 815,-.

For enkelt-løp er det kun Kjringsjåløpet som åpner 15. februar.De andre åpner dagen etter foregående løp i karusellen.

Påmeldingsportalen finner du også på hovedsiden med overskrift Påmelding i toppmenyen .

I år er det 38. gang Sørdalskarusellen arrangeres.

Les mer om Sørdalskarusellen!

Hele terminlista finner du her!Erling Jevne med godt minne fra Sørdalskarusellen!

Postet av Litrim den 12. Feb 2019

Erling var på besøk på Skikafeen på Stasjonen forleden hvor han fortalte om sin glimrende karriere. Han kom også inn på sine erfaringer med Sørdalskarusellen som han brukte aktivt i sitt treningsopplegg. Her forteller han om 5000 meteren i 1990 som avsluttet sesongen. 

Se videoen her!


Her er sammenlagtresultatene fra 1990.  På side 3 på 11. plass i klasse M1 finner du Erlings resultater i 1990. Der han løp 5000 m på 14:59 den 26. september. Det var sent og kaldt.

Samme år løp han også Rabbeløpet som gikk fra Øyer Stasjon, hvor han også vant. Treningskameraten Håvard Moheim kom på andre plass.

Nå har sønnen Erik Johannes (stående) tatt over stafettpinnen som deltaker i karusellen. Her er Erik Johannes sammen med Birk Strand Bjørnaa i Kanthaugenløpet.

Husk at påmeldingsportalen åpner 15. februar kl 9:00.
Årets plakat er ferdig - påmelding til Sørdalskarusellen starter 15. februar

Postet av Litrim den 22. Jan 2019

Slik ser årets plakat ut. Den er ikke ferdig trykket, men du kan laste den ned i originalstørrelse her! 15 februar er planlagt dato for påmelding til Sørdalskarusellen 2019. Litrimstyret har bestemt at det blir samme priser i 2019 som i fjor.

Påmeldingsportalen finner du her - åpner 15. februar kl 9:00

I år er det 38. gang karusellen arrangeres og første løp Kringsjåløpet går onsdag etter påske, den 24. april.

Her kan du laste opp plakat i originalversjon!

Årets terminliste finner du her!

Ny løpssponsor i år blir Fjellpulken som blir løpssponsor for Flømyrløpet 21. august 2019. 

19. januar kunne GD fortelle at Dag Ulven tar over som daglig leder i familiebedriften Fjellpulken. Etter 20 år i ledelsen overlater Anne Rustadstuen ledelsen til Ulven.

Siden 1963 har Fjellpulken blitt produsert på Lillehammer. Dag Ulven forteller til avisa at barnepulken er på retur, men at salg av turpulker har økt.

Dag Ulven er en ivrig løper og fullførte alle 10 løpene i Sørdalskarusellen 2018 - første året han klarte å fullføre karusellen.

Les mer om Fjellpulken på GD.no (abonnenter)

___________________
Seks innenfor sekundet i spurten på Romjulsrennet på Sjusjøen

Postet av Litrim den 30. Des 2018


Romjulsrennet ble en jevn affære blant gutta - Sluttiden på disse gutta var alle 57:06 med Vetle Thyli, Raugfoss IL Team Kaffebryggeriet som hårfin vinner. Resultatlisten forteller ikke hvordan tiendedelene fordelte seg mellom Thyli på førsteplass og Øystein Pettersen på 6. plass. Jevnt ble det og i mål ble det ganske kaotisk. 

På bildet ser vi at Vetle Thyli får slengt foten først i over mål foran Anders Mølmen Høst som i tumultene etter målgang var uheldig å brekke den ene skia.

Her er resultatene

Les Rolf Bakkens artikkel på Kondis.no

I alt var det 495 som fullførte rennet. På årets nest siste dag var det mye folk å se på Sjusjøen. Som vanlig arrangerte Brøttum IL Romjulsprinten på en utmerket måte.

Morten Eide Pedersen ledet ved Midtfjellet, men det var et stort felt som han dro med seg. Morten spurtet inn til en tredjeplass totalt. 

 

Mari Nordlunde (t.h.), staket inn til andreplass totalt, mens søsteren Marte noterte en fin fjerdeplass. Begge valgte blanke ski og staket hele veien. Marte syntes det ble litt slitsomt for armene, men var godt fornøyd med løpet.

Best blant jentene ble Margrete Røssum Dyrhovd fra Krødsherad IL / Team Synnfjell. Her er hun i duell med Lasse Leth-Olsen, NRBR.

Team Mosertoppen Skiline var godt representert og godt synlig med sine hvis skidresser. Fra venstre Erik Haugsbø Gulli (416), Ola Kjonerud (194), , Svein Ove Husnes (335), Eirik Røysheim (172), Bjørn Ola Sætha og Frode Stiansen.


I alt 469 startet i konkurranseklassen og 26 i klasse for trim.  Stian Berg fra Hamar Skiklubb tok starten. Han endte tilslutt på 9. plass. 

Anders Fauske- Sjøstedt, Lyn Ski var førstemann i mål i trimklassen. Det gikk så fort at arrangementsstaben ikke helt hadde fått summet seg. Trimmerne gikk 5 km.

Her er dobbelt pall med Vetle Thyl, Raufoss IL Langrenn/Team Kaffebryggeriet og Margrethe Røssum Dyrhovd, Krødsherad / Team Synnfjell på det øverste trinnet, Mari Nordlunde, Follebu Skiklubb og Anders Mølmen Høst, Lyn Ski / Team Serneke på sølvplass, Elena Rise Johnsen, Asker Skiklubb og Morten Eide Perdersen, Lillehammer Skiklub / BN Bank på bronseplassen. Her er bevisene på pengepremiene og vandrepokaler til de på toppen. Begge fikk første napp. Øystein Pettersen har to napp i pokalen fra tidligere. 

Se også samleside for Romjulsrennet på Kondis.no!God Jul og Godt Nytt År!

Postet av Litrim den 22. Des 2018

Litrim ønsker deltakere, samarbeidspartnere, frivillig og alle ellers som er interessert i mosjonsidrett en riktig 

god jul og et godt nytt år!

Håper vi får se mange av dere på startstreken 24. april da den 38. sesongen av Sørdalskarusellen går av stabelen.

Sett av datoen for Tour of Mjøsa 16. - 18. august. Lenke Her. Litrim står for siste løp - motbakkeløpet fra Lågen til toppen av Lysgårdsbakken (tilnærmet lik Mesnaelva opp). Det er ennå noen få startkontingenter med hotellpakke igjen. 

Terminlista for Sørdalskarusellen finner du her!  På meldingen starter ca 1. mars.


Noen har planlagt 2019-sesongen. Eivor Løkken fikk kalender i presang med datoene for Sørdalskarusellen 2019 på. June Olaussen står bak presangen. Her er mai måned hvor datoene for Maihaugen, Strandtorget og Hovemoen er nedtegnet. Dette er en fin idé til presang for ivrige mosjonister.Levert av IdrettenOnline